Pia73
|
:rozica: Pozdravljene! :rozica: Punce vas moram mal okrcat; ti, ti porednice :smajlikižugasprstom: . Nobena več ne odpre našega legendarnega nadaljevanja, Anitki našemu :angel: pa so očtno tudi pošle že vse moči. Reva končuje šolsko leto, pa tik pred dopustom je, pa še nas skoz in skoz vleče gor,.... A ni fajn odpret tega nadaljevanja in prebrat kaj punce počnejo, pa četudi pišejo samo o sebi,... :zmeden2: Jaz se kar trudim, da se javim v nadaljevanja, samo saj veste,...... Skratka drage moje, jaz bi za vreme rekla, da nam je naklonjeno, saj meni paše, da ni vročine,.... Verjetno pabi ve raje imel sončno in vroče,.... Mal naj še bo takole, pol pa lahko žge zaradi mene,.. :)- Še mal pa se bodo začele razprodaje in takrat je tudi fajn, če ni prevroče, a ne? Da se da lažje zapravljat,.... Jaz bolj kot ne sovražim gnečo med razprodajami tako, da se jih tudi letos ne bom kaj udeleževala,... Pa letos sem še tak :sloncek: , da bi še dvema plac jemala,... :)- Sicer pa, če katera še ne ve, v Avstriji so se razprodaje že začele, pri nas pa se začnejo 15.07. Drage moje, dajte se maslo javit, pa da presenetimo našo :angel: Anitko, ko se priklopi na RR,... Sicer pa so verjetno nekaj krivi tudi dopusti,... :morje:Pika74 je na hanimunu, Astra na seminarju v tujini brez dostopa na RR, koala v pripravah na poroko,........ LP pa veliko :sloncek::sloncek::sloncek: za veliko :modri::modri::modri::roza::roza::roza:
|