|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS (253. nadaljevanje)
12.7.2005 12:07:19   
tinkamiška
Kje ste danes:miska::miska::miska:

A se vse skrivate pred dežkom?

Anitka in Bety jst močno stiskam pesti za vaju:miska::miska::miska::miska::miska:, seveda tudi Frizerko in UnderEjo, pa Klaino in za ostale (ne)čakajoče tudi:rozica:

Anitka, si se zgleda malček odklopila, bolj malo pišeš, ampak te čisto razumem, sploh zdej v teh dneh:rozica::rozica::rozica:

Sej se vse bolj malo oglašate, bolj malo pišete, vidim, da ste vse dopustniške in imate misli čisto drugje:)-:)-:)- sej je prav;)

Jst čakam jutri na obljubljeni sonček, upam, da nas bo boiskal, pa sej ni treba, da je peklensko vroče, sej meni tudi ne paše najbolj, ampak sonček mi da pa energije. Danes že spet cel dan poležavam, moj pritisk me zafrkava in sem vsa omotična. Vedno je tako kadar dežuje.

No upam, da se boste kej oglasile in kej napisale, če ne pa samo toliko da vas lepo, lepo pozdravim:rozica::rozica::rozica:

Tinka
Neposredna povezava do sporočila: 1
12.7.2005 12:21:18   
*AnaL*
:rozica: Oj! :rozica:
Se še nisem prav pogosto oglašala v ZA NAS, ampak danes se mi pa ne da delat in se mi mal čveka. Pravzaprav sem že kar mal odvisna od tegale RR-ja, čeprav ne pišem vsak dan, prebiram pa skoz. Res pa vlada tukajle pravo zatišje. Očitno je večina že na dopustih. Mene to še čaka in sicer v začetku avgusta. Komej čakam, da dam mal možgane na OFF in se odpočijem od vsega skupej, pa še mal upam, da iz dopusta pridemo trije.

Tud men pa tale dež že pošteno gre na živce in komej čakam sončka. Upam, da ga že jutri dočakamo.

L.P
Ana :rozica:

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.7.2005 12:21:29   
emaa
ne vem, iskreno povedano se mi zadnje čase ne da veliko pisati, berem že. Nekam sem melanholična, žalostna, brez volje, pa bo že.
Drugače sem bila prejšnjo sredo na paintballu, super je blo, sem mojga enkrat tko v glavo zadela, da je blo kar fajn. Mene se pa v dveh igrah v lase, kako jim je to uspelo, ne vem, sem si jih pač mogla umit, ker je v teh kroglicah škrob in si ves lepljiv potem.
Prešnjo sredo so nam začeli streho na novo prekrivati. Ker pa je zgornja etaža bivalna, traja ker je sedem strešnih oken za zamenjat. Vreme pa ne pomaga, v petek niso mogli delat, včeraj tudi ne, upam da danes so. Ker dobiva midva streho pred najinim vhodom, imava pokleteno stanovanje, pa ni fino, ko je huda nevihta, pa vsa tista voda po stopnicah dol pride in potem čez lužo do vrat.
Nosečke in nenosečke kaj se oglasite.:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 3
12.7.2005 12:26:32   
biba77
Na hitro, preden spet pobegnem med papirje...
Anitka, v Sarajevu sem bila in tam je bilo toplo (30-35 st) in tam je bila druzba in nic racunalnikov ali televizije ali dela. Imeli smo 3 dni predavanj, potem pa tri dni "nedela". Joj, bi sla nazaj, tukaj me samo ozemajo v sluzbi...:zmeden:
Sicer pa si jaz cez poletja prav nic ne obetam. Ne poz. ne neg.
Brez O tako nic ne rata, tako, da sva z mojim :love: cisto neobremenjena in uzivama, ko nama pac pase. Se bomo konec avgusta spet malo pojavili na IUI, pa bodo zivcki se tako dovolj trpeli.
In tudi dez mi prav pase - kdo bi me razumel???:zmeden2:

