|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS (239. nadaljevanje)
9.6.2005 16:32:31   
Anitka
Pozdravljene drage dame!

Joj kako ste pridne s pisanjem :bravo::bravo::bravo:, komaj uspem vse prebrati ko pridem iz službe. A vas kaj zebe? Mene kar pri teh stopinjah, pa še veter je tak, da ne moreš biti zunaj. Jaz pa sploh, ki sem taki zmrznjenček. Bom spet v nogavicah spala ponoči.

:nosecka:TIA le kdaj se boš ti kaj spočila? Daj se malce šparaj in ne naprezaj se preveč. Že komaj čakm tvoje javljanje z UZ. Upam, da ti je tvoj brcač kaj pomahal.

:nosecka:CMOKEC veš, da smo vesele tvojih javlanj in javljanj ostalih :nosecka::nosecka::nosecka: Ti nam le prostor delaj na PN, ker bomo itak kmalu vse tam. Ene malo prej, druge malce kasneje.

BLABOMA :bravo::bravo::bravo: za OFF. A ne, da prav paše?

:nosecka:NYAH hvala, hvala :ups::ups: za pohvalo mojim uvodom. Sicer pa jaz pravim, da niso kaj posebnega (so preprosti). In kako kaj tvoje počutje?

ANADEJKA moram ti priznati, da tudi mene trenutno psiha nič kaj ne daje. Jaz sem se pač sprijaznila s tem, da brez hormonske podpore ne bo šlo, o tem se bomo pa menili 21.7. v MB. Do takrat pa sem na easy.

ALJČA vidva pa dobro izkoristita vikend s :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: in jutri dobro opravi. Ja te naše čebelice so pa kak dan bolj pridne s pisanjem, včasih se malce oddaljijo, a glavno je, da nas ne pozabljajo.

MOJCA tudi vidva pridno :sloncek::sloncek::sloncek:, pa ne popit preveč šampanjca.

MUCAMACA čestitke ob obletnici poroke z željo, da boste naslednjo praznovali že najmanj trije. Ko boš v SLO pa se vam pri kaki kavici morda pridružim tudi jaz. Sramežljivost pa bomo kaj kmalu odgnale :)-:)-, saj smo vse po vrsti male klepetulje 8)

PUPIKA uživaj, uživaj in še enkrat uživaj na dopustu.

PIKA 74 tejle tvoji :hudicek: pa jaz pošiljam en prav poseben :hudicek: pozdravček in naj se me le pazi.:grrr::grrr::grrr: In tako se govori - gremo novim zmagam nasproti.:bravo::bravo::bravo:

GEA 1 lepo si napisala. In še je čas, da postaneš srečka :nosecka: pred Piinim PD.:miska::miska::miska::miska:

ASTRA še tukaj bom napisala, da vama iz srca želim, da bo pri prvem poskusu IUI že uspeh. Naj te čuvajo :angel::angel::angel::angel::angel::angel: HOČEMO BIIIIIIIIBOOOOOOOOOOOOOOOOO 77!:bravo::bravo::bravo:

UNDEREJA a pošlješ mal sončka še k nam? Prosim, prosim :roza::roza::roza::roza:

TANTRA želim ti, da bo jutri test pozitiven že po 5-ih minutah :miska::miska::miska::miska:

EMAMAIR tudi za tvoj test :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

ŠPELKA zate pa tudi enega posebnega :angel:

:nosecka:PIA 73 tolk piknikov boste imeli? Ne vem, če se na katerega kar ne povabim.

:nosecka:TINKAMIŠKA :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: za tvoje počutje danes (ni ti bilo slabo). In kakšno barvo imaš na laseh? Sem radovedna, a ne?:)-:)-

KOALA a so vabila in konfetki že nared?

:nosecka:BAMBI upam, da boš imela kmalu računalnik in internet doma - pogrešamo teeeeeeeeeee :rozica::rozica::rozica:

Tako, zdaj sem se razpisala, zdaj pa spat,

Anitka:pika:
Neposredna povezava do sporočila: 1
9.6.2005 16:34:32   
Anitka
Ja pa našo BETY tudi lepo pozdravljam :rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.6.2005 16:45:50   
Bety
oj Anitka, kako kaj???
Naslednji teden delaš test. In kaj pričakuješ???:zmeden:

Glede tvojih izcedkov, mislim da je spodbudno, da to ne vpliva na zanositev. Jaz se pa preveč normalno počutim, da bi lahko karkoli upala, da nam je uspelo. Pa bom probala zopet s Klomifenom naslednji mesec. Te hormone tako sovražim.

Drugače....ratala sem preveč "brez-upanja"...to ni dobro...tudi pospravljat se mi ne da...zbežala bi nekam

Nič več mi ni jasno...

