PiaM
|
Pozdravljene.:) Da se malo javim še jaz, saj se spet za 10 dni ne beremo z moje strani.Jutri gremo spet malo na :morje:. Zelo sem dobre volje zadnje dni in tudi počutim se odlično, razen tu pa tam, kar me malo zašraufa, ampak vedno manj.Upam, da se bo tako nadaljevalo, brez kakih večjih slabosti, ki sem jih imela v prvi :nosecka:, kar je bilo kar hudo. 28.7.imam prvi pregled in takrat bom poročala, če je vse o.k. Upam, da bo tokrat res in da bomo marca res že 4.Po pregledu bova povedala najini hčerkici, ostalim pa verjetno na moj roj.dan, da bo še bolj veselo.:sloncek: (KOlikor me prej kdo ne pogrunta. :zmeden2: ;) ) Tia, hvala bogu, da je vse o.k., veš jaz sem tudi imela v 1.nosečnosti take probleme in se je vse dobro končalo, :miska: da bo tudi pri tebi tako, vem da se bo. Kje pa kaj hodijo Nann, Mujcek, Simonas, Cmokec od :nosecka:, ki jih že dolgo nisem zasledila tukaj. Babike, dajte še malo tu doli se javit!;) Bambi, zdaj pa si le privošči eno dobro čokolado.;) Lep trebušček imaš v albumu.:angel: Pia, če prej rodiš, ko se vrnem, ti želim čimlažji porod in vso srečo.9nebesa Naša Pika74 pa verjetno lepo uživa na potovanju.:sloncek: Vsem :nosecka: želim čimlepšo in mirno nosečnost in lepo božajte bušije.:) Ostale, ki jih je zelo dosti, pa da vsake ne napišem, pa lepo pridno :sloncek::sloncek: ali dobro opravite v ordinacijah in vsem želim, da čimprej okusite srečo, ko ugledate :modri::roza:, res iz srca. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|