Neposredna povezava do sporočila: 4
12.7.2005 12:32:53   
gaja*
Tudi jaz sem danes cela čvekasta :)- Berem skoz, moj :love: pravi, da sem že čist obsedena. Sej sem res malo, malo sem pa radovedna kaj se kje dogaja :)-:)-
Vreme je za znoret, pr nas ful lije, nč se mi ne da delat. Če bi se dobr okrog obrnla, bi vidla, kolk je dela.. zato sedim pr miru in se nič ne premikam (ko fijakarski konj) :)-:)-

Komaj čakam dopust, še 11 dni.. Jooj, odštevam kot otrok :ups:

LP, gaja*

Neposredna povezava do sporočila: 5
12.7.2005 13:25:57   
Gea1
Pozdravček še od mene. Nimam kaj preveč za pisat, saj ni pri meni nič kaj novega. Komaj čakam dopust :morje: in odklop od vsega. Čeprav se bom še kar načakala. Nimava namreč še nič rezerviranega, ker se sploh ne moreva odločit, kam bi šla.
Bova pa šla verjetno okoli 10. 8., če pa ne takrat, pa po moji operaciji, ko bodo cene malo padle in se žep ne bo tako hitro izpraznil.
Drugače pa mi tale dež nič kaj ne paše. Povzroča pravo morbidno vzdušje in lenobnost, no vsaj pri meni je tako. In zanimivo letos me sploh ne vleče tako na :morje:, kot me je ostala leta, saj tole vreme nič kaj vzpodbudno ne kaže na lenarjenje ob morju.

Pozdravček vsem in javite se kaj! :sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 6
12.7.2005 14:31:15   
larisa
Pozdravček ;)

končno se lahko spet malo oglasim!!:bravo:
Pred pol ure me jo obiskala :hudicek: in to nekaj dni prej, pa začuda nisem žalostna in čez 4 dni bom spet papcala klomifenčke in vse spet jovo na novo!!! Mogoče pa na :morje: narediva novega družinskega člana.

Vidim da je teh za nas javljanj bolj malo in ne vem ali ste vse že srečke :nosecka: al ste se le malo odklopile:zmeden:.
Še dva tedna delam in potem huraaaa na morje. Letošnje poletje res uživam, žuram, v glavnem res se imam lepo, le malo več vročine bi rada, drugače je pa vse kul!!!
Vse naše srečke :nosecka: uživajte in vse fosilke in ostale čimprej naredimo pikice da bomo končno enkrat odjadrale malo višje!!!:bravo:9nebesa:bravo:9nebesa
Pia želim ti čimlepši porod in srečno, če se slučajno do takrat ne uspem oglasit.
Bambi zanima me kako kaj ti???
Vsem lep pozdrav in se beremo
NA DVE :modri: ali :roza:

Neposredna povezava do sporočila: 7
12.7.2005 15:35:47   
Anitka
Ahoj bejbe!

:grrr::grrr::grrr::grrr:spet ta presneti dež. Sem ravno prej gledala poročila na N24 in so kazale poplave v sosednji Avstriji. Upam, da se bo to deževje res kmalu umirilo, saj ni hujšega kot poplava. Naj je raje 35 stopinj kot taka katastrofa. Sicer pa sem jaz že od nekdaj ljubiteljica sončnega, vročega poletja. Morda ga bom pa letos le še dočakala na morju.

No ja :nosecka:TINKAMIŠKA malce sem res vse skupaj odklopila in sploh več ne pričakujem pozitivnega rezultata. Sem se pač sprijaznila, da samo tako ne bo šlo in je brezveze riniti z glavo skozi zid. Moja M se mora primajati danes in se zagotovo tudi bo, saj je to oznail že izcedek, le še vprašanje ure je, kdaj bo prišla. In ti, imaš nizek pritisk, da te zafrkava?