Lepo se imej,

Bety

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.6.2005 17:02:06   
Sulfinija
Ojla drage prijateljica!!!!

Da se vam še jaz na hitro mal oglasim iz mrzlega in vetrovnega Prekmurja.
Pa tole vreme je res čudno,mrzlo,da je groza :grrr::grrr::grrr::grrr:.
Joj pa ko se spomnim še samo 22.dni in že bova z mojim :love: na :morje:.
Joj še eno uro in bo prišel domov k meni vest kok sem vesela :love::bravo::bravo::bravo::ups::ups::ups:.Pol pa kar grema v akcijo :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:.
ANITKA hvala,da si se spomnila obljubim,da ne bom spila preveč šampanjca kajti pol bom videla :love::love::love::love: hkrati in se samo enega.Maloprej mi je pisal sporočilo,da kmlau pride.
Ja pa še veš kaj na seznamu nečakajočih lahko daš moj datum kdaj ne čakam :hudicek: in to je 3.07-4.07.
BETY ali ti nisi šla po svoje :duda:?
TIA kdaj bo javljanje o UZ o tvoji :duda:?
ALJČA upam,da si že gotova pri frizerju,madona sigurno imaš prečudovito frizuro?
KOKOŠKA kje se skrivaš ti si nova na tem forumu ali ne?

Vsem puncam želim še naprej lep dan kljub temu turobnemu vremenu in vcas prav vse skupaj lepo pozdravljam in pošiljam nasmeh na vaša usta :):):).

LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.6.2005 17:36:17   
Skorpija
Pupe neumorne pozdravljene!

Jaz sem zašla v pravo meglo in temo, pa ne zaradi vremena, v Žabačiji piha in so se vsi oblaki razkadili. Sem na velikem razpotju in ne vem kako se odločiti, saj vedno bolj razmišljam o urgentni menjavi službe, po drugi strani pa me je strah zaradi načrtovanja družine dejansko storiti ta korak. Sem kar jezna nase, ker sem vedno tak ziheraš, da zaradi tega potiskam nazaj moje sposobnosti in talente :grrr:

Napadi tesnobe so postali vsakodnevnica a imam ob sebi hvala bogu mojega zlatega :love: ki me drži pokonci in me spravlja v smeh in potem je vse lažje...

O :duda: si ne upam več premišljati dokler ne pride :hudicek: da vidim da je z mojim telesom vse OK, pa tudi drugače čutim, da se je od mene odkotalilo breme prevelike želje in sem veliko bolj sproščena - do novega leta sva se odločila uživati v :sloncek: in izklopiti vse ostalo.

Vedno bolj se zapiram vase in tudi zato nisem več toliko pred vami, ker so me slabe izkušnje zadnjega meseca totalno podrle in zdaj moram v sebi najti ravnotežje. Ste pa zlate vse pupe, da veste!!!!! Več razočaranj in žlehtnobe doživim pri ljudeh, ki so mi bližje kot ve...

Vsem vam želim lep dan in sori za ponovno klobaso z moje strani :ups:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.6.2005 18:10:24   
Nyah*
Oj, Anitka moja, kak si se spet lepo potrudila
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:!

Jaz sem dobro, hvala lepa, so se pa zacele slabosti, ki jih uspešno odganjam s ČEŠNJAMI :)-:)-:)-! Pa trebuscek se malo vidi, kmalu bodo ljudje zaceli ugibati :ups:.

Danes sem povedala sefu, je bil ful navdusen, je rekel naj se pazim, sluzba pa bo cakala name tudi po porodniski jupiiiiiiiiiiii:bravo::bravo::bravo:!
Imam najboljsega sefa pod soncem res!

Ostale upam, da ste fajn. ceprav ga tole vreme malo sracka. Glavno, da na nasem RR-ju vedno soncek sije!

Lep dan vsem,

:nosecka: Nyah.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.6.2005 20:23:25   
tia
Hojla,

pa sem končno med vami,morala sem malce mojega :love: pocartat,pa o imenih sva malce razpravljala,a na koncu sva ugotovila,da imava prav različneideje,kar se meni dopade on sploh ni navdušen,ali pa obratno tako da bo tukaj še kar precej ˝kreganja˝ ali bo težka,upam vsaj ,da bo do mojega poroda.

Sem malce druge stvari pisala bodite malce radovene,kako je bilo na UZ-ju.Takole: moj/a sonček/ica :duda: pridno raste,kar oring brca,pa to kar lepo ponoči,da ne morem spati,nevem če sem to noč skupaj spevila dobre 4 ure,ne spati ko se ne prekobicava,kolca me kar lepo v mehur dreza potem pa obvezno v kopalnico.Za :duda: vse zdržim,pa če ne bom spala niti uro.Se je kar lepo že dol obrnil,tako da se že pripravlja na prihod,samo naj do avgusta počaka.V glavnem je vse v redu,sem spet šla iz UZ-ja z nasmehom do ušes.
Sem se razpisla,kaj ne da?

