Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ZA NAS (203. nadaljevanje) 21.3.2005 20:13:29
|
|
|
|
Anitka
|
Hoj! Pa prestavljam naša nadaljevanja spet na vrh. Kako ste kaj? Jaz sem bolj tak no.:(Sem očitno le priklicala tale prek... izcedek, ki se je pojavil danes zjutraj, tako, da sem 99% da bo prišla tudi tale smotana Franca:hudicek: In 5.4. me potem najverjetneje že čaka laparoskopija :((:(:((:( Saj upanja za :modri::duda::roza: itak nisem imela, ampak vseeno, bi se me izcedek in :hudicek: lahko tokrat usmilila. SIMONAS zate pa še zmeraj :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: Saj veš, da BT ni glih 100%. Upanje umre zadnje, tako da še ni za obupat. Še ena T kdaj boš pa ti delala test? Držim pestke, da bo pozitiven. Vsem pošiljam en lep pozdravček in se opravičujem, ker nisem bolj zgovorna, a tale izcedek me je danes spet malce spravil v slabo voljo, pa še ena kao "kolegica" me je danes pošteno znervirala, da bi jo najraje prebutala :grrr::grrr::grrr::grrr::grrr: Lepo spite in kmalu vsem na :modri::duda::roza: vaša Anitka:metulj:
|
|
|
|
ZA NAS (203. nadaljevanje) 21.3.2005 20:18:09
|
|
|
|
gordy
|
Tokrat se pa s pozdravčki še jaz vštulim:)-:)-:)- Rada bi vam sam vsem po vrsti povedala, da ste zlate in da je v vaši družbi tudi :hudicek:, ki je prišla čeprav sem jo NE čakala, manj grozna... :miska::miska::miska: za vse vas!
|
|
|
|
ZA NAS (203. nadaljevanje) 21.3.2005 20:21:36
|
|
|
|
Anitka
|
Gordy lepo, da si se nam pridružila tudi ti. Želim ti, da boš kmalu tudi ti prestopila prag 9nebesa :miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
ZA NAS (203. nadaljevanje) 21.3.2005 20:38:37
|
|
|
|
tinkamiška
|
Anitka, če tokrat ni ratala, pa si vseeno zelo blizu svoji:duda:, veš , jst verjamem, da če ni ratalo, bojo pa v bolnici vse popravili in potem pa samo ciklus ali dva in ti boš srečka:nosecka:, ker zdej si ti na vrsti, Anitka, ki bo kmalu:nosecka: :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Tinka
|
|
|
|
ZA NAS (203. nadaljevanje) 21.3.2005 20:39:04
|
|
|
|
Pia73
|
Anitka prosim te ne bit :( . Mi je kar hudo. Poskusi vzeti to kot stopničko do :duda: Saj vem, da je težko a enkrat bo tudi vama dano zagledati :modri: ti obljubim!
|
|
|
|
ZA NAS (203. nadaljevanje) 21.3.2005 20:39:19
|
|
|
|
tia
|
Hojla, naj se tudi jaz malce oglasim. Tako sem nekako utrujena,nevem ali me daje spomladanska utrujenost ali pa je krivo le :nosecka:. Samo bi poležavala ,zvečer sem pa že ob 20h tako :zaspan::zaspan::zaspan::zaspan::zaspan:,da kar pred tv skup padem.:) Anitka no ne bodi žalostna,saj upanje še vedno ostaja.Jaz ti želim,da se bo kar hitro to končalo in boš srečna :nosecka:,tudi zate je čas in mesto med nami :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:. Astra ti pa kar pridi domov,se bomo lažje pogovarjali,saj ne mislim da te veliko oseb pogreša. Bambi kako se počutiš ti,a so že slabosti mimo? Gea1 ti kar naženi to :hudicek: M.,potem pa skok med rjuhe in gremo :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:. Pia73 kako pa kaj ti? Vsem ,ki ste v fazo O. želim čimveč :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:,da bosta potem dve lepi :modri::roza:.Vse ,ki pa ne čakate :hudicek: M.,pa stiskam pesti:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: da je ne bo. Bodite mi lepo,pa se kaj oglasim. pa pa Tia :zaspan::zaspan::zaspan:
|
|
|
|
ZA NAS (203. nadaljevanje) 21.3.2005 20:42:15
|
|
|
|
Pia73
|
Hoj tia! Hvala za vprašanje. Sploh ne upam napisat, da sem spet utrujena, se mi zdi,da sem itak vsak večer kot cunja. Saj veš jaz hodim še v službo pa enega štiriletnika, ki bo poknil od energije krotim, pa kuham, pa na tečaj angleščine hodim, pa nalogo pridno delam,..... Skratka sem utrujena, sicer pa zelo v redu. Kaj pa ti? Si doma?
