Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ZA NAS (196. nadaljevanje) 7.3.2005 18:56:58
|
|
|
|
Anitka
|
Hajli, hajlo! Dnevi brez RR-je pa so bili res mučni :(:(:(:( Upam, da bodo vse težave kmalu odpravljene in da se nam ne bo več potrebno iskati vsepovsod naokrog. Kako pa ste kaj drugače? Joj me je kar groza, ker se bližamo že 200. nadaljevanju, jaz sem pa "nekoč" napisala, da se bomo fosilke še pred 200. odpravile v 9nebesa No morda nam pa le uspe, a ne?;) :miska::miska::miska::miska: Drugače pa moja :hudicek: se je že zdavnaj poslovila, tako da smo že začeli s treningi :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: V četrtek grem že na UZ in takrat izvem kaj več o moji "usodi" obiskov ambulante v MB. Jaz upam na najboljše. Ja pa nove :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka: kar dežujejo :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Upam, da se vse nosečke dobro počutite in vašim :duda::duda::duda::duda: pošiljam en topel objemček. PIKA 74 kako pa kaj s tvojo :hudicek: ? Zdaj mi je res že vse skupaj čudno:zmeden2::zmeden::zmeden2::zmeden: Da nisi ti slučajno :nosecka: po kakšnem čudnem naključju. Punce dajte mal napisat v katerih "fazah" ste, da vemo v kakšen namen držati :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: LP vsem skupaj in se beremo, Anitka:metulj:
|
|
|
|
ZA NAS (196. nadaljevanje) 7.3.2005 19:23:17
|
|
|
|
emaa
|
Pozdravjene, Jaz mam jutri ambulanto za neplodnost, ap bomo videli, sam kakega papirja ne smem pozabit pa bo;). Drugač mamo pa jutri srečanje v Siesti na Črnuški obvoznici ob 16:00. Če se nam hoče katera pridružit je vabljena. Zaenkrat nas bo 5 (moja malenkost, Sisy, Urša76, Andrejka76 in buškica), če pride cmokec 6 (če najde varstvo). DRugač pa bomo videli, če bo moja M prišla v nedeljo, počas bi me pa lahko spustila, napihnjena sem pa tko, da me je kar sram, ne vem, bo treba kako kilo dol spravt, sam ko se mi ne da. LP:rozica:
|
|
|
|
ZA NAS (196. nadaljevanje) 7.3.2005 19:30:04
|
|
|
|
Pia73
|
Pozdravljene! :rozica::rozica::rozica: Ja, jaz priznam, da sem odvisna od RR-ja. Samo tale mrk je pa meni prav pasal. Sem malo prebrala časopise, ker sem full zadaj in mi je bilo prav fajn. Če pa RR dela pa me zanima kaj se dogaja,... Radovednost babja ni kaj,... :ups: Sicer pa sem imela danes morfologijo in sem spet videla našega :duda: Joj, kako je bilo fajn. Je spet lulčeka pokazal, tako da ni dvoma, da bom sama med moško bando,... :)- Jih bom že ukrotila :)- Zredila sem se že za 7kg,... :ups::ups::ups: Kaj šele bo,... :ups::ups::ups: Sedaj nekaj časa :duda: ne bom videla, saj mi na naslednjem pregledu, ne bo delala UZ. Priporoča pa ga v 32-33 tednu, seveda samoplačniško, ker ga je zdravstvo črtalo,... :grrr: Upam, da bo vse v redu z našim :duda: sicer pa tako kot nam je namenjeno,.... Drage moje držim pesti, pogrešam pa bambi, pa tio,... LP Pia73 in :duda: 20t 3/7
|
|
|
|
ZA NAS (196. nadaljevanje) 7.3.2005 19:38:02
|
|
|
|
Anitka
|
Hoj! Emamair :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: jutri dobro opravi in kar brez strahu. Dobro se naspi, jutri pa tam kar z besedo na dan. Bo kmalu posijal :) tudi za naju. Jutri pa se lepo načvekajte in jaz sem vam kar malce favš :)- Lepo vse pozdravi. Pia 73 :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: za malčka z lulčkom;) In veš sploh ne dvomim, da jih ne bi znala ukrotiti.;) Če pa slučajno ne bo šlo pa kar mene pokliči, a prav? A maš že imena? Za kile pa nič skrbet, sam da je drugače vse kot mora bit. Tudi jaz pogrešam naše bejbe: Tio, Bambi, Koalo, Astro, Piko 74 in ostale.:( LP, Anitka:metulj:
|
|
|
|
ZA NAS (196. nadaljevanje) 7.3.2005 19:45:58
|
|
|
|
tia
|
Hojla, kako sem pa sedaj jezna:grrr: ko sem že vse napisala le tolko daa se poslovim me je vrglo dol iz RR-a in vse šlo k :hudicek:. Sem pa sept vesela ,da je RR nazaj saj sem ga tako pogrešala,da je joj. Pia73 tukaj sem nič me ne pogrešaj,le da se nisem mogla oglasit. Veš kaj me zanima kdaj si prvič začutila :duda: in koliko UZ-jev si imela do sedaj? Joj kdaj bom jaz že v 20 t.,saj ni daleč le 3 t.,saj bo hitro kaj ne da? Že komaj čakam 16.3. ko imam spet pregled in bom vsaj vedela kako napreduje :duda:. Anitka kako pa kaj ti?:rozica: Astra kako pa tvoja M.,a se je že prikazala? Pika74 jaz mislim da si ti po čudežu :nosecka:. Emamair :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:. Tako punce za vse pestke :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:,da bodo čimprej :modri:.Naj vas :angel::angel::angel::angel::angel: čuvajo. pa pa Tia
|
|
|
|
ZA NAS (196. nadaljevanje) 7.3.2005 19:45:58
|
|
|
|
Pia73
|
Imena imamo, skoraj vsak dan druga,... :)-:)-:)- Se ne moremo zmeniti, saj smo zdaj trije,.... Pri prvem pa ni bilo problema,... Saj je še čas,... In Anitka ne veš kaj bi jaz dala, da bi ti čuvala moje otroke,... :bravo: Res so srečni tisti starši. Sem pa jaz z našo vzgojiteljico in pomočnico vzgojiteljice tudi zadovoljna. Vzgojiteljica je kar ravnateljica našega vrtca. Imamo pa eno res zoprno vzgojiteljico in vsi smo se tresli, da je naši ne bi imeli. Smo imeli srečo. Za naslednje leto pa se ne bom več tresla, bom kar prišla z besedo na dan. Saj se gre za najinega otroka. Žal pa je trenutno naš tamal še kar bolan. Po angini je dobil še virus, čeprav je bil doma skoraj hermetično zaprt. Smo ga danes peljali k zdravniku, da je dal urin in kri, pa gre hvalabogu samo za virus, za angino pa je že dobil zdravila,... Saj bo,... Pika74 je delala test, pa je negativen,... :((:((:((:((:(( emamair, kar pogumno, saj je to stopnička više do vajinega :duda: . Me pa bomo mislile nate in držale pesti,... :miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
ZA NAS (196. nadaljevanje) 7.3.2005 19:48:17
|
|
|
|
emaa
|
Hvala, hvala, saj moram e vse papirje iz predala dat pa bo, spala bom pa verjetno tko, tko, kot zadnje tri dni, ampak bom pol vse noter prnesla.;)
|
|
|
|
ZA NAS (196. nadaljevanje) 7.3.2005 19:52:23
|
|
|
|
Pia73
|
Hojla tia! Sem ti že zadnjič napisala pa si verjetno spregledala; jaz sem imela do sedaj že 7 UZ. Prvega pri 8. tednih, potem enega pri 12. tednih, ko mi je moja G brez licence delala NS + posnetek, potem NS pri dr. Strahovi, pol UZ za test THT + posnetek, danes morfologija + posnetek, vmes pa 2 zelo zelo kratka UZ, ko sem bila na urgenci zaradi tistega brezbarvenga izcedka. Prvega :duda: sem začutila šele pri 22. tednih pa še takrat zelo rahlo, sedaj pa sem ga začutila že 31.01.2005 ampak je pri drugem normalno, da ga čutiš prej. Ti še ne čutiš a ne?
|
|
|
|
ZA NAS (196. nadaljevanje) 7.3.2005 19:54:58
|
|
|
|
Bety
|
No, KONČNOOOOOOOOOOOOOOOOO RR!!!!!!!!! Danes moje M tudi niiiiiiii.... pa čutim, da bo prišla...in prihaja tako, kot še dolgo ne...joškice bolijo, malce glavobola, lenoba, krči v trebuhu... JUHUUUUUUUUUUUUUU...:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: To je ta pravo!!! Pa ni prišla prezgodaj!!! Kar je zeeeelo dober znak!!! Vse lepo in prav!!! Ta mesec bova z ljubijem :love: naredila načrt... Bo treba :sloncek::sloncek::sloncek: enkrat na dan, veliko vzburjenja (da se sluznica zmehča, maternica odpre od orgazma..:ups: ..oprostite), ležanje na hrbtu ... innnnn....mogoče še moj izum...vsaj 3x ... ufffffffff....moram prepričati mojga...to je najtežje... Lep se imejte, pa se beremo še, ko bo ta RR malo boljše delal... Bety, ki bo zagotovo kmalu :nosecka: (brez ss)
|
|
|
|
ZA NAS (196. nadaljevanje) 7.3.2005 19:59:08
|
|
|
|
tia
|
GRRRRRRRRRRRRRRRRR:grrr:,sedaj pa res jezna spet ko sme končala z pisanjem in potem samo vpiši mi je spet vse požrlo :(:grrr:. Pia73 oprosti sem verjetno spregledala to sem jaz. Ne ne čutim še ,ali že komaj čakam saj potem si skoraj sigurn da je vse v redu z :duda:. Hvala PIa73 :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: pa pa Tia
|
|
|
|
ZA NAS (196. nadaljevanje) 7.3.2005 20:24:48
|
|
|
|
diamantka
|
pozdravljene punce, meggi resnično lepo si napisala :bravo::bravo::bravo:! no, evo mene ponovno! prejšnji teden mi ni ratalo priti sem gor, sam sem vesela, da je se je danes forum popravil, čeprav ni še čist v redu, da vidim, kaj je novega! nosečke kar padajo vidim, res lepo, čuvajte se in čuvajte svoje :angel::angel: tudi pri nas je nekaj novega, moj ima jutri spermiogram, sam kar nekako čutim, da bo z njim vse v redu, sej morda ta občutek vara, sam tak imam občutek! v začetku aprila pa imam sem jaz ponovno naročena pri dr.drobniču in takrat se bo že vedelo, kako bo šlo naprej! morda pa nama ta mesec rata, rojstni dan se mi bliža in kaj če bi sama sebi dala najlepše :darilo: v obliki :modri::roza:! uf, kako bi to bilo lepo! en lep večer še naprej in naj vam dan žena prinese :rozica::rozica: ali še bolje :nosecka:
|
|
|
|
ZA NAS (196. nadaljevanje) 7.3.2005 20:49:49
|
|
|
|
Anitka
|
Hoj! Ohoho pa se je debata razcvetela:)-:bravo::)-:bravo::)-:bravo::)-:bravo::)- Tia a veš, da sem tudi jaz že vse lepo imela napisano, pa seznam nosečk popravljen, potem pa mrk :grrr::grrr::grrr::grrr::grrr: Madonca sem bila jezna, bi najraje kar v tipkovnico zagrizla. In kdaj greve na :kava:?:zmeden2::zmeden: Pia 73 nikoli ne reci nikoli. Morda bom kdaj vzgojiteljica tvojim malčkom? Kaj pa vem kam me zanesejo moja pota.:zmeden2::zmeden: Če veš za kako fajn hiško ali parcelo (poceni seveda ;) ) v tvoji bližini, se morda to tudi zgodi:)- A malček je pa spet zbolel. Ah bogi revček. To je pa zdaj že preveč za to sezono. Upam, da bo kmalu spet zdrav in da ga bolezni zdaj že končno pustijo pri miru.Za vzgojiteljico za drugo leto pa kar reci, imaš vso pravico. Emamair drži se :rozica::miska::rozica::miska::rozