tinkamiška
|
:)-:)-:)-:)-Pia, nevem, če nimaš ti prstov zraven, da se vreme tako kisa:hudicek::) Pri nas je za trenutek celo posijal sonček, pa se je takoj skril tititi Pia:)-:)-:)- Jst sem sama, možek dela, pa bom morala vsak čas začet kuhat, danes mam veliko dela, ker bom nardila domačo šinačo, pa jo moram še sama naseckat:hudicek:, ampak jo imam tako rada, da ne bo tako hudo:)- Jst moram povedat, da se mi že par dni zdi, da čutim najinega:duda:, nisem pa čisto sigurna, ker nimam še izkušenj, ampak kaj bi me pa lahko tako narahlo žgečkalo pod popkom:zmeden: Jst milim, da se mi pikica javlja in če je to res, sem neizmerno vesela:bravo::bravo::bravo: Čez dober teden mam pregled pri G tokrat brez UZ, mogoče bo pa moja G vseeno usmeiljena in mi bo dala mal pogledat kaj najina:duda: počne. Tako dolgo je že nisem vidla:( Kot vidite, se mni vse suče okrog:duda:, ne morem pomagat, še sanja se mi ponoči. Sej mi ne zamerite, ko tolko o:duda: pišem... Kaj boste šle kaj na razprodaje? Jst nisem ravno za v gužvo, ampak bom pa morala it, grem v soboto na eno poroko, pa nimam kej za oblečt, upam, da bom v petek kej našla zase. Lepo se imejte!!!! Pia, dej nam zrihti vsaj malo sončka:)-:)-:)- Tinka;)
|