|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS (247. nadaljevanje)
27.6.2005 19:13:44   
Anitka
Hojla!

Najprej en lep poletni pozdrav iz Prekmurja :rozica::rozica::rozica: Pa opravičujem se, ker sem vas zadnje dni kar malce "zanemarila", ampak ne zlonamerno. V teh dneh mi nekako prav ur na dan manjka, ker se skoz nekaj dogaja, pa še nekam lena sem postala za pisanje. V soboto sem bila popoldne na enem "krajšem" izletu po Pohorju. Smo šle v največji vročini (štartale smo ob 14.uri) od hotela Habakuk po celem smučišču in mal po gozdičkih prav do vrha. Vročina je bila res ubijajoča, a smo vseeno prispele prav do vrha in potem še peš dol. Saj bi se lahko peljale z gondolo, ampak bile smo pač na pohodu kot se šika :)-:)-:)- Čutim pa danes malce posledice na zadnjičnih mišicah :)-:)-:)- Pa ni prehudo. No včeraj sem malce počivala, a le na kratko, saj sem šla proti večeru na Lent, tak da sem šla spet pozno spat - ob pol dvanajstih, danes bi pa skoraj rabila žerjav za odpiranje težkih oči :)-:)-:)- A sem preživela tudi to.

Drugače pa sem baje v fazi O in sem besna, ker sem šla delat teste in ne kažejo nobenih črtic :grrr::grrr::grrr::grrr: Saj sem na OFF, ampak sem vseeno jezna. Poleg tega pa jutri popoldne moj :love: odpotuje in se vidiva najverjetnje šele v soboto zvečer oz. v nedeljo zjutraj :((:(:((:(:((:(:((:(:((:(

Punce jaz že komaj čakam, da gremo na morje, saj imam že poln kufer vsega. Pa še do 15.7. sem v službi.:grrr:Pa ne, da ne bi imela rada svojega dela, ampak v teh lepih dneh bi bila raje doma in ob morju.

:nosecka:PIA ti pa verjetno že kar odštevaš dneve do prijetnega dogodka. Veš bi tudi jaz kar zamenjala odhod na morje za kakšno :duda: Morda, če mi je usojeno se bo to zgodilo že drugo leto, če ne pa v naslednjem. Enkrat že bo.

:nosecka:TIA ti pa se verjetno že tudi počasi pripravljaš na prihod novega družinskega člana. A si še vedno tako leteča?:)-:)-

In naša :nosecka:BAMBI? Kako si kaj ti? Veš bi te že prav rada videla s temi kilcami, ki so se ti nabrale od zadnjega srečanja. Verjamem, da si prav takšna ena lepa srečka :nosecka:

In ostale naše :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka: TINKAMIŠKA, CMOKEC, A&T, NANNN, KORNELIJA....? A se gibljete bolj v senci?

MOJCA vidva pa se lepo imejta na :morje: in si naberita moči za nove podvige.

ANAJMAD seveda nam boš tudi ti kmalu sporočila lepe novičke. Naše pikice pač še malo čakajo, ker ne želijo pokukati na svet v zimskih dneh.;)

NEVA6 kako kaj na vašem koncu?

ANADEJKA vi ste pa res pridni. In po betonski veselici ne pozabit na :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::)-:)-

PIKA 74 a je že vse pripravljeno za ohcet? In pri KOALI? Veste me mika, da bi se kar z vama poročila. Pa ne dobesedno :)-:)-:)-:)-

Naša pridna ASTRA pa je res prava organizatorka :bravo::bravo::bravo: Škoda le, da pripravljate srečanje v petek, ker mi takrat ne gre skozi s časom. Vsekakor pa upam, da se kmalu kje srečamo, če ne drugje pa spet v kakem Takosu, ali pa morda v Prekmurju? Ko boste za to, le povejte, bom organizirala še kako kofetkanje pri nas.

