|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS (211. nadaljevanje)
4.4.2005 14:52:07   
Anitka
:rozica::rozica::rozica:Dober dan!:rozica::rozica::rozica:

Pa je spet prelep sonček. Sem kar malce žalostna :( ko vidim, da lahko na veliko klepetate v dopoldanskem času, jaz pa žal pridem le popoldan, ko vas večina že odide. Pa nič hudega. Če ne prej bomo med porodniško imeli več časa za RR-jo, če bo :duda: pustila :)-;):)-;)

Jaz sem drugače po starem. Čakam na O in pa na četrtek, da mi povejo,če grem naslednji teden na laparo.

NENI, GoYa in KLARISA jaz res močno stiskam :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: da vam končno uspe in to vsem trem.

BAMBI a ti se boš pa kar v bombo preimenovala?8) Ma ne no, saj ne bo tak hudo.:)-:)- Kaj praviš, da bi se v petek malce dobile? Se oglasim prek sms-a in privat, a prav?

TINKAMIŠKA vidva le najdita čas za :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: in v četrtek naj UZ pokaže lepe velike folikle. :miska::miska::miska:

KOALA ti pa ne pretiravaj s fitnessom in tekanjem. Malce prišparj moči še za :sloncek::sloncek:;);) Pa v četrtek ne zapravita preveč. A si gresta še kak voziček ogledat? Mi je nekdo zaupal, da ga bosta tudi vidva kmalu rabila.:miska::miska::miska::miska:

GEA 1 no vidiš, da le ni tako hudo praznovat 30.RD. Ti le uživaj in če ne prej boš pa poletna srečka :nosecka: Jaz pa itak držim pestke :miska::miska::miska: da rata že prej.

BETY ja včasih se res razjezimo In tudi jaz sem se zdaj spomnila tiste jezne Bambi :)-;):)-;) In resnično upam, da boš tudi ti kmalu srečka :nosecka: in to berz ss.:miska::miska::miska::miska:

PIKA 74 pa verjetno spet kje na motorju uživa. Naj le izkoristi, ker še malo pa ne bo mogla na motor.;)

TIA kaj je zdaj z najino :kava: ?

ASTRA (kmalu BIBA 77) sporoči mi tudi ti kdaj imaš čas za :kava:

Punce lepo se imejte in se še kaj kasneje beremo,

Anitka:pika: ki bo prav kmalu vesela srečka:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
4.4.2005 14:54:27   
bambi
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Anitka, v petek je suuuuuuper :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:, se zmenimo...... privat.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.4.2005 16:04:01   
neni
Ojla!
Bambi, jaz sem tudi že enkrat študirala, da si ti morala zanosit ravno takrat ko si se tako jezila na tvojega in si šla menda kar v službo ali kaj že je blo?!

Pa je pomagalo!
Pozdravčke tvoji :duda: od mene! Pa tudi tebi seveda.
Kilce pa kar nabiraj, jih boš že pokurila ko boš morala lepo skrbet za dojenčka.

lp Neni:rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.4.2005 17:38:25   
VITA74
Živjo punce

spremljam vas ves čas, samo ne utegnem pisat :(
Midva sva ta teden končno spet začela :sloncek: in upam upam da bom kmalu, seveda pa nočem pritiskat sama nase in mojga :love: da ne bova napsihirana :)- :)- :)-
KOnec meseca M :hudicek: ne sem pridet p abom najsrečnjejša.
Držim pestke za vse nas ki bomo kmalu srečke :nosecka:
LP :rozica: :rozica: :rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.4.2005 19:25:14   
biba77
Ojla-la-la!:rozica::rozica::rozica:

Obicajno sem res veckrat dopoldan na RR, ker je popoldan moj :love: zaposlen na rac., tokrat pa sem uspela malo pokukat.

:metulj:Anitka, nic bit zalostna, saj preberes, kaj se menimo (in dostikrat ni kaj prida)-je bolj za boljso voljo kot kaj pametnega. :)

Sem se ze javila nasi :metulj:"bombici"...

Aja, nisem vam se povedala: mi je G v neplodnostni ambulanti v petek rekla, da je takrat, ko sem imela tiste "lazne poz. teste" verjetno nekaj bilo, pa se ni obdrzalo.
Zdaj pa me skrbi, kako bo ta ciklus, ko spet ni M. Danes je 31. dan in jaz... cakam... cakam... cakam...

Vceraj sem bila po dolgem casu na rolanju in danes me boli kriz.
Zdaj sem pa ravnokar prisla s sprehoda z :kuza:. Lepo vreme je bilo.

