|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS (209. nadaljevanje)
31.3.2005 18:56:25   
Anitka
No pa smo že pri 209. nadaljevanju. Upam, da bom pri 300. že pisala o tem kako močno me bo :duda: brcala. :zmeden2::zmeden2:

Sicer pa kot sem že pisala, žal naslednji teden nisem prišla na vrsto za laparoskopijo. In sedaj sem :( in :grrr: obenem, saj sem bila trdno prepričana v to, da se bom naslednji teden rešila tudi tega. Tako mi pa sedaj ne preostane drugega kot spet čakati na naslednji četrtek, ko moram spet poklicati in izvem, če bom na programu morda v naslednjem tednu. Punce ali ve veste kako pomembno je v katerem delu ciklusa ti poseg opravijo ali je vseeno?:zmeden2::zmeden2: Če bi prišla slučajno na vrsto naslednji teden, bi to bil 12. april in 17.dan ciklusa :zmeden2::zmeden::zmeden2::zmeden::zmeden2: Se me očitno kar smola drži.:(

KOALA pridi k nam poslušat ptičke, ko tako lepo žvrgolijo. Pa tudi štorklje so se že zdavnaj vrnile. :bravo::bravo::bravo:Upam, da bodo prinesle tudi kaj :duda::duda::duda::duda::duda:;)

ASTRA za srečanje pa velja. Imele ga bomo naslednji teden. Se kaj SMS-amo.:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: In kaj čakaš, če ni skrivnost?:)-;):)-;) Jaz komaj čakam, da boš spet Biba!:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Kje pa se kaj naše ostale :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka: potepajo? Pa ostale soborke, ki bodo kmalu v 9nebesa z mano vred?

Punce bodite pridne in se kaj beremo,

Anitka:pika: ki bo prav kmalu vesela srečka :nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
31.3.2005 19:54:04   
Maša26
Dober večer,

lep pozdrav vsem! Nekaj časa sem bila odklopljena, sedaj pa internet spet dela! :):)

Malo sem v službi na hitro spremljala, tako da vsega nisem zgrešila ;)

ANITKA, škoda res, da še nisi prišla na vrsto, ampak kaj pa hočemo :zmeden::(:zmeden: Žal ne vem, kakšen pomen imajo dnevi ciklusa v zvezi z laparo, sigurno ti bodo punce znale povedat. Verjamem pa, da boš do poletja :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:!!!

Mojca9000, drži se, tudi če pride :hudicek:. :miska::miska:

Jaz sem včeraj dala kri za pregled hormonov FSH in prolaktina pri dr. Rešu, v ponedeljek dobim izvide.
Drugače sem pa danes vzela 2. tabletko Klomifena. Saj ne da je to kakšen prav poseben dogodek, ampak končno en napredek. V četrtek imam UZ, da bo videl, če kaj reagiram na Klomifen. Zares upam na kakšno dobro novico. Pa da ne bom prav plačevala :zmeden2:. No, po drugi strani - za dober izvid bi dala celo premoženje ;);) Sploh ne vem, kako to določajo, da imaš napotnico pa vseeno plačuješ :zmeden2:. No ja, bomo vidli.

Čestitke novim :nosecka: in :miska::miska: za ostale!!!

:kuza:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.3.2005 20:14:46   
tia
Hojla,

kako kaj?:);)

Sem se že enkrat danes oglasila in ko sem hotela poslati oz. vpisti me je nekaj dol vrglo in mojeg sporočila ni bilo ,sem bila tako :grrr: ,da sem kar šla iz računalnika in se zato sedaj oglašam.

Bambi :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: za tvojo :duda:,sem prav vesela da tako lepo napreduje,a tvoja :duda: je tako kot moja ko jo hočemo slikati se obrača in prekobicava kot za stavo noče slikanja,je bolj živa,le po kom ima to.
:angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel: zate.

Anitka sem pa malce :( ker nisi prišla na vrsto za naslednji teden,res močno držim pesti ,da boš v četrtek dobila termin in ,pšotem tja za mesec pa malo že poročala o :modri:.Kdaj greve na :kava:?Se sms-jave,sedaj je že čas.

Pia73:nosecka: a si zelo utrujena,še hodiš v službo?

Astra močno stiskam pestke :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:,da :hudicek: ne bo in boš tudi ti med nami v 9nebesa.

Koala ti kar odženi to :hudicek: M. potem pa veselo na delo,rezultat more biti.

Tinkamiška,Gea1 , Bety, comkec , ter vse ostale ki sem vas nehote izpustila vam želim veliko :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:,rezultat pa more biti.

Sedaj pa še malce o meni.Jutri imam UZ oz. mon... ..:ups:,saj nevem kako se temu Uz -ju pravi ,že komaj čakma ,da vidim kako napreduje moja zlata :duda:,kako velika je itd.
Samo naj bo vse v redu bom spet vesela hodila na okrog ,usta bom imela do ušes.
Drugače se počutim super ,le če me ta zgaga nebi tolko mantrala:( ,tako slabo spim zaradi nje.

