|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS (251. nadaljevanje)
7.7.2005 10:27:48   
Pia73
:rozica: Pozdravljene! :rozica:

Punce vas moram mal okrcat; ti, ti porednice :smajlikižugasprstom: . Nobena več ne odpre našega legendarnega nadaljevanja, Anitki našemu :angel: pa so očtno tudi pošle že vse moči. Reva končuje šolsko leto, pa tik pred dopustom je, pa še nas skoz in skoz vleče gor,.... A ni fajn odpret tega nadaljevanja in prebrat kaj punce počnejo, pa četudi pišejo samo o sebi,... :zmeden2: Jaz se kar trudim, da se javim v nadaljevanja, samo saj veste,......

Skratka drage moje, jaz bi za vreme rekla, da nam je naklonjeno, saj meni paše, da ni vročine,.... Verjetno pabi ve raje imel sončno in vroče,.... Mal naj še bo takole, pol pa lahko žge zaradi mene,.. :)-

Še mal pa se bodo začele razprodaje in takrat je tudi fajn, če ni prevroče, a ne? Da se da lažje zapravljat,.... Jaz bolj kot ne sovražim gnečo med razprodajami tako, da se jih tudi letos ne bom kaj udeleževala,... Pa letos sem še tak :sloncek: , da bi še dvema plac jemala,... :)- Sicer pa, če katera še ne ve, v Avstriji so se razprodaje že začele, pri nas pa se začnejo 15.07.

Drage moje, dajte se maslo javit, pa da presenetimo našo :angel: Anitko, ko se priklopi na RR,...

Sicer pa so verjetno nekaj krivi tudi dopusti,... :morje:Pika74 je na hanimunu, Astra na seminarju v tujini brez dostopa na RR, koala v pripravah na poroko,........

LP pa veliko :sloncek::sloncek::sloncek: za veliko :modri::modri::modri::roza::roza::roza:
Neposredna povezava do sporočila: 1
7.7.2005 11:37:58   
gaja*
Hej, sicer prvič pišem na "ZA NAS (****. nadaljevanje)", pa upam, da ne boste hude, za vse je enkrat prvič... Pa sem se kar sama povabila. Sem bila pa zato redna bralka, tud to je pohvalno, ne? :)-:)-
Pa danes imam ravno tak dar tipkanja ;), ko sem drugač bolj lena:ups:... Prav paše mi, da ni take vročine, bom šla na morje, pa bo tam vroče (upam)..
Prav zavidam tistim, ki so že dali vse štiri od sebe in uživajo na dopustu, jaz tak odštevam dni ko otrok (čaka naju poročno potovanje), sem še zaradi tega bolj vzemirjena..
Pia73 predvidevam da si :sloncek: z namenom, jaz sem kot :sloncek:, ker čakam :hudicek:, blajk!!
Razprodaje so ponavadi v Avstriji mal prej, jaz grem glih dans al pa jutr gor pogledat (odvisno, kdaj :love: neha delat). Upam, da bova našla kaj pametnega.

No, LP vsem skupaj
gaja*

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.7.2005 12:12:41   
GoYa
O, čau bejbe.
Se lahko še jaz malo oglasim ob takem cajtu, ko sem še vedno lepo na dopustku. V ponedeljek pa v službo po dolgem času :((:(( Do srede avgusta, pol si bom pa spet malo privoščila.

A razprodaje so že 15.7.? Zakaj sem pa jaz mislila, da se začnejo začetek avgusta :zmeden2:
Kakor koli že, še bolje, če bo prej, ker bi rada kupila kaj za obut. Sam tudi jaz sovražim gneče in ponavadi redko kdaj kaj kupim na razprodajah :(
Drugače pa sem si včeraj že kupila eno majčko, ki je bila znižana za 50 % v H&M. No, sem si kupila 2, sam druga je bila po redni ceni, pa še vedno zelo poceni. Pa ene take srčkane čeveljčke :love::love: sem kupila za sestrično od mojga :love:, ki danes praznuje svoj 1. RD :torta:

No ja, Pia73, verjamem, da ti paše tako poletje. Meni pa čisto nič. Jaz sem taka zmrzljivka (trenutno sem v štumfih in flis majci), da rabim malo več topolote in sončka, da me segreje. Ampak sprejmem tako vreme dokler boš :sloncek:, potem pa naj se hitro ogreje. Saj to bo kmalu, a ne ;)

Gaja*, dobrodošla v Za nas :rozica:.

Pozdravček vsem

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.7.2005 12:20:20   
VITA74
Da se se jaz malo javim, saj sem po nasvetu Anitke malo na off in bolj berem kot pišem...