|
|
|
|
ZA NAS (203. nadaljevanje) 21.3.2005 20:59:41
|
|
|
|
tia
|
Hoj Pia73, ti pa si dobra :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:,e bi jaz vse to dajala skoz bi že ob 12h hodla spat :);):). Sem že mesec in pol doma,bolniška,mam namreč tako delo da celi dan nebi zdržala v slubi ,že mogoče sedaj doma malce več hodim pa sem tako utrujena pa še vse me boli. Drugače sem pa v redu,:duda: brca tako da me kar včasih vrže iz položaja. Lepo počivaj, pa pa Tia
|
|
|
|
ZA NAS (203. nadaljevanje) 21.3.2005 21:24:43
|
|
|
|
Anitka
|
Hoj punce! Obljubim vam, da bom že jutri boljše volje. Morda me je dodatno še iz tira vrglo tole s "kolegico", a bom že zadevo razčistila in ji povedala svoje. Mislim, da bo tako še najbolje. Pa tudi misel na laparoskopijo mi že dela skrbi in nervozo. In potem vam obljubim tudi, da bom prav kmalu vaša nova srečka :nosecka: Koliko časa po laparoskopiji pa ne smeš hopacupat?:zmeden::zmeden2: Lubice moje držte se, hvala za tolažilne besede in čim manj nosečniških težav vam želim. Ostalim pa velik :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: in pestke :miska::miska::miska::miska::miska: za :modri::duda::roza: LP, vaša Anitka :metulj: ki bo kmalu srečka :nosecka:
|
|
|
|
ZA NAS (203. nadaljevanje) 21.3.2005 21:30:43
|
|
|
|
tinkamiška
|
Anitka, jst sem morala počakat samo na prvo Franco, potem pa sva že lahko:sloncek::sloncek::sloncek:, joj kako si želim, da se je kaj prijelo, pa kaj ko nimam nobenih znakov:( Bo že, če ne ta mesec pa naslednji, upam:rozica: Nič ne skrbi zaradi laparoskopije, pa tudi zaradi "kolegice" se ne sekiraj, ni vredno:rozica: Pa-pa, pa se jutri kaj beremo:rozica: Vse lepo tudi ostalim:rozica: Tinka
|
|
|
|
ZA NAS (203. nadaljevanje) 21.3.2005 21:31:36
|
|
|
|
Pia73
|
Po laparoskopiji ti itak nekaj časa ne paše, ker bolijo šivi,... Ti pa to povedo tudi zdravniki. Jaz jih itak ubogam. Glede prijateljic je pa meni šele letos preklopilo. Sem se vedno trudila jih skoraj lovila, da smo se sestajela za roj,. dneve, sedaj pa se ne bom več tako trudila, kateremu paše itak pride. A včasih se morajo kakšna vrata zapreti, da se odprejo druga, a ne,......... To pa smo že obdelale. Saj imaš nas! In me te imamo res rade. Vsaj jaz! :love::love::love:
|
|
|
|
ZA NAS (203. nadaljevanje) 21.3.2005 21:35:04
|
|
|
|
Anitka
|
Sem prav vesela, da imam vas in tudi neizmerno hvaležna :love::love::love::love::love::love::love::love: A tako je to po laparoskopiji. Torej me na prvomajskem oddihu v Tučepih čaka :hudicek::grrr::grrr: Bom pa majska srečka :nosecka::bravo::bravo: Pa pa, Anitka:metulj:
|
|
|
|
ZA NAS (203. nadaljevanje) 21.3.2005 21:50:59
|
|
|
|
miska2004
|
Anitka, ne daj se!!! Ne :hudicek: ne "kolegici". Misli na kaj lepega, pa boš "kolegico" pozabila, laparoskopija je pa le stopnička višje do :duda:. In vem da te čaka prav v bližnji prihodnosti!! Tinka, držim pestke da vama je uspelo!!:rozica: Vse ostale, lepo se imejte, pa naj tale teden čimprej mine, da skočimo v podaljšani vikend;). Pa seveda da čimprej zagledate :roza::modri:
|
|
|
|
ZA NAS (203. nadaljevanje) 22.3.2005 7:38:05
|
|
|
|
simonas
|
Moje :hudicek:M še ni. BT je še vedno nižja kot prejšnji teden a ne čisto nizka. Nič me ne muči, le mehur sem si zgleda malo prehladila, ker imam skozi občutek, da moram na WC, pol pa nimam kaj. :zmeden: Drugače pa čakam in čakam kaj bo iz vsega tega. Lep dan punce. Mene čaka kopica dela:(! Simona