*ANAL* tudi jaz upam, da končno dočakamo napovedani sonček.

Uau EMAMAIR, ti si bila pa na paintballu.:bravo::bravo::bravo::bravo: Glede sčabega razpoloženja v teh dneh te pa popolnoma razumem. Ti pa tudi pestke držim, da je tokrat uspelo.

ASTRA a se dobimo naslednji četrtek na kakšni :kava: ? Upam, da boš imela čas.

In kje je naša :nosecka: BAMBI? Upam, da je pregled dobro opravila.

GAJA saj smi vsi kot mali otročki, še posbej ko gre za odštevanje dni pred dopustom. Jaz že tudi komaj čakam in odštevam.:sloncek::sloncek::sloncek:

Ja ja GEA, tudi jaz si ne morem predstavljati ne vem kakšnega poležavnja ob :morje: pri takem vremenu.

O LARISA :rozica::rozica::rozica::rozica: kako lepo te je spet brati. Praviš, da je prišlo danes njeno visočanstvo. Ja bravo za tvoj oPtimizem. Tudi jaz ti žeim, da pridete z :morje: vsaj trije.

No, naj bo za zdaj to vse, se beremo še kaj kasneje,

Anitka:pika:

Neposredna povezava do sporočila: 8
12.7.2005 15:48:17   
Kalina
Anitka jst sm tud cist besna na tole vreme, glih oci mi je prej sms poslov z Krka, prav da sam dez pada in da cele dneve spi, mislim ej kaksn dopust je pa to, isto bi bilo ce bi doma spal, bogi moj ubozcek :love:

Ja jutri naj bi delala test, ker jutri ma ze moj mozicek placo, jst pa sele v cetrtek in nebom zdrzala, cist sm firbcna!
Aja pa malprej me je smrka tolk napalila za sladoled, da sm sla celo skrinjo preiskat in glej ga zlomka, najdla sm celo banjico sladoleda, juuuuupi:bravo:
Dons mi ful neki sladko pase, a ma kdo kaksne kolacke, po moznosti cokoladne?:)
Drugac sm pa ze celi dan tko zaspana da zase nevem in prov kmal zdej bom sla mal zakinkat! :zaspan:

No takle mamo pri nas, pa cist nc drugac:)

:rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 9
12.7.2005 15:50:41   
tinkamiška
Sem vesela, da ste se oglasile, tudi tebe Anitka:rozica: Jst vseeno držim pesti, pa te nočem na trne postavljat:miska::miska::miska: boljše je, da se ne obremenjuješ s tem ali bo ali ne...:rozica::rozica::rozica:

Jst mam zelo nizek pritisk, ampak saj sem doma in mi ni hudega, samo veliko boljše se počutim, če je zunaj sonček:)

Mi je blo fino vas brat, zdej grem pa naprej stiskat pestke za vse, ki (ne)čakate in vsem želim vse lepo:rozica:

Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 10
12.7.2005 17:47:03   
biba77
Mislim, da lahko, Anitka.
Ti samo javi, kje in kdaj! :rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 11
12.7.2005 18:02:54   
Anitka
Kalina, naj me bomba, če ti nisi :nosecka:;). Sem že vsa nestrpna in držim :miska::miska::miska::miska::miska::miska:da se kadi.

:nosecka:TINKAMIŠKA a veš kako sem jezna, da se noče že enkrat prikazati ta :hudicek: Pa sem 100%, da drugače itak ne more biti, ker je bil moj :love: na službenem potovanju, ko naj bi :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:, pa še O testi so ta mesec zatajili.:grrr::grrr::grrr::grrr: naj se že enkrat prikaže. Če je bila do zdaj vedno točna, naj je tudi tokrat.
A si ti imela že pred nosečnostjo nizek pritisk? Jaz ga imam že od nekdaj in moram včasih kar paziti, da ne vstanem preveč naglo.