Punce lepo se imejte in se beremo,

Anitka:pika:
Neposredna povezava do sporočila: 1
27.6.2005 19:32:03   
Anonimen
Hej punce!
Mene je danes ves dan glava bolela na levi strani in pri meni se ve, kaj to pomeni: prihaja :hudicek: . Zdaj v parih dneh jo lahko pričakujem. Ah ja, pa spet ti vložki v vročini, ... Sem šla popoldne spat, ker nisem bila za med ljudi :zaspan: . A katera ve, a prodajajo kje kako rezervno glavo? hahahaha 8)
Danes sem dobila revijo Eva v roke in se prebrala intervju z nosečo Tinkaro (BePop), ki je rekla: otrok je bil načrtovan, ampak nisem vedela, da bom tako hitro zanosila. A dej no, enim pa kar takoj rata :grrr: no ja, ampak tudi nam bo! Če ne pa sploh ne vem, zakaj imam maternico in vsak mesec krvavitve. :ups: Najbolje, da si jo grem kar odstranit, itak noče bit uporabna :)- :)- :)-
Ja, se vidi, da prihaja teta :hudicek: , ker sem mal huda :angel:
Vsem želim čim manj vroče prihajajoče dni in dragega, ki si bo vzel čas za vas :morje: . Midva greva čez tri tedne na dopust ;) juhuuuu :rozica:

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
27.6.2005 19:42:59   
anajmad
Antika še mal,pa boš noge v luft držala na:morje:in dala možgane na off.Boš vidla,da se boš vpisala med april 2006,tako kot jst:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-.
Se hecam...Ko bo,bo.Se sploh ne obremenjujem,čeprav me že orng emšo lovi za rit-pa kaj čemo.Enkrat bo ratal,kajne???
Želim ti,da čimprej preživiš dneve do dopusta,ostalim enako.Jst sem pa tko al tko na:morje:.
en lp:morje:D.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.6.2005 19:48:45   
Anonimen
Tudi jaz grem 15.7 v Egipt, že komaj čakam.V službo se mi takoalitako ne da, je prevroče in vsak dan odštevam dneve do odhoda na:morje:.In potem 14 dni uživanja.Uh, bi bilo lepo če bi do takrat imela kakšno veselo novico in bi na dopust šli v troje;)Jo ne čakam okoli 5.7, me pa že od O ful špika v spodnjem delu trebuha in joške takooo bolijo:grrr:, včasih me tako zbada v njih da se mi zdi da me nekdo z iglo noter pika.Tako me ni še nikoli.
Ampak kot vse vemo je to lahko ali prihod :hudicek: ali pa :roza::modri:.In vsi vemo česa bi bili bolj veseli:)-

Srček

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
27.6.2005 19:51:40   
Pia73
O anitka draga moja!

Ja, sem šla danes nekaj v službo pomagat narediti pa so me vsi spraševali, če že brojim sitno? Pravzaprav me jih toliko vpraša, da se kar pogosto spomnima nato,.... Pa tudi komaj čakam, da bomo spet v 9nebesa9nebesa9nebesa
Tudi jaz ti bom poslala sms, ko se bo zgodilo, ker boš verjetno takrat uživala na :morje:

Sem pa danes zelo žalostna. Spet se je izkazal pregovor, da je DOBROTA SIROTA!!!!! :(:(:(:((:((:((:(:(:(
Pa možu je toča avto razbila,.......

Saj bo,..........

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.6.2005 19:56:57   
Anonimen
saj bo saj bo....ko gre enkrat navzdol gre lahko potem samo še navzgor:bravo: in je zato lepše....

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
27.6.2005 21:00:09   
Anitka
Ja, ja UnderEja včasih je treba bit malce hud, saj nam to daje novih moči za te trdovratne in dolge boje. A bo tudi za nas vse enkrat posijal sonček in takrat bomo pozabile na vse muke, prejokane trenutke in dneve in se veselile pogledov na naše :duda::duda::duda::duda:

Ja draga moja :nosecka:PIA, tebe pa spet jezijo. Vedi, da se vsakemu, vse povrne in tistemu, ki te je kakorkoli prizadel, bo enkrat še pošteno žal. A pri vas je bila pa kar toča? Ojoj :(:(

ANAJMAD vsekakor bomo skušali na :morje: čimveč noge v luft držat :)-:)-:)- Ja in najini otročki bodo aprilski ali celo majski. To bodo lepi otročki :)-:)-

SRČEK upajmo, da bosta tokrat :modri::roza:

LP,

:pika:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.6.2005 22:15:01   
tia
Hojla punce,

sem spet med vami,no le oglašam se,drugače pa kar redno berem,sem z vsem na tekočem,ali v tej vročini se mi ne da tipkat.
Med tem časmo ko se +nisem oglašala,sem bolj v senćki oz. kar v hiši,saj me bi drugače vročina ubila.Pa malce po nakupih za mojo malo :duda:,imam že skoraj vse pripravljeno ali vse v škatlah,tako da bom z redno pripravo začela nekje konc naslednjega tedna oz. malce kasneje.
:duda: je kar lepo živahna,tako da včasih si prav želim naj me neha brcat,še posebej ima telovadbo zvečer ko bi rada spala.Ali za :duda: potrpim vse,:).