Anitka res upam,da ti bo ta OFF pomagal in boš kar hitro stoplia med nas :nosecka:.:rozica::rozica::rozica::rozica:.

Gea1 ti lahko postaneš še :nosecka: do Pijinega poroda,če pa slučajno nebi ujela njenega imaš še možnost mojega,boš videla samo na dopust bom potem spet sanjali da si :nosecka:,more ti ratat.:angel:

Astra :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:,da boš hitro Biba77,že ta mesec.

Bambi kje se potikaš?Kako je s tabo?

Koala kako daleč smo,ti pridem pomagat:darilo:?

Pika74 ne bodi žalostna zarad :hudicek:,za vsakim dežjem sije sonce,saj res ni mogoče poglej kakšno je zunaj.Sedaj se še malce naužij voženj z motorjem ker potem odpade za kar lepi čas.

Ema zate pa velike :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:,še mojemu :duda: bom naročila naj stiska.

Špelka mislim nate,saj bo :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel:so sigurno nad tabo.

Pupika UŽIVAJ :morje:,še malce zame.

Kornelija jutri vse dobro,poročaj same dobe novice.:bravo::miska:

Nyah uživaj v 9nebesa,razvajaja se.

Tinkamiška kako pa kaj ti in :duda:,a se že kaj brcate?

Cmokec kako se pa kaj ti počutiš in seveda :duda:?

Nannn ku ku,kje se potepaš pridi povedat kako si!:)-

Pia73 kako sledijo sedaj pri tebi pregledi?Aže kaj odštevaš?:);)

Tako to bo za danes,sem bila pridna?:ups:

Lep večer še naprej,pa naj bo za vse jutri sonček:),pa čeprav vremenarji napovedujejo slabo.

Mislim na vas,

dijo

Tia

:zaspan::muca::zaspan:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.6.2005 21:08:17   
Nannn
Hojla punce...

Me veseli da se spomnite tudi na mene :bravo: ...da se vam se malo javim in povem kako sem...z mano je bolje in upam da se izcedki ne ponovijo vec...nehala sem jesti Buscopan in sem v redu...v cetrtek imam drugi pregled in ze sedaj se veselim kako bom mojo pikico gledala na UZ :) pocutim se kar v redu...nic slabosti edino ko pridem iz sluzbe sem tako :zaspan::zaspan: da komaj zivim in grem saj za eno urco panckat...trebuscek imam ze kar velik...bom en dan se slikala in dala kaksno slikco gor...

Kako ste ve kaj?Vidim da je pri vseh kar zivahno in da se vam dogaja...res vam vsem skupaj zelim da se meni in drugim :nosecka: pridruzite malo visje in da skupaj se tam malo poklepetamo...

Lepo se imejte in se vam seveda se kaj javim...

LP Nannn :kuza::kuza:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.6.2005 21:24:20   
aljča
Čer punce!

Tko moja frizura je lepa ko ne vem kaj.Se še v ogledalu sama sebe ne poznam:)-:)-:)-.
Anitka hvala,ker si spomnila name sem zlo vesela.Ja jutri pa v akcijo in upam, da bom imela lepe novičke za povedat zvečer ko pridem na net.Moj čas tu gori se isteka tko da sam še do nedelje potem pa v službo in sam v večernih urah mi bo ko mi bo poratal da vas berem:((:((:((:((:((sem že zdajle:(:(:(:(:(.
Zato pa vam vsak dan napišem kak vic in danes sem bila zelo razposejena.Upam, da vam vsaj malo polepšam dan;).
Anitka a nisi ti dons šla mal prekmal spat????:zmeden2::zmeden:A je to sam popoldansk:zaspan:Upam....
Mojca upam, da nisi cel šampanjc zlila v masažno kopel po nesreč:)-:)-:)-:)-:)-:)-ti lahk ovulacija prehiteva:)-;).
Mislim da mamo novo :nosecka:TinkoTonko:sloncek::sloncek:
V glavnem vas nas je tu gor ko RUSOV in si včasih mal slabo zapomnim imen.Ne mi zamerit.Sem pa z mislimi pri vsaki,ker smo vse na istem ane???
No zdejle jest lepo srkam primorsko vino in to zarad tega,ker je v naši bajti tak mraz,da sem si kar vina natočla da me segreje.Sedaj se bom pa vžgala ko petarda:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-bogi moj:love:ko greva desno od dnevne.:)-:)-:)-:)-:)-.
Tko dost sem vam nakladala,če je še katera pri zavesti naj kaj napiše drugač grem pa jaz lepo v pojstlo....vino mi stopa v glavo.
L.V.Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.