tia
|
Hojla, pa sem končno med vami,morala sem malce mojega :love: pocartat,pa o imenih sva malce razpravljala,a na koncu sva ugotovila,da imava prav različneideje,kar se meni dopade on sploh ni navdušen,ali pa obratno tako da bo tukaj še kar precej ˝kreganja˝ ali bo težka,upam vsaj ,da bo do mojega poroda. Sem malce druge stvari pisala bodite malce radovene,kako je bilo na UZ-ju.Takole: moj/a sonček/ica :duda: pridno raste,kar oring brca,pa to kar lepo ponoči,da ne morem spati,nevem če sem to noč skupaj spevila dobre 4 ure,ne spati ko se ne prekobicava,kolca me kar lepo v mehur dreza potem pa obvezno v kopalnico.Za :duda: vse zdržim,pa če ne bom spala niti uro.Se je kar lepo že dol obrnil,tako da se že pripravlja na prihod,samo naj do avgusta počaka.V glavnem je vse v redu,sem spet šla iz UZ-ja z nasmehom do ušes. Sem se razpisla,kaj ne da? Anitka res upam,da ti bo ta OFF pomagal in boš kar hitro stoplia med nas :nosecka:.:rozica::rozica::rozica::rozica:. Gea1 ti lahko postaneš še :nosecka: do Pijinega poroda,če pa slučajno nebi ujela njenega imaš še možnost mojega,boš videla samo na dopust bom potem spet sanjali da si :nosecka:,more ti ratat.:angel: Astra :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:,da boš hitro Biba77,že ta mesec. Bambi kje se potikaš?Kako je s tabo? Koala kako daleč smo,ti pridem pomagat:darilo:? Pika74 ne bodi žalostna zarad :hudicek:,za vsakim dežjem sije sonce,saj res ni mogoče poglej kakšno je zunaj.Sedaj se še malce naužij voženj z motorjem ker potem odpade za kar lepi čas. Ema zate pa velike :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:,še mojemu :duda: bom naročila naj stiska. Špelka mislim nate,saj bo :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel:so sigurno nad tabo. Pupika UŽIVAJ :morje:,še malce zame. Kornelija jutri vse dobro,poročaj same dobe novice.:bravo::miska: Nyah uživaj v 9nebesa,razvajaja se. Tinkamiška kako pa kaj ti in :duda:,a se že kaj brcate? Cmokec kako se pa kaj ti počutiš in seveda :duda:? Nannn ku ku,kje se potepaš pridi povedat kako si!:)- Pia73 kako sledijo sedaj pri tebi pregledi?Aže kaj odštevaš?:);) Tako to bo za danes,sem bila pridna?:ups: Lep večer še naprej,pa naj bo za vse jutri sonček:),pa čeprav vremenarji napovedujejo slabo. Mislim na vas, dijo Tia :zaspan::muca::zaspan:
|