Nič bodite mi lepo,za vsako ena :rozica:,pa čuvajte se.

pa pa

Tia

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.3.2005 21:11:07   
Anitka
TIA moja draga :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: da jutri dobro opraviš tole tvojo zadevščino in boš res hodila naokrog z usti do ušes :)-:)- Za :kava: se pa zmenive, pa za naše srečanje tudi.

Pa pa,

Anitka:pika:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.4.2005 6:48:26   
simonas
Pozdravljene punce!

Pri nas je spet tako lepo sončno jutro. Upam, da se bo obdržalo čez dan. Včeraj me je namreč cel dan mučila zaspanost, ko je bilo tako žalostno vreme.

Sicer pa pri nas pridno :sloncek::sloncek::sloncek:. O bi naj bila nekje drug teden, pa bo kar bo... ne upam več upat:pujs:.

Lep dan!

Simona

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.4.2005 8:02:11   
bambi
JAz pa grem z Astro na :kava:, ve pa ne..... la la la la la la, šleka pac..... Saj se mi že trga.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.4.2005 8:07:47   
cmokec
Jaz bi šla tud. :(

Tebe tuki lepo pozdravljam, Astri pa le povej, naj se kaj javi.

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: za obe

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.4.2005 9:02:35   
emaa
Živjo punce,

Kako ste na današnji dan. Mene še ni nihče na finto vrgel, upam, da me ne bo, bomo pa še videl. Drugač sem zmerno v redu, malo mi je slabo. To je za znort, a še kake viroze razsajajo, tole je že tretji dan, ko mi je slabo. Včeraj sem se res vozila v avtu zadaj, voznik je divjal (direktor), še v menzo smo šli pri strankah, tako da sem vso hrano pustila na robu ceste. Koma, hlače, čevlji, so bli sam še za spucat. Noseča ne morem bit, saj sem M dobila, a ne:zmeden:? Rada bi vstala brez tega neprijetnega občutka v želodcu, da mi je slabo in da bom bruhala, če kaj ne pojem, ko pojem pa ni bistvene razlike (kot da bi se v hitrem dvigalu vozila gor, pa dol, pol si pa ves čuden).
V glavnem držte se :rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.4.2005 9:52:06   
tinkamiška
Hojla punčke:rozica:

Danes tudi pri nas sije sonček, samo malo bolj toplo bi pe lahko bilo, ampak sonček je tut vredu, sam, da je:)

Maša upam, da bo klomifen delal, in da bojo na UZ-ju fajn vidni folikli:rozica::rozica::rozica:

Tia, nevem a je že mimo UZ, al ne, ampak jst vseen čakam, kaj nam boš lepga napisala o svoji:duda::rozica::rozica::rozica:

Simonas vidva pa pridno :sloncek::sloncek::sloncek:še naprej in naj se tokrat prime:rozica::rozica::rozica:

Bambi in Astra, fajn:kava::kava::kava: in spomnita se še na nas:rozica:

Emamair:zmeden: tak fejst ti je slabo?:zmeden: Pa M je bla:zmeden: Pa res ne vem kaj temuči zdej:zmeden:
Da bi se čimprej fajn počutla:rozica::rozica::rozica:

Za mene včeraj ni bil fajn dan:( Sva planirala z :love:, da bova mela popoldan za sebe in se mal stiskala in cartala, pa sej veste kaj pol sledi...
Namesto tega se je nabralo en kup opravkov in sva prišla domov ob 8 zvečer utrujena in padla na kavč, oba slabe volje...pol sem pa še jokala in moj ljubi možek me je cartal in sva tako zaspala:( Danes pa spet v LJ in jutri v Bolognio-sama brez :love:

Eh bo že. Drugi teden mam UZ, do bo G povedala kdaj bo moja O in potem upam da ga bova spekla-:duda:mislim;)

Fajn bodte:rozica:

Tinka

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.4.2005 10:11:28   
tinkamiška
Anitka:rozica::rozica::rozica:, sem zdelje prebrala na MON-u tvoje vprašanje dr.Pušanjeku glede laparo...tudi zate držim pesti, da se bo dalo nardit kar je treba in da boš čimprej na vrsti:miska::miska::miska:;)

Tinka

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.4.2005 11:10:27   
koala
Hojla punčke!
Tralalala zunaj pa sije sonček. Malo se mi meša, se pa morem pohvalit, da sem že zjutraj tekla, tak malo za rekreacijo, mast sem pridna.

A da bo srečanje naslednji teden. Kdaj pa kje? Jaz bi vas full rada vidla.

Bambi suppper da je z tvojo :duda: vse ok, pa kakšno tortico še zame pojejta ok?

Koala

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.4.2005 15:19:04   
biba77
Ojla-la!

Na hitro se javim, pol pa se moram zrihtat. Grem na eno CAGO, :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:!

:kava: in ledena :torta: sta bili zelo fini. In druzba tudi - hvala, bambi, :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:.

Jaz se kar cakam... Danes sem spet dobila za 3 mesece Klomifen. Samo se :hudicek:M (NE)mora prit...

Ja, soncek je in mi se mamo fajn...:)-:)-:)-

Deklice, lep vikend vam zelim in se beremo jutri!
:miska:

PS: Anitka, velja!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?