ASTRA superca. Jaz sem pri Reljiču naročena ob 9.30. Se slišimo :rozica::rozica::rozica:

Punce pridne bodite in se beremo,

:pika:

Neposredna povezava do sporočila: 12
12.7.2005 18:10:20   
diamantka
pozdravljene punce,
naj se še jaz malce javim! sem na okrevanju po laparoskopiji, ni mi nič hudega :miska:, pravzaprav se zelo dobro počutim in boleča ramena so stvar preteklosti! :kuza::kuza::kuza:
počivam ne glih veliko, mi gre na živce ležanje, lotevam se vsakdanjih stvari, danes sem pucala omaro, in peglala :miska::miska:, večer bo pa bolj na easy!
doma bom še ziher 1 teden :bravo::bravo:, mislim, da sem dobila gospo M :hudicek:, ni glih še pravi čas zanjo, po ciklusu bi jo mogla dobiti drug teden :zmeden::zmeden:, vendar imam bolečine glih take, ko jo imam, bom pa itak videla drug teden, kaj se bo dogajalo!
punce, meni se tako lušta :sloncek::sloncek::sloncek:, sam ne smeva, vsaj do konca tega tedna ne in upam, da bova drug teden in pol na počitnicah nadoknadila :sloncek::sloncek::sloncek:!;);)
takole, kratko od mene
naj vas čuvaju :angel:

Neposredna povezava do sporočila: 13
12.7.2005 18:34:12   
VITA74
Živijo drage moje :)

Čestitam vsem novim nosečkam :nosecka: in prav lepo je spet videti po dolgem času koliko novih :nosecka: je na forumu :bravo: :bravo: :bravo: Upam da se vam kmalu pridružimo še ostale...

Mene počasi izdajajo živčki in že težko čakam 18.7. - ali bo ali ne bo :zmeden2: in si mislim naj pride točno ali pa bolje da sploh ne pride, ker čez par dni potem odhajamo na morje :morje:

Mislim na vas in držim pesti z vsako posebej in za vse skupaj SREČNO!

Neposredna povezava do sporočila: 14
12.7.2005 19:23:21   
tia
Hojla punce,

pa se končno oglašam,pa ne da se nebi hotela ali nisem imela volje,še brala sem bolj slabo,poleg teh težav ki me sedaj spremljajo zadnji mesec,se mi ne da čisto nič,nnajraje sem v ležečem položaju in čakam dan D,pa čeprav je še daleč.

Sedaj pa zakaj sem tako žalostna:(,namreč prejšnjo sredo sem imela pregled in ker moje G. ni sem šla k drugemu G.,a ta ko vidi moje otekle noge ,roke ter malce obraz ,me začne nadirati če sem normalana kako to ven vidim,pa še 4 kg,sem se od zadnjega pregelda zredila,popizdil je.Po vrhu pa me še prestrašil,da to vse skupaj lahko škoduje :duda:,samo sem strmela in ga poslušala,kaj naj drugo.Potem mi je dal napotnice za v laboratorij in v četrtek sem morala nazaj z izvidi ter z ctg-jem.Pridem jaz v četrtek,a ko on vidi moje izvide iz laboratorija me pogleda in reče,takšnih slabih izvidov že dolgo nisem videl:ups:,GROZA.:((Kri je slaba ,voda pa še enkrat bolj oz. imam (sem imela) vnetje sečnih poti.Mi da antibiotik in dieto brez soli,maščobe,sadkorja...itd.,v glavenm brez vsega.Sedaj morem priti v četrtek nazaj in bo videl ,če se je stanje kaj popravilo,če ne me bo zadržal v bolnišnici,res si želim da do tega nebi prišlo.Sedaj me pa že drugi dan kar lepo boli sramna kost.Tako da sem,čisto panična in komaj že čakam četrtek,da vidim ali se mi je stanje kaj popravilo in,da je naš :duda: dobro.