Nekaj tem spodaj punce jamrajo da so zamorjene in potlačene...in moram priznati da tudi name to slabo vreme tako vpliva... Želim si poletja ne pa da sredi julija hodim na okoli v jopi :(

Drugače pa komaj čakam dopust, da se malo spočijem in naplavam....če bo kaj iz tega ko pa lahko mimo priplava Sharky :( in upam da je M:hudicek: do morja in še dlje ne dočakam 9nebesa

Vsem puncam želim veliko :roza: :modri: in da se kmalu preselimo en nivo višje :rozica:

Lp

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.7.2005 12:25:00   
Pia73
Jaz vam vsem privoščim čimprejšnjo selite na zgornji forum! :miska::miska::miska:

Ja, GoYa še malo, PDP 22.07.2005 :bravo:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.7.2005 12:33:10   
GoYa
Joj, nej mal pohiti, da bo rakec. Rakci smo tako fajn, nežni, družinski....:)-:)- Skratka, dobri ljudje. Nas moram mal pohvalt, hi hi

:rak: :rak: :rak:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.7.2005 12:35:00   
dolenjka
Bravo GoYa! Res je, rakci ste ful fajn! Moja babi in moj dragi sta rakca!:bravo:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.7.2005 12:37:18   
Pia73
Samo dvomim, veš, da bo :rak: , ker bolj kaže, da bo zamudil kot pohitel pa je datum že na meji,.... Sem pa jaz tudi za to, da bi mal pohitel,... Ampak naj se odloči kot hoče,...... 9nebesa

Pa G pravi, da lahko, da bo pohitel kljub temu, da je še vse diht zaprto,... jutri imam spet pregled pa bomo videli,... 9nebesa

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.7.2005 12:39:41   
*AnaL*
Da se še jaz pohvalim. Sem tud rakica, pa moj :love: tud, pa moja mami tud. Sami rakci, ki včasih znamo kar fajn uščipnt :)-:)-

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.7.2005 12:46:27   
GoYa
ma jst bolj grizem kot ščipam. ma ko mi tako paše ko mojga za brado al liček ugriznem :ups::ups:
bi mogla bit :kuza: :)-:)-

pia, pozdravi jutri tvojga pikeca

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.7.2005 13:25:46   
anadejka
Jaz pa ko zagrabim splh ne spustim več.....;)a uganete kaj sem?;)

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.7.2005 13:43:30   
*AnaL*
:) RAK ?! :)

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.7.2005 13:44:08   
dolenjka
Škorpi!

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.7.2005 14:07:31   
anadejka
Bravo AnaL:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Dolenjka sm pozabla da ma tut škorpi klešče;)

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.7.2005 14:30:29   
dolenjka
Jaz pa, da si imela pred tednom dni RD!! Sem kokoška, a ne??

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.7.2005 14:31:10   
Špelka
IIII, I love cancers! Moj dragi je tud rakec! Ej, Goya, kako se da kakšne drugačne znace v post? To sem se jaz že spraševala pri Anitki, k ma zmer uno pikopoko spodaj nalimano. Jest bi tud! :zmeden2:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 16
7.7.2005 14:33:10   
emaa
Špelka pikapolonica je : pika :, rakec : rak :, brez presledkov med dvopičji
:pika: :rak: :fish:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 17
7.7.2005 14:39:15   
Špelka
Ema, hvala, kaj se paše kej da tkole prikazat? a se da kakšno kačo, kozoroga, bika,... tud??? :zmeden2: Sem poskusla, pa rak in pika sta mi šla, drucga pa nisem pogruntala.

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 18
7.7.2005 14:39:31   
koala
GoYa,
ne zameri, saj ste rakci kul ljudje, samo jaz sem se z Piinim pikecom zmenla, da priveka na svet en dan po moji poroki, da ga bom šla obiskat že kot gospa, pa še RD bova imela skupaj;)

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 19
7.7.2005 14:40:50   
anadejka
:rak:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 20
7.7.2005 14:41:39   
anadejka
wiiiiiiiiiiiiiiii kaj znam:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

:rak::rak::rak::rak::rak::rak:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 21
7.7.2005 14:41:42   
emaa
ne sam rak, pika pa fish. Naša fišika je dobila svoj smajli, Pika74 svojga, za koga so pa raka naredil pa ne vem, fish mi pa ne rata vedno :fisch:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 22
7.7.2005 14:42:25   
Špelka
:)-:)-:)-:)-:)-:)- :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 23
7.7.2005 14:43:08   
anadejka
a lohk tut jest dobim svoj znakec????

:zajček:

9nebesa

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 24
7.7.2005 14:45:12   
Špelka
Eh, slabo! To bnimogu met vsak svojga! :(

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.