|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS (252. nadaljevanje)
9.7.2005 11:22:44   
Pia73
:rozica: Pozdravljene! :rozica:

A, bo kaj javljanja v ZA NAS ali ne,... :hudicek: Al ste res že vse na :morje::morje::morje:

Imejte se drage moje,.... jaz sem vesela za tako vreme, pa če vam je prav ali ne,... :)-:)-:)-
Neposredna povezava do sporočila: 1
9.7.2005 11:36:53   
tinkamiška
:)-:)-:)-:)-Pia, nevem, če nimaš ti prstov zraven, da se vreme tako kisa:hudicek::)

Pri nas je za trenutek celo posijal sonček, pa se je takoj skril tititi Pia:)-:)-:)-

Jst sem sama, možek dela, pa bom morala vsak čas začet kuhat, danes mam veliko dela, ker bom nardila domačo šinačo, pa jo moram še sama naseckat:hudicek:, ampak jo imam tako rada, da ne bo tako hudo:)-

Jst moram povedat, da se mi že par dni zdi, da čutim najinega:duda:, nisem pa čisto sigurna, ker nimam še izkušenj, ampak kaj bi me pa lahko tako narahlo žgečkalo pod popkom:zmeden: Jst milim, da se mi pikica javlja in če je to res, sem neizmerno vesela:bravo::bravo::bravo:

Čez dober teden mam pregled pri G tokrat brez UZ, mogoče bo pa moja G vseeno usmeiljena in mi bo dala mal pogledat kaj najina:duda: počne. Tako dolgo je že nisem vidla:(

Kot vidite, se mni vse suče okrog:duda:, ne morem pomagat, še sanja se mi ponoči.

Sej mi ne zamerite, ko tolko o:duda: pišem...

Kaj boste šle kaj na razprodaje? Jst nisem ravno za v gužvo, ampak bom pa morala it, grem v soboto na eno poroko, pa nimam kej za oblečt, upam, da bom v petek kej našla zase.

Lepo se imejte!!!!

Pia, dej nam zrihti vsaj malo sončka:)-:)-:)-

Tinka;)

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.7.2005 11:48:32   
VITA74
Pia73 meni ni prav :(( jaz bi poletje in sonček in vročino in morje in in in :morje::morje::morje:

jaz sem drugače še dve urci v službi potem pa na lepše.....

počasi se mi bliža D-day, in res srčno upam da je ne bo....sem vsa na trnih kar ni glih good a si ne morem pomagat.

Nič nismo jezne da se veliko piše o :duda:, saj bomo kmalu tudi me :nosecka: a ne punce :bravo:

Lp :rozica: za vse

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.7.2005 11:50:16   
tinkamiška
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.7.2005 11:50:41   
Pia73
Ne, ne in NE,... :) pa ne,....... :)-:hudicek::)-

Meni tako paše,... 9nebesa9nebesa9nebesa

Ja, normalno, TM, da ti gre po glavi samo :duda: . To je čisto normalno,...

Jaz imam tudi kaj za narediti, samo se mi ne da,.... Sem lena, ko :hudicek: ,... :)-:)-:)-

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.7.2005 11:58:15   
VITA74
OK OK lahko prosim naredimo kompromis.... zdej je bil cel teden dez naj bo sedaj do konca poletja sonce vmes mogoče mal dežka da namoči zemljico :)-
in mogoče je to vreme krivo da si lena :zmeden: saj nam sonček da energijo :zmeden:
Srečno dekleta :rozica:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.7.2005 12:05:54   
Pia73
Blaboma, ne nisem za kompromis,.... :)-:)-:)-

Da sem lena pa so krivi moji kg in stanje,... :nosecka: , bolj ko gre proti koncu težje se je obrnit,... Pa saj bo! Samo vreme mi pa res paše!

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.7.2005 12:13:50   
VITA74
Saj verjamem Pia73 saj verjamem... že težko čakaš na D-day a ne?
Uživajte :rozica:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.7.2005 13:07:25   
Anitka
Hej, hej!

Pia a ne bi vsaj k nam poslala kajvročega vremena? Men se bo od tega dežja še skisalo.:)-

In bo malček prikukal na dan pred mojim odhodom na :morje: ? Jaz upam, da ja.

Drugače pa je pri meni vse po starem. Izcedek se je spet pojavil, v torek prihaja M, 21. pa grem k dr. Reljiču, 23. pa juhuuuuuuuuuuu morje.

Tinkamiška in Blaboma tudi vama en LP in vsem ostalim,

Anitka:pika:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.7.2005 13:25:08   
Pia73
Še 13 dni do PDP! :bravo::bravo::bravo: Sem pa že 1 cm odprta, tako da mogoče bo kaj prej,... samo na to se ni za zanašati,.... Bom že počakala. Sicer pa JA, KOMAJ ČAKAM!!!! 9nebesa9nebesa9nebesa Anitka, ja upam, da bo do takrat zunaj,...pa saj ni problema še nobeden ni notri ostal,... :metulj:
Glede vremena se pa NE dam,... :)-:)-:)-

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.7.2005 13:31:25   
Anitka
Joj Pia kako čas beži. Se spomnim dneva, ko smo izvedele veselo novičko, zdaj si pa že tik pred porodom. Kadarkoli že bo, želim ti lep porod in da bo čimprej za tabo.:angel::miska::angel::miska::angel::miska:

Jaz bi pa vseeno sonce :)-:)-:)-

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.7.2005 13:36:37   
Pia73
Anitka želim ti obilo :):):) lahko že danes, saj pol ga do mene ne bo,... sicer pa greš tako na dopust,... :morje::morje::morje:

Veš, meni se pa nosečnost zelo vleče. Se mi je že prva, sedaj pa še bolj. Ampak se izteka,.....9nebesa9nebesa9nebesa

Pa, da vam zaupam še eno novičko, tudi moja mlajša sestra je :nosecka: , rok ima za miklavža in tudi nosi fantka,... :bravo::bravo::bravo: Bo imel naš :duda: družbo.

