Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ZA NAS (245. nadaljevanje) 22.6.2005 22:17:37
|
|
|
|
Anitka
|
In potem..................... vse tiho je bilo ;);););) Pa lepo spite in jutri čakam kakih 4-5 podstrani, ko pridem na RR-jo ;):)-;):)- Nočko, Anitka:pika: P.S. Pa še za kakšno Sparovo :ups: nalepko se priporočam
|
|
|
|
ZA NAS (245. nadaljevanje) 23.6.2005 8:04:30
|
|
|
|
pika74
|
ku-ku 8) grem hitr :kuza::kuza::kuza::kuza: še kšn sms poslat direktorju :)-:)-:)-
|
|
|
|
ZA NAS (245. nadaljevanje) 23.6.2005 8:42:58
|
|
|
|
PiaM
|
Kje so tiste podstrani?:zmeden2::)- Lep pozdrav, Anitka, Pika ti ga pa ne serji tolko...:)- :sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
ZA NAS (245. nadaljevanje) 23.6.2005 10:17:27
|
|
|
|
buškica
|
OJLA, punce zdej sem pa že tolk časa na RR da si že zaslužim da kej pametnega napišem v Za nas. Najraje berem ravno ta nadaljevanja in ugotavljam, da je v zadnjem času kar malo utonil v pozabo. Da napišem kaj se z mano dogaja zadnje čase. Bolj malo piešm ker se poskušam držati nazaj. Rada bi malo odklopila in ne ves čas mislila na to kdaj me bodo poklicali z klinike za neplodnost da so dobili daraovalca. Počasi sem se sprijaznila da to še ne bo tako hitro. So dnevi ko pokam od veselja in me razganja sto na uro in so dnevi tam okoli M, ko jočem od žalosti zakaj se ni prijelo ali zakaj usoda hoče da toliko časa čakamo na željeno:duda:. Ne vem včasih je prav hudo. Ampak sedaj se malo zamotim ko imam veliko dela z poroko in organizacijo. Pa tud moj :love: mi stoji ob strani. Ne vem kako bi sama prenesla vse to. Ampak ko začnem brati vaše zgodbe, vidim da nisem sama. Tako moje drage priajteljice, vsaki pošiljam vrhano košaro:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: vsem nosečkam čestitam in mirno NOSEČNOST. vsem OSTALIM PA DA ČIMPREJ UGLEDAMO MAGIČNE :modri::roza:
|
|
|
|
ZA NAS (245. nadaljevanje) 23.6.2005 18:09:22
|
|
|
|
GoYa
|
Hej bejbe :love: Najina poroka je za nama :bravo::bravo: Blo kr lušno. Noge so me zvečer bolele ku sto :hudicek:, pa nisem imela petk. Smo pa meli sončka in dežja, tako da računam na $$$$. KAČING!!! Ja, pa rižek. Me je neni obsula :love::bravo::love::bravo:. Tako da zdaj sam čakam na :duda: Sem si pa zmislila novo ime za mojga :love:. Zdej ga kličem hubi bubi. Jst se kr ne morem nagledat tega prstana na roki :love::love:. Pa na nov priimek se moram navadit. Danes sem se na razgovoru za službo kr s ta starim predstavla :ups: Počasi bo že. Po dopustih pa še vse dokumente in kartice menjat :(. Upam, da dobim kaj popusta na banki :)- Tako. Punce, ki ste letos še na vrsti, boste videle kako lepo je to. Verjetno še bolj, če je poroka "ta prava". Mi smo imeli bolj tako ni hitro, pa vseeno lepo ;)
|
|
|
|
ZA NAS (245. nadaljevanje) 23.6.2005 18:25:23
|
|
|
|
tinkatonka
|
Čestitke ob poroki Goya!! Ja mene tud čaka še letos in upam da bo na tisti dan vse klapalo. Zdej pa držim :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: da ti bosta rižek in dežek prinesla, tisto kar pravijo, da prinašata ( :duda: in €€€€ )!!!
|
|
|
|
ZA NAS (245. nadaljevanje) 23.6.2005 18:59:19
|
|
|
|
neni
|
Oj! Da še jaz poročam malo o Goyini poroki, tako z druge strani. (fronte) Vam moram povedat, da je bila fffuuullll lepa nevestica. Sem njenemu kar rekla: imaš tako lepo nevesto danes. Rdeče bela kombinacija. Pa tudi jaz sem bila vesela, ker se je potem ulilo. Bo $$$ in bo hišica hitro zrastla, za riž in :duda: pa nismo nič prepustili naključju. Lepo se imejte bejbe lp vaša Neni:rozica:
|
|
|
|
ZA NAS (245. nadaljevanje) 24.6.2005 11:31:50
|
|
|
|
Gea1
|
Tako pa me je obiskala :hudicek:M. Nisem nič jezna in žalostna, samo vedno bolj mi postaja jasno, da brez operacije ne bo šlo. :( Goya čestitam za poroko, kam pa na poročno potovanje? In kako ste kaj ostale. Se nič več ne javljate. Pia, Tia, Bambi, Anitka, Astra, Ema, Anadejka, Špelka... Jaz komaj čakam, da grem domov, saj me vedno prvi in drugi dan M boli trebuh in nisem za nikamor. Pa še kopat se ne bom mogla it čez vikend. Mi je ta packa vse pokvarila. Eh bom pa kolesarila, ali pa na kakšnem pikniku lenarila in vikend bo minil kot šus. Pozdravček in lepo se imejte! :sloncek:
|
|
|
|
ZA NAS (245. nadaljevanje) 24.6.2005 11:39:20
|
|
|
|
emaa
|
Pa se bom oglasila, sem sama v pisarni, je sodelavka šla, pa lahko kaj več napišem. Moja M v majhnih količinah še trmoglavi (očitno so v redu popravili podvozje:)-), drugače pa jemljem klomifen, ne čutim posledic, razen špikanja in srbenja v prsih, ma včasih bi se kar spraskala (pa se bom, ja kak bom pa v kopalkah:)-). Drugače pa mam v nedeljo piknik za moj r.d., ki je sicer bil pred dvema mesecema, ampak ker vremena pravega za kopanje v bazenu ni bilo, sem čakala do zdaj. Tako da v nedeljo lenarjenje, metanje v vodo, hrana, super bo. Jutr pa mogoče mal v Istro s sestrco in bodočim svakom, pa na nudl plažo, še ne vem a bom res tolk pogumna kot govorim (saj zgoraj brez ni panike, ampak spodaj). Pa po moje da bom preživela, saj tko slaba pa tud nisem za pogledat;) Punce pridne bodite, nosečke mirkajte se, ostale pa bomo že kmalu nosečke.:rozica: P.S. Mogoče pa se do večera moja M čist poslovi, pa pride na vrsto že spet :sloncek:, yeees
|
|
|
|
ZA NAS (245. nadaljevanje) 24.6.2005 12:52:02
|
|
|
|
bambi
|
Ojla drage moje, jaz sem pa danes čisto fertig, zaspana, pa učit se moram, se mi počasi že meša..... Sem pa dala gor SLIKICE OD MOJEGA TREBUŠČKA, tako da poglejte kje se skriva naša :duda:.... Moram povedat, da mi je zopet slabo, tako kot na začetku in to že 2 večera zapored. Sploh ne vem kaj je to, pa še apetit imam tak, da mi skoz kruli :zmeden::zmeden:. Samo, da je moja :duda: vredu, mama bo že prestala :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Kako ste kaj ostale????? Se vidi, da je zunaj lepo vreme, pa se raje potepate po sončku, a ne???? LP Bambi
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.