tia
|
Hojla punce, sem spet med vami,no le oglašam se,drugače pa kar redno berem,sem z vsem na tekočem,ali v tej vročini se mi ne da tipkat. Med tem časmo ko se +nisem oglašala,sem bolj v senćki oz. kar v hiši,saj me bi drugače vročina ubila.Pa malce po nakupih za mojo malo :duda:,imam že skoraj vse pripravljeno ali vse v škatlah,tako da bom z redno pripravo začela nekje konc naslednjega tedna oz. malce kasneje. :duda: je kar lepo živahna,tako da včasih si prav želim naj me neha brcat,še posebej ima telovadbo zvečer ko bi rada spala.Ali za :duda: potrpim vse,:). Anitka upam,da nama bo uspelo spravit še kakšno :kava: pred prihodom :duda:.Saj še malo pa boš prosta dela,boš videla ta čas bo mignil kot 1 2 3.:)-. Pia73 res ali že šteješ dneve,no ja jaz jih še ne ali se pa malce pripravljam tako bočj psihično,res si želim da bo šlo vse tako kot je treba,kot pri meni tako tudi pri tebi.Pa ne jezi se,vedi tisti ki drugemo slabo želi,lahko na sebi čaka.:metulj: Astra kje si??????8)8)8) Bambi,kako kaj tvoji izpiti,verjamem da se ti pri tej vročini ne da učiti,v glavnem da je :duda: zdrava in veselo poskakuje po maminem trebuščku.:) Pika74 kaj že to soboto boš lepa nevesta,želim ti da bi padlo nekaj kapljic dežja ,da bo denarja obilo.Posebej pa ti želim en velik koš riža,da se bo kaj prijelo in se boš važila z trebuhom na okrog.Veliko sreče.:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Koala kaj se oglasi,še malo pa bo tudi tvoja poroka tukaj?!:rozica: Tinkamiška a je :duda: uživala na :morje:? Res kje se pa potepajo ostale :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:,Cmokec,Nannn,A&T,Kornelija ter druge?V senčki kaj ne ? A sem bila pridna?:ups: Mlce sem naklobasala,se bom še kaj oglasila,pridne bodite,rede se imejte pa veliko :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:,da boste kmalu za mano,držim pesti:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:,da bo to čimprej. LP Tia :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|