Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ZA NAS (223. nadaljevanje) 6.5.2005 11:32:56
|
|
|
|
emaa
|
No pa bom odprla novo nadaljevanje. Tia jaz sem fino, štartamo po M, na :duda:. Tinak tvoje slabosti, se bojo že počasi umirile. Jaz se pa odpravljam na piknik (ne bo mi treba kuhat;)), mljask. Sem pa gruntala in prišla do vele spoznanja, mislim, da so pri meni z diagnozo, da nimam O malo zabluzili. Takrat, ko so jo kontrolirali, se je dogajala na desnem jajčniku, ki pa takrat ni bil va najboljšem stanju in do O ni moglo priti. Zdaj, ko je ta ovira odpravljena, kozmetični popravek jajcevoda, tekočina, ki mi ni pustila do uresničtve želje, odstranjena, mislim, da bom brez klomifena zanosila. V to jaz verjamem., Zdaj pa počas dokončat torto. Ema, ki bo prav kmalu :nosecka:
|
|
|
|
ZA NAS (223. nadaljevanje) 6.5.2005 11:35:30
|
|
|
|
tinkamiška
|
Ema, Ema, Ema:bravo::bravo::bravo: :miska::miska::miska::)
|
|
|
|
ZA NAS (223. nadaljevanje) 6.5.2005 12:05:42
|
|
|
|
marrusa
|
Ema, jst tudi verjamem,da boš kmalu srečka :nosecka:,oziroma verjamem,da bomo vse kmalu :nosecka:
|
|
|
|
ZA NAS (223. nadaljevanje) 6.5.2005 12:40:03
|
|
|
|
Čebelica - trot
|
Živjo enamair! Vsake toliko časa, se tudi jaz oglasim, pa sorry če glih tlele, sam sem prebrala eno stvat, ki me ful zanima. Tudi meni so postavili diagnozo hydrosalpings ali nekaj takega, torej voda v jajcevodih, kot sem prebrala je pri tebi šlo za nekaj podobnega, če se ne motim. Pa me zanima,kaj so naredili "strokovnjaki"? LP, čebelica :zmeden2:
|
|
|
|
ZA NAS (223. nadaljevanje) 6.5.2005 12:58:49
|
|
|
|
emaa
|
točno to diagnozo sem imela, odprli so jajcevod in sprostili tekočino, nato pa z barvilom prevrili prehodnost jajcevodov. Sem imela pa jajcevod zraščen z maternico, ampka to ni tako pomembno. Mei so povedali, da če imaš hydrosalpings ne moreš zanosit, saj tekočina ubija jajčece, ko se skuša vgnezditi, tako da je treba na laparo. Meni so rekli, da se zna jajcevod po določenem času (vsaj pol leta imam časa) zapret nazaj in se bo tekočina znova nabrala. Če rabiš več infomracij, mi lahko pišeš na privat
|
|
|
|
ZA NAS (223. nadaljevanje) 6.5.2005 13:00:00
|
|
|
|
emaa
|
na izvidu piše, da so naredili fimbrioplastiko, če ti kaj pomaga
|
|
|
|
ZA NAS (223. nadaljevanje) 6.5.2005 15:20:45
|
|
|
|
Skorpija
|
Ema in vse ostale čau! Verjamem, Ema, da bo sedaj vse OK in preden se bomo dvakrat okrog obrnile, bomo že čestitale!!! Držim pesti!!! Jaz moram M dobiti jutri ampak ne vem kako bo zdaj po treh mesecih Dabrostona, bojim se, da bo moja M spet kam odtavala. Sicer me že malo zvija in imam nekakšen nenavaden prozoren lepljiv izcedek - mogoče sem se kaj prehladila :zmeden2: Kakšna ve kaj o tem? Včeraj sem bila na maturantskem plesu od mojega brata in lahko rečem samo še huh! Imam dva žulja, pečejo me podplati in moj dragi ima pofrderbano koleno - ma sva se sukala, da se je kar veter delal.:)- Lepo je gledat vse te mladke in mladce v večernih oblekah, ki imajo še čisto vse pred sabo in se počutijo kot največji zmagovalci, polni sanj in energije. Moram priznat, da se mi je kar solzica utrnila, pa moj bratec je bil prav čeden - pa še včeraj sem mu pleničke menjala in je bil tak majhen prdek smrdek brez zob. Hja, punce kaj bo šele, ko bomo svoje otroke takole gledale... Pozdravček vsem in na čim več :modri: S.
|
|
|
|
ZA NAS (223. nadaljevanje) 7.5.2005 17:25:49
|
|
|
|
Nyah*
|
Skorpija, ko sem brala tale tvoj post, se je tudi meni kar solzica uitrnila. Ves, to jaz zdaj dozivljam s svojo necakinjo, ki bo kmalu imela valeto,... Kako hitro bezi cas..... Ampak, po moje bomo kmalu tudi me svoje :duda: gledale rast, pa prvi solski dan, pa valeta, matura,... Jah, kar hitro se svet vrti, samo pri meni, kot bi se ustavil...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?