Upam,da mi ne zamerite,da se oglašam tako retko,mislim na vas in vas tudi barem,vsaki želim,da se ji čimprej uresniči skrita želja po :duda:.Vem,da se bo ali včasih je potrebno na žalje malce počakati.

Sem pa tudi zelo vesela za PioM ,Frizerko,ter ostale ,da jim je uspelo :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:,sedaj se čuvajte :angel::angel::angel::angel::angel::angel: naj bodo z vami.

Bambi ne se sekirat,boš videla da bo na koncu vse v redu,:angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel: čuvajo tvojo :duda:.

Aha,to sem vam še pozabla povedat,namreč spremenila sem frizuro,sem postala bolj kratkolaska.

Sedaj se bom poslovila,obljubim,da se oglasim.

pa pa

Tia
:nosecka: (31 dni)

Neposredna povezava do sporočila: 15
12.7.2005 19:27:15   
Pia73
OOOOOOOO, kako vas je lepo brati v takem velikem številu! :bravo:

Saj vem, da si vse želite sončka, samo meni temperature kar pašejo,.... dež pa imam sicer kar rada samo me malo moti, ker s sinom ne moreva biti zunaj, pa mu to kar manjka, ko je tak živc. Samo saj bo, boste videle,.... ko bom šla jaz v Rim bo peklo kot za stavo,..... Pa nič zato!

larisa hvala za lepe želje,... :rozica::rozica::rozica:

Punce želim vam, da najkasneje z dopusta prešvercate kakšno :duda: ali kar :duda::duda:

Jaz pa počasi že odštevam dneve,..... do 9nebesa9nebesa9nebesa

LP :nosecka: Pia73 in :duda: 38t 4/7

Neposredna povezava do sporočila: 16
12.7.2005 19:32:57   
Pia73
Anitka, mogoče pa le ne bo :hudicek: M,... Joj, kako si jaz to želim,....... :miska::miska::miska:

Sem ravnokar s koalo govorila, se boste videle v četrtek,... :angel::angel::angel: Še zame kakšno :kava: spijte!

tia, saj bo, veš da znajo pomagat v vseh primerih! Samo eni doktorji so tudi koleriki. Jaz sem se zredila že za 18-19 kg, pa že prej nisem bila suha,... pa kaj pol,... bolj so me razočarale strije, ki jih prvič ni bilo,.... :((
Drži se, vse bo v redu, boš videla. Zato pa imamo zdravnike! :miska::miska::miska:

Neposredna povezava do sporočila: 17
12.7.2005 20:01:50   
Anitka
Se moram še kar oglasiti, saj ste bile spet pridne s pisanjem :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

:nosecka:TIA jaz ti tudi želim, da bo v četrtek vse v redu in da ti ne bo treba v bolnišnico. :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: Misli pozitivno in naj vaju :angel::angel::angel: čuvajo. Sicer pa se tudi vajin D dan kar hitro bliža.

Eh moja :nosecka:PIA, saj veš kaj bi dala za to možnost, a kot sem napisala je ta mesec upanje enako nuli. Bomo na :morje: naredili kakšno :duda: ali :duda::duda: Baje je letos morska klima idealna za zanositev :)-:)-:)-:)-:)-:)- Seveda bomo v četrtek spile :kava: tudi zate. Ti boš pa mogoče takrat že v Rimu.:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

DIAMANTKA ti kar lepo na easy. Vem pa, da ni ravno lahko, saj se ležanja kar naveličaš. Jaz sem prvi teden še nekak zdržala, drugi je bil pa že bolj tak.