|
|
|
|
ZA NAS (203. nadaljevanje) 22.3.2005 8:14:14
|
|
|
|
Še ena T
|
Tudi moje M še vedno ni. Zamuja 3 dni od najdaljšega ciklusa v zadnjem letu in 6 dni, če gledam povprečje. Pa že ves čas me malo špika, kot da se bo M vsak trenutek ulila. Sem včeraj hotela narediti test, ampak sem bila prepričana, da bo vsak trenutek prišla. Bom delala test konec tedna, če bom zdržala do takrat. Tako se razveselim, če zvem za novo :nosecka:, še posebej, če se že dlje trudi. Dajejo mi občutek, da vsem nekako rata prej ali slej. Držim pesti za vse:rozica:
|
|
|
|
ZA NAS (203. nadaljevanje) 22.3.2005 10:22:28
|
|
|
|
koala
|
Hojla punčke! Kako? Jaz sem bolj slabo, sem vnetje mehurja fasala, pa skozi letam na WC, markirat, saj za kaj drugega ni. Pol pa sem bila včeraj pri svoji zdravnici in me je odpravila z nasvetom, naj si čaj za ledvice in mehur kupim pa čimveč pijem. Niti napotnice za pregled urina, niti pogledala me ni! Kriza:((:(( Vrag pa taki zdravniki. Mislim, ne mislim, vem da jo bom zamenjala! Pa nosečke? A še nagajajo slabosti in utrujenost? Pobožajte bušije! Biba veseli me, da si prestala HSG in da je vse OK, saj napihnjenost bo pa tudi minla! Anitka ne bit preveč žalostna, mogoče pa se vseeno skriva presenečenje, v velikonočni jajčki, če pa ne pa te definitivno pridem obiskat v bolnico. Mojca držim pestke, da vama je ratalo! Aja pa komaj čakam srečanje! Vsem nam pa na :modri: ali :roza:! Koala
|
|
|
|
ZA NAS (203. nadaljevanje) 22.3.2005 11:06:16
|
|
|
|
Gea1
|
Anitka daj ne bit tolk :(, saj bo, boš videla. Vse bomo prej ali slej :nosecka:. Saj take punce kot smo me, ne bodo ostale brez :duda:. Tale izcedek pa je res od hudiča. Odkar se spomnim ti nagaja. Mogoče bo pa po operaciji kaj boljše in boš hitro :nosecka:. Tia in Pia vaju dve si pa kar predstavljam, kako sta utrujeni. Že mene daje tale pomladanska utrujenost, pa nisem :nosecka:. Simona in Še ena T mogoče sta pa kaj uštimale. :bravo::bravo::bravo: Saj je že čas, da se ponovno začne naval :nosecka:. Koala ti kar zamenjaj, če ni to to. Kako ste pa kaj Klarisa, Goya in Neni? A se že kaj špikate? Pozdravček vsem! :kuza:
|
|
|
|
ZA NAS (203. nadaljevanje) 22.3.2005 17:54:19
|
|
|
|
Bety
|
Hojla ljubice :love: evo mene na RR... Prekleti računalnik mi je zopet crknil za 15 dni... :grrr: No, nič novega vidim, da se ne dogaja, samo ene nove nicke opazim... velkomen!!!:bravo: Bambi bi lahko večkrat prišla in kaj lepega povedala, pa tudi vse ostale, ki so se preselile na drug forum... Kar pogrešam te punce.... No, moja :hudicek: M je prišla 8.3. in zdaj sem v plodnih dneh, ki nekako trajajo najkasneje do 30.3. .... ta teden moram izkoristiti in se predvsem paziti kakšnega prehlada in virusa.... Edino, kar sem opazila, je živčna napetost danes.... pa v petek je polna luna, po vseh izračunih moj najbolj ploden dan je prav četrtek 24.3. ....in tako naprej.... VSE JE V BOŽJIH ROKAH...kakor pravi moj G...slaba tolažba.... :angel:.. Mojci 9000 ŽELIM VELIKO USPEHA!!!!!:rozica: Anitka, ti pa itak veš, da se tvoj dan D BLIŽA,...Prosim te, ne izgubiti upanja!!!!!! :rozica: Vsem drugim pa držim pesti... Eno vprašanje:"Zakaj jaz ne dobim na e-mail izračun lunine ovulacije??? Ali je potrebno dolgo čakati na rezultat?..." :kuza: bežim proč, v tiho noč.... Rada vas ima Bety, ki bo že ta mesec srečna :nosecka: (brez ss)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?