:metulj:Blaboma, ti se le kaj oglasi, vsake toliko, da vemo, da si se nasa. :)

:metulj:Koala, kaj sem to prebrala? Vozicek? :miska: upam, da res!! 9nebesa:bravo::bravo:

:metulj:Neva6, moram ti povedat, da sem upostevala tvoj jutranji nasvet glede jutrisnjega kosila. Lepo si mi to svetovala. Vse smo meli doma, v hladilniku. :) Hvala, :rozica:.

Kaj se je novega?:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.4.2005 20:33:16   
biba77
Samo nekaj se: Bambi, :rozica:, upam, da me nisi resno vzela...
Vse, ki jo poznate, dobro veste, da je dalec od bombice in zelo lepo zgleda, nasa srecka :nosecka:!!!

Lahko noc...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.4.2005 20:37:30   
Anitka
Astra jaz pa mislim, da ti je do smrti naša :nosecka: zamerila :)-:)-:)-:)-:)-:)- Se šalim. Ona pa že ne.

:)-:)-

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.4.2005 21:48:14   
tia
Hoj,

pa sem končno tukaj,danes sem imela spet dan lahkih nog na okrog.Sem se spet po dolgem času malce potepala,še :love: mi je rekel,ti pa imaš danes dan ,pa kaj že dolgo se nisem tako potepala.
Moja :duda: je pa sedaj tako živahna,kot vidim ji je to zelo prijalo,zato morem v kratkem ponoviti.Punce tako sem srečna,da je z mojo :duda: vse v redu,res že komaj čakam ,da jo stisnem k sebi,jo razvajam.

Anitka še ta teden nama more uspeti,da se dobive na :kava:,zdaj je že skrajni čas,kaj ne da?

Astra ti kar čakaj,lahko pa jo vseeno pričakaš tja za 9 mesecev,držim :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:.

Koala ti pa se ne naprezaj preveč,da bi potem bila preveč utrujena za :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:,v četrtek pa lepo vandrajta,pa še v kakšno otroško trgovinico stopita,nikoli ne veš lahko bosta pa že ta mesec kasj poročala.

Pia73 si mislim,kako je če imaš doma otroka ko si najbolj utrujen bi se on igral,saj je tvoj zelo priden,tako da te ne utrudi preveč.

Bambi si mislim kako si paničarila,tudi jaz sem ko me je tista viroza spravila v postljo,ali sem lepo preležala in z čajčki se zdravila,pa je vse v redu.Smo pač bolj takšnega tipa,da za vsako malenkost paničarimo.Mene ne sme nič zaboleti že paničarim.V glavnem da je z :duda::duda::duda: vse v redu.

Tinkamiška in Emamair res vama želim,da se vama uresničijo želje po :duda::duda:,saj bo lahko že ta mesec,ko najmanj pričakuješ pride.

Neni,Goya in Klarisa za vas pa še posebej pestke :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:,da za dva tedna poročate o :modri:,pa naj bo le samo ena :duda: v glavenem da bo uspelo.Veliko sreče,čuvajte se.

Gea1 veš kaj pravijo leta niso važna,stara si toliko koliko se počutiš.Še enkrat VSE NAJ NAJ,pa da se ti izpolni najbolj skrita želaja :duda:.

Tako danes sem pa natrosila,enkrat več drugič manj.

Vse katere nisem omenila ,tudi vam želim,da čimprej zagledate :modri:,pa naj vas :angel::angel::angel::angel::angel: čuvajo.

Vsem na RR-u pa pošiljam :rozica: in :pujs: za srečo.

pa pa

Tia

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.4.2005 8:48:02   
bambi
Rekla sem da moram na delo, pa bom vseeno še tukaj malo poklepetala....

Ja, ne vem če res nisem takrat zanosila ko sva se z mojim tako skregala in sem se jaz pošteno razkurila in odšla v službo in celo popoldan visela na RR, ko pa me je končno poklical naj pridem, je bilo doma vse pospravljeno in pobrisano in potem je sledil seveda :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:, taki kot je lahko samo tisti po prepiru, poln strasti.....no, ne vem, ker sem letala z O testi in mi niso pokazali :roza: potem pa mi jih je zmanjkalo, tako da je to prava ironija, celo leto sem delala te teste in so mi kazali :roza:, januarja ko pa mi niso pokazali :roza: in sem bila že 100% da ta mesec nisem imela O je pa test pokazal da sem :nosecka:.... Sem pa verjetno bila rekorder med vsemi glede teh O testov, jaz sem jih v enem mesecu pokurila približno 8, da sem končno uzrla :roza:..... Pa nikjer nisem videla nobenih testov, sedaj ko pa sem :nosecka: pa jih vidim vsepovsod...v Müllerju jih imajo cel kup od O testov do nosečniških....... no, saj jih bom še kdaj potrebovala......