BLABOMA morda pa bo ta mesec tudi zate uspešen :miska::miska::miska::miska:

Pa pa,

:pika:

Neposredna povezava do sporočila: 18
13.7.2005 9:55:12   
Gea1
Joj kolk ste se fajn razpisale. Je prav zanimivo prebrati vaše čveke.
Larisa super, da si se spet malo javila :bravo:. In vesela sem, da si to poletje tako optimistična. Kar definitivno mora voditi v same dobre novičke. :sloncek:
Tia :( ti nič kaj preveč resno ne vzami tega dohterja, eni pač ne znajo stvari povedati na zrel in primeren način, vse napihnejo in zaženejo paniko. Včasih tudi po nepotrebnem.
Daj Tia sanjaj še kaj o dveh črticah zame. :zmeden2: Takrat si imela prav in jaz kar verjamem, da če bi ponovno sanjala, bi se spet ponovilo.
Anitka, kdaj in za kako dolgo greš na :morje:? Upam, da nazaj pridete trije in da te izcedek končno zapusti.
Pia, kako pa kaj ti, že težko čakaš, kajne?
Jaz sem danes kar boljše volje, ko je pokukal sonček in prav želim si ene 30 stopinj. Pa vroče poletje! Čeprav nekaterim ne paše, pa vseeno.
Tinka upam, da ti pritisk danes ne nagaja več in, kako si kaj drugače?
Jaz sem imela danes ene čudne sanje. Sanjala sem otročka, ki sem ga vozila naokoli, pa na žalost ni bil moj. Pa tako šikan je bil in vsi so me ogovarjali, češ kako lepega otročka, da imam.
Eh, blesave sanje. In kdo ve, kaj pomenijo.
Pa še nekaj mi ne gre v račun, kako to da pri nekaterih, ki ne morejo zanosit in so drugače fizično popolnoma zdravi, lahko vpliva ženska, češ da si globoko v sebi sploh ne želi otrok. Pa se dejansko tako trudijo in si prizadevajo, da bi naredili :duda:. Torej mora biti želja močna. :zmeden2:

Pozdravček! :kuza:

Neposredna povezava do sporočila: 19
13.7.2005 21:20:42   
Anitka
:rozica::rozica::rozica:Ahoj!:rozica::rozica::rozica:

O, danes pa ste vse izkoristile lep sončen dan in se verjetno zato niste oglasile v ZA NAS. Pa vam sploh ne zamerim.;);)

Že včeraj sem pisala o prihodu moje M, pa sem semalce zmotila, kajti ta prava je prišla šele danes, z vsemi svojimi čari (beri krči). Pa se ji nisem pustila spraviti v slabo voljo, ker se enostavno požvižgam nanjo. Jo bom že uspela pregnati enkrat tam do pozne jeseni. Moje misli so sedaj še najbolj usmerjene v dopust. Delam še dva dni, potem pa sem štiri tedne na dopustu :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

GEA1 spraševala si me po morju.Gremo 23.7. in se vrnemo 6.8., torej me čaka 14 dni uživancije, 14 dni sprostitve, 14 dni počitka in vsega kar sodi zraven.:bravo::bravo::bravo::bravo: Gremo pa v Omiš, natančneje v Malu luko (to je apartmajsko naselje par km od Omiša). Pa vidva? Imata že fiksno lokacijo, ali se še odločata?

:nosecka:PIA73 kako je kaj stanje pri vam s :duda: ?

:nosecka:TIA jaz že stiskam pestke :miska::miska::miska::miska::miska:, da jutri dobro opraviš.

:nosecka:BAMBI upam, da si danes že malce mirnejša. Aja še to, tudi jaz sem imela pri porodu dvakrat ovito popkovino okrog vratu, pa me poglej danes - trmasta, energična 8)8) :miska::miska::miska: tudi za vaju. A gresta zdaj na :morje: ?

KALINA za tvoj jutrišnji test :miska::miska::miska::miska: Sicer pa mi nekaj pravi, da si itak :nosecka:

Vsem pošiljam en lep pozdravček in vam želim lepe sanje,

vaša Anitka:pika: , ki že nestrpno odšteva dneve do odhoda na :morje:

Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?