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.7.2005 13:38:58   
Anitka
Ja superca :bravo::bravo::bravo::bravo: Čestitke sestrici. To bo veselje pri hiši, ko se bojo igrali - malčka in tvoj veliki sinček.:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.7.2005 13:41:47   
Pia73
Pa še starejša sestra ima tri! To bo veselja in dretja, ja,... :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.7.2005 11:06:55   
bambi
Pa porkaduš in to vreme, zdaj si pa res želim že malo sonca in če dobim na Lotu bom nam vsem kupila sončke 9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa Sva z mojim :love: že na vse zgodaj dirjala plačat loto, da je ne bi zamudila dobitka ;););););)

Včeraj sem pa zopet cel dan sedela na pikniku in jedla, jedla, jedla..... mene bo resnično razneslo, sedaj so mi prav že nosečniške kavbojke z naramnicami, ki so tako in tako bolj široke in v njih zgledam kot telebajsek :zmeden::zmeden::zmeden:

Še 5 dni in maširamo na :morje:, komaj že čakam :bravo::bravo::bravo: Sem si danes kupila tudi ene japonke in potem me je moj :love: hotel napiz.... da si kupim še eno belo kratko oblekco, ki ni nosečniška, ampak taka res seksi s čipko in je bil mnenja, da bom v njej res seksi..... no, pa še kaj, saj trebušček bi z veseljem kazala v taki obleki, samo noge in celulit.... to pa bi bilo malo preveč.

Pia73 pri vas pa bo prava veselica z majhnimi :duda:

Anitka, kako pa kaj Timo??????

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 15
10.7.2005 14:22:30   
Kalina
joj punce jst sm pa tko cudna, zdej nevem a sm sam napsihirana al kva? to ze vemo da mi zamuja 14 dni, skoz spim, spodnji del trebuha me boli samo na dotik, pa tak napet je, tko k lezim, kokr da bi cutla kej notr, pa ucer ponoc, sm morala 4x ustajat za na wc! mogoce je psiha, mogoce pa ne, bomo vidli? :) :zmeden2:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 16
10.7.2005 16:37:41   
Anitka
Hej bejbe!

Joj to vreme nesramno se še kar zaj... z nami :((:((:((:((:((

Ma bomo že preživeli in upam, da mi bo vsaj na :morje: naklonjeno.

BAMBI :)-:)- zakj ne ubogaš možeka in si nisi kupila oblekce. Grem stavit, da bi bila v njej bombastična. Ja in ta tvoj celulit - grem stavit, da bi ga s kakšno lupo morda našla.

KALINA, kdaj boš že delala test 8):)-8):)- :miska::miska:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 17
10.7.2005 16:39:34   
Anitka
Aja Bambi naš Timo je pa že ta pravi korenjak. Ima že štiri zobke in je pravi mali dobrovoljček.:)-:duda::)-:duda:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 18
10.7.2005 16:49:00   
Kalina
anitka ko dobim placo, se pravi v petek :bravo:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 19
10.7.2005 16:56:52   
Anitka
Joj, kje je še petek8)8)

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 20
10.7.2005 16:58:19   
Kalina
Ma ja veeeem, pa sm malprej rekla bratu da mi posod jurja pa pol pa kr ni hooootu, dnarja ma pa k dreka, tko da sm zdej ful uzaljena..mozu pa nc nocem rect, k sploh ne ve kaj se dogaja, tud to neve da mi zamuja itd...da nebo brezveze razocaran na konc..

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 21
10.7.2005 17:05:41   
Anitka
Joj, zdaj bi se najraje v avto vsedla in ti en test dostavila, bratu pa malo zaušnico prilimala :)-:)-:)-:)- :rozica::miska::rozica::miska:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 22
10.7.2005 17:09:37   
Kalina
hehhe joj anitka tak :love: si, prov rada te mam :) Sej kokrkol, mogoce mi bo uspel pred petkom, pa sej ves kaj sem rekla, bos druga, ko bo izvedela :bravo: :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 23
10.7.2005 18:53:58   
Anitka
Kalina kot sem rekla, držim pestke :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:, da kadarkoli že boš delala test, da bo pozitiven :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 24
10.7.2005 20:19:14   
PiaM
Babnce, prave ste, kar dobre volje sem, ko vas berem.;):bravo:
No, Kalina, čakamo na petek.:miska:
Bambi, sexika, hitro po oblekco,ti lepa nosečka.:kuza:;)
Pia, še malo, pa boš v naročju držala svoje dete.9nebesa Želim ti čimlažji in lep porod.:miska:
Anitka, kaj bi mi brez tebe...:rozica:
Kje pa se potepa Pika74?
Tinkamiška, ni ga lepšega občutka, kot gibi svojega otročka, upam da jih kmalu začutiš.:miska:9nebesa
Kje je Astra, Gea, kako je naša Koala?
Nič, moram prebrati teh 8 strani, ki ste jih nakvačkale, ko sem bila na :morje:.
Pozdravček vsem :nosecka: in bodočim :nosecka:.

:rozica:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?