|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS (254. nadaljevanje)
14.7.2005 10:45:14   
Pia73
:rozica: Pozdravljene! :rozica:

Kje ste zdaj vse moje čveke??? :zmeden2:

Evo, sedaj pa imate kar ste želele. :):):) Začenja se pravo vroče poletje,..... :morje::morje::morje: Naj vam bo lepo, jaz oz. midva pa bova že preživela, saj ni več dolgo,...... do 9nebesa

Javite se kaj drage moje,..........
Neposredna povezava do sporočila: 1
14.7.2005 11:27:43   
diamantka
ojla,
uf kako krasno vreme je :bravo::bravo::bravo:! jaz sem se danes na našo češnjo spravila,da sem jo mal obrala,zdej bom pa štrudelček naredila!
doma bom še 1 teden, upam, da bo minil zelo počasi :)-
takole na hiter sem se javla!
čuvajte se :nosecka: in vsem bodočim :nosecka: :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.7.2005 16:09:17   
bambi
Jaz pasem bila včeraj na merjenju sladkorja in sem ga imela celo premalo, do 13h nisem smela jesti, tako da sem skoraj skupaj zlezla, sladkor pa mi je padel na minimum...... in sedaj mirno lahko jem čokolado :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

V soboto gremo tudi mi na morje in jaz sem že vsa nestrpna :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Ooooooo, sedaj se je mimo okna peljal kamion na katerem je pisalo Prleška tunka, meni pa sline do gležnjev....

Tako smo si želeli malo vročine, sedaj pa mi noge že malo zatekajo, ker sem cel dan stala in grem sedaj malo poležavat.....

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.7.2005 16:30:19   
VITA74
Ja evo sam pohvalite mal vreme pa je že dež :( Mater a se bo al ne kaj zrihtal :zmeden2:
Prov težko čakam da tudi mi odrinemo na dopust, da se damo mal na off in mogoče tudi mi kaj prinesemo nazaj, če se že ni kaj prijelo... :zmeden2:
Sploh ne sledim več tem znakom nosečnosti, ker sem čist napičena...tako si že želim malo pikico, da me kr trga...
Dejte punce pobožajte vaše bušije še zame 9nebesa

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.7.2005 21:51:53   
tia
Hojla,

res hvala bogu,da se je malce popravilo to vreme,saj sploh neveš kako se obleči.

Tolk ,da vam se ajvim,da je z mano in mojo :duda: vse v redu,dieto naj še držim,drugače pa je vse OK,sem pa danes že od 5:45 iz postlje,sem zato tako :zaspan:,da še komaj gledam.Pa noge kako so otečene,saj sem,danes spet hodila kot že dolgo ne.Da ne bom jamral,več kako je bilo na pregledu in vse ostalo jutri,grem v postljo.

pa pa

Tia
(mislim na vsa vas)

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.7.2005 21:53:15   
tia

jao koliko napak,to je pač utrujenost.:zaspan::zaspan::zaspan::zaspan::zaspan:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.7.2005 8:47:36   
Sulfinija
Ojla!!!!

Vsem skupaj lep sončen pozdrav.Hvala bogu,da se je to vreme nekam zrihtalo,saj je blo kot prava jesen in že vse stah nas je postalo.
Da se vam tudi jaz na hitro malo oglasim preden odletim v mesto po nakupih.
Pri nama ni nič novega razen pet slikic v albumu ha,ha.
Komaj sem se rešila in pospravila in zlikala te cunje iz motrja to je res groza,pa še vreme je bilo tako kislo in se mi sploh ni dalo,...
Jaz sem drug teden v času O in midva z mojim možekom odrajžava kar na Gorenjsko in mogoče res kaj sedaj,ko sma odklopljena domov prineseva saj naj bi bil mesec julij moj mesec.
Če ne pa še tako dva tedna in se mi bo približal razgovor za vpis na čakalno listo in tudi ta cajt bo hitro minil,...
Včeraj sem klepetala z eno punco iz foruma in sirotka vse se mi je smisila saj je na začetku tega zdravljenja joj kajvse jo še čaka prden bo končno dobila svojo pikico res je vse skupaj zelo napeto.

No to bo na kratko moje javljanje imejte se nepozabno lepo,uživajte ob toplih sončnih žarkih in vse,ki se odpravljate na dopust imejte se skrajno in nepozabno lepo.

LP Mojca

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.7.2005 9:45:41   
PiaM
Pozdravljene.:)
Da se malo javim še jaz, saj se spet za 10 dni ne beremo z moje strani.Jutri gremo spet malo na :morje:.
Zelo sem dobre volje zadnje dni in tudi počutim se odlično, razen tu pa tam, kar me malo zašraufa, ampak vedno manj.Upam, da se bo tako nadaljevalo, brez kakih večjih slabosti, ki sem jih imela v prvi :nosecka:, kar je bilo kar hudo.
28.7.imam prvi pregled in takrat bom poročala, če je vse o.k. Upam, da bo tokrat res in da bomo marca res že 4.Po pregledu bova povedala najini hčerkici, ostalim pa verjetno na moj roj.dan, da bo še bolj veselo.:sloncek: (KOlikor me prej kdo ne pogrunta. :zmeden2: ;) )
Tia, hvala bogu, da je vse o.k., veš jaz sem tudi imela v 1.nosečnosti take probleme in se je vse dobro končalo, :miska: da bo tudi pri tebi tako, vem da se bo.
Kje pa kaj hodijo Nann, Mujcek, Simonas, Cmokec od :nosecka:, ki jih že dolgo nisem zasledila tukaj.
Babike, dajte še malo tu doli se javit!;)
Bambi, zdaj pa si le privošči eno dobro čokolado.;)
Lep trebušček imaš v albumu.:angel:
Pia, če prej rodiš, ko se vrnem, ti želim čimlažji porod in vso srečo.9nebesa
Naša Pika74 pa verjetno lepo uživa na potovanju.:sloncek:
Vsem :nosecka: želim čimlepšo in mirno nosečnost in lepo božajte bušije.:)
Ostale, ki jih je zelo dosti, pa da vsake ne napišem, pa lepo pridno :sloncek::sloncek: ali dobro opravite v ordinacijah in vsem želim, da čimprej okusite srečo, ko ugledate :modri::roza:, res iz srca.

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.