Anitka upam,da nama bo uspelo spravit še kakšno :kava: pred prihodom :duda:.Saj še malo pa boš prosta dela,boš videla ta čas bo mignil kot 1 2 3.:)-.

Pia73 res ali že šteješ dneve,no ja jaz jih še ne ali se pa malce pripravljam tako bočj psihično,res si želim da bo šlo vse tako kot je treba,kot pri meni tako tudi pri tebi.Pa ne jezi se,vedi tisti ki drugemo slabo želi,lahko na sebi čaka.:metulj:

Astra kje si??????8)8)8)

Bambi,kako kaj tvoji izpiti,verjamem da se ti pri tej vročini ne da učiti,v glavnem da je :duda: zdrava in veselo poskakuje po maminem trebuščku.:)

Pika74 kaj že to soboto boš lepa nevesta,želim ti da bi padlo nekaj kapljic dežja ,da bo denarja obilo.Posebej pa ti želim en velik koš riža,da se bo kaj prijelo in se boš važila z trebuhom na okrog.Veliko sreče.:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Koala kaj se oglasi,še malo pa bo tudi tvoja poroka tukaj?!:rozica:

Tinkamiška a je :duda: uživala na :morje:?

Res kje se pa potepajo ostale :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:,Cmokec,Nannn,A&T,Kornelija ter druge?V senčki kaj ne ?

A sem bila pridna?:ups:

Mlce sem naklobasala,se bom še kaj oglasila,pridne bodite,rede se imejte pa veliko :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:,da boste kmalu za mano,držim pesti:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:,da bo to čimprej.

LP

Tia

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.6.2005 7:32:15   
pika74
Anitka :love::love: jst te bom kr zasnubla - pa se bomo skup uženil :)-:)-:)-:)-. Sej koala bo pa tud zihr ZA :)-:)-:)-:)-:)-.

:rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.6.2005 10:47:37   
biba77
Ojla :rozica::rozica::rozica:,
ja, zdaj sem pa nasla cas za sebe (nas). :)
Po guzvi prejsnji teden je ta navadno delovni dan pravi balzam. :)
Danes si privoscim se kozmeticarko... 9nebesa
Ja, Anitka :pika:, skoda, da te ne bo na srecanje. Ves, za srecanje v Prekmurju pa daj pobudo, ko prides z morja, pa se nas bo sigurno kaj skupaj nabralo. ;)
Celjanke :racka::racka::racka:: Kdaj v petek??? :zmeden2::zmeden2::zmeden2:
Punce, sploh nisem na tekocem o dogajanju na RR... :ups:, doma pa :)-:)-:)- Vsaki dan si privoscim en ljubezenski roman v senci pod brajdo, potem zvecer pa "romantiziram" :sloncek: mojemu :love:. :ups::ups::ups: skoraj sem ze dobila prepoved. Sem baje cist zmesana... :)-:)-
Vceraj sva se sla po sluzbi kopat na Ptuj. Je vmes dezevalo, da sva pobegnila v zaprti bazen, potem pa nazaj. Pa, piknik v travi sva imela in... nisem vam se povedala: obletnica je bila tudi taaaako romanticna. 9nebesa9nebesa9nebesa Punce, meni se zdi kot, da je pomlad in ne poletje z 34 stopinjami. :):)
Sicer pa sva "projekt duda :duda:" dala na stran. Do jeseni, ko bom spet sla v ambulanto. Zdaj pa se imava samo poletno fino...:sloncek::sloncek:
Javite se kaj!
:miska:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.6.2005 13:03:20   
pika74
A tko Astra :rozica::rozica::rozica::rozica: ljubezenski roman pod brajdo :morje::rozica::morje::rozica::morje:

:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.6.2005 13:10:48   
biba77
aha, na vsaki dve uri en... potem pa ni cudno, da... khm, khm... :ups::ups::ups::ups::ups:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.