Astra, saj veš da jaz ne zamerim, lahko me kličeš bombica, ker to sem, moj me kliče bunkica, samo se mu jaz še lahko smejim, ker ima on še vedno večji trebuh kot jaz :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:.

Se beremo.... babe, zdaj pa na delo....

Bambi- bombica:rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.4.2005 9:35:19   
tinkamiška
Hojla punce:rozica:

Danes je en lep dan. Možek pride prej iz službe in meni odpade predavanje v LJ in bova mela malo časa za naju:rozica:

Šla bova tudi k dvema znankama, ki sta rodili, vsaka svojo punčko:metulj::metulj: Vem, da mi bo malo hudo, ampak sem vesela zanju:bravo::bravo::bravo:

Potem bova šla pa na sladoled, ga še nisem jedla letos in se mi ga že pošteno lušta:)

Ostali del dneva pa se bova prepustila toku in se samo družila, res pogrešam mojega:love:, vidiva se samo ob večerih, ta pa tako hitro mine...

Želim vam lep dan in da se vam izpolni vsaj kakšna od vaših želja:rozica:

Tinka

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.4.2005 9:46:26   
Gea1
Ja Tinkamiska te čisto razumem, jaz sem ta mesec izvedela za tri kolegice, ki so zanosile. Saj ne da jim ne privoščim, ampak kaj pa jaz? :( Mene je bog čisto pozabil. Sploh ne vem več, kaj naj naredim, sem tako žalostna :(( in na tleh, da že dolgo ni bilo tako. Skoz mi gre na jok, pa še tečna sem ko hudič zaradi vsega skupaj.
Eh naj gre vse skupaj nekam. Mi ne preostane drugega, kot da se sprijaznim in mislim na lepše dni, ki sigurno morajo prit.
Lepo se imejte vse skupaj! Nosečke pobožajte bušije in ne sekirajte se zaradi kil. Tiste, ki pa to še nismo, pa bog nam nakloni srečo in enega :duda: pod srček.

Pozdravček od žalostne Gee! :(

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.4.2005 9:51:59   
tinkamiška
Gea ne bit žalostna no;):rozica: Jst si vedno rečem, da se učim strpnosti, ki mi bo še kako prav prišla, ko bom mamica:) V bistvu čakam potrpežljivo, čeprav me vsake toliko začnejo sršeni pikat in takrat sem žalostna in jezna tako kot ti:rozica:

Ampak jst pravim: BO, BO in še enkrat BO!!!:)

Bomo toliko bolj vesele in božale naše bušije:)

Pusti, da ti sonček vlije energije, bo menda še samo dva dni tako potem pa spet dežek:(

Ne obupaj Gea:rozica::rozica::rozica:

Tinka

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.4.2005 9:56:54   
Gea1
Ja se bom morala skupaj vzeti in se razvedriti. :)-
Veš včasih že kar izgubim malo upanja, da mi bo kdaj uspelo biti mamica. :zmeden:
Ko pa tako dolgo traja! Zakaj, zakaj, zakaj?????

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.4.2005 10:00:38   
tinkamiška
:rozica::rozica::rozica:za bodočo mamico Geo;)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.4.2005 10:09:38   
Gea1
In za bodočo mamico Tinkomiško. :bravo::bravo::bravo:
Upam, da kmalu to postaneva! :)
Bi blo fer ni kaj. :sloncek:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.4.2005 10:15:29   
cmokec
Tinkamiška in Gea, seveda bosta kmalu nosečke. Bo pikica razsvetljila vajina trebuščka, pol se bosta pa veselili za naprej in nazaj.

:miska::miska::miska::miska::miska::miska: držim za vaju, :angel::angel::angel: pa prosim, naj čimpreje izberejo vajinega sončka.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
5.4.2005 14:09:32   
Anitka
Pozdravljene!

Bambi-bombica :)-;):)-;):)- ne vem, če se ne bom tudi jaz malce z mojim skregala, morda pa potem strasti res svoje naredijo :)-:)- Ti sedaj le pridno papcaj, pa na :duda: pazi.

Tia se slišive za jutrišnjo :kava: in za petkovo tudi ;):bravo::bravo::bravo:

Gea1 moja zlata kaj bi dala, da bi lahko na tvoj :( obrazek narisala nasmeh. Upam, da si boš kmalu opomogla od žalosti in vedi - VSEM NAM BO USPELO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: samo zate.

Tinkamiška bo pa tudi kmalu :nosecka:

Punce se beremo kasneje, grem ven na :)

vaša Anitka:pika:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
6.4.2005 9:19:49   
biba77
Punce, jaz sem tako na dnu, da me je groza. :(
Vceraj sem na 32. dan delala test, ki je seveda bil neg. in kar naenkrat se zavem, da sploh vec ne verjamem v to, da me bo kdaj doletela sreca materinstva. :((
Potem pa se se vsakdan zgrne na mene (bolezen v druzini, dela cez glavo do konca junija in roki, ki me bodo zadusili, skrbi za meni ljube ljudi in za vsakdanje malenkosti, ki jih drugace sploh nisem nikoli imela za tezave).
Potem pa se pridem na RR zvecer in najdem tisti link o cenah postopkov (:((:(() in ker taaakooo malo punc uspe z inseminacijami, ki so moj naslednji korak, me je vse skupaj speljalo v neutolazljiv jok. Moj :love: sploh ni vedel, kako me naj potolazi. In danes sem spet na tem...
In mi je ze slabo v zelodcu. V ponedeljek bom zacela z Dabrostonom, da koncno dobim to :hudicek: M,...
In ko se opazim, da sem v takem razpolozenju, se prepricam v nasprotno, samo, ne drzi dolgo, tokrat je res hudo... :(
Nekako me gor drzite (misel na srecanje) in ceprav se grdo cuje, mi je lazje, ko vidim, da tudi druge imate tezave. Ne privoscim jih nobeni!!!
Vem, da bo bolje, in vendar si ne znam sama pomagat...
Ce sem katero uzalostila, naj mi oprosti, ampak to me resnicno ze preganja in dusi... :(:(:(:(
Razmisljam, da bi sploh nehala z "planiranjem" :duda:; sla za pol leta nekam v tujino in zakopala vse skrbi in jih pustila doma...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
6.4.2005 9:32:00   
tinkamiška
Astra, mi je hudo, ko te berem, ampak veš, jst te čisto razumem, da takole na trenutke obupuješ, čeprav vem, da si borka in da boš šla tudi čez to:rozica:

Včasih moramo biti šibki, da nam lahko kdo pomaga, ker se vedno trudimo bit močni in poskrbeti sami zase, pa vendar nas včasih to tako zlomi, da imajo drugi priložnost, da nam stopijo ob bok in postanejo za nek čas naše "bergle". S tem ni nič narobe, včasih se moramo pustiti pocrtkljat:angel:

Astra in konec koncev, lahko tudi prenehaš za nek čas s "planiranjem" in se spustiš za en čas v druge avanture, včasih to pomaga, čeprav vse skrbi ostanejo tam kjer jih pustiš...pa včasih pomaga, da se odklopiš in si nabereš moči za nove boje:rozica:

Draga Astra, kakor koli se boš odličila, te 100% podpiram, ker vem, da boš prišla nazaj in uresničla svoje sanje:rozica::rozica::rozica:

Tukaj smo:rozica:

Tinka

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
6.4.2005 9:32:02   
emaa
Astra ne se sekirat, smo vse take, da smo vesele, da nismo same v tem. Mene tudi občasno obhaja misel, da bi vse skupaj pustila, pa ne bom, če sem tako daleč bom pa še malo potrpela, ni druge.

Malo pomisli na :morje:, pa ti bo takoj lažje
Ema:rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
6.4.2005 9:40:22   
biba77
Hvala obema. Spet mal solzne oci...
Ma, zdaj pa ze traja 25 mesecev vse skupaj in se sprasujem, ce bom zacela pavzirat, kdaj pa bom imela 3 soncke??? :((:((
In si mislim, kak naj grem v ambulanto in ne planiram? Brez ambulante pa sploh nic ne bo, ce nimam svojih O...
:(:(

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
6.4.2005 10:08:44   
emaa
Astra saj bomo meli otročke, jaz sem eno leto starejša (saj si 77), pa bi tud tri otročke, pa tud svojih O nimam, pa se tud sprašujem kdaj bom vse to noter spravila, bomo videl. Na žalost pa ne planirat in take niso uresničljive, ker je treba.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
6.4.2005 10:22:57   
biba77
Hvala, se enkrat, Emamair. :rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.