tia
|
Hojla punce, pa se končno oglašam,pa ne da se nebi hotela ali nisem imela volje,še brala sem bolj slabo,poleg teh težav ki me sedaj spremljajo zadnji mesec,se mi ne da čisto nič,nnajraje sem v ležečem položaju in čakam dan D,pa čeprav je še daleč. Sedaj pa zakaj sem tako žalostna:(,namreč prejšnjo sredo sem imela pregled in ker moje G. ni sem šla k drugemu G.,a ta ko vidi moje otekle noge ,roke ter malce obraz ,me začne nadirati če sem normalana kako to ven vidim,pa še 4 kg,sem se od zadnjega pregelda zredila,popizdil je.Po vrhu pa me še prestrašil,da to vse skupaj lahko škoduje :duda:,samo sem strmela in ga poslušala,kaj naj drugo.Potem mi je dal napotnice za v laboratorij in v četrtek sem morala nazaj z izvidi ter z ctg-jem.Pridem jaz v četrtek,a ko on vidi moje izvide iz laboratorija me pogleda in reče,takšnih slabih izvidov že dolgo nisem videl:ups:,GROZA.:((Kri je slaba ,voda pa še enkrat bolj oz. imam (sem imela) vnetje sečnih poti.Mi da antibiotik in dieto brez soli,maščobe,sadkorja...itd.,v glavenm brez vsega.Sedaj morem priti v četrtek nazaj in bo videl ,če se je stanje kaj popravilo,če ne me bo zadržal v bolnišnici,res si želim da do tega nebi prišlo.Sedaj me pa že drugi dan kar lepo boli sramna kost.Tako da sem,čisto panična in komaj že čakam četrtek,da vidim ali se mi je stanje kaj popravilo in,da je naš :duda: dobro. Upam,da mi ne zamerite,da se oglašam tako retko,mislim na vas in vas tudi barem,vsaki želim,da se ji čimprej uresniči skrita želja po :duda:.Vem,da se bo ali včasih je potrebno na žalje malce počakati. Sem pa tudi zelo vesela za PioM ,Frizerko,ter ostale ,da jim je uspelo :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:,sedaj se čuvajte :angel::angel::angel::angel::angel::angel: naj bodo z vami. Bambi ne se sekirat,boš videla da bo na koncu vse v redu,:angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel: čuvajo tvojo :duda:. Aha,to sem vam še pozabla povedat,namreč spremenila sem frizuro,sem postala bolj kratkolaska. Sedaj se bom poslovila,obljubim,da se oglasim. pa pa Tia :nosecka: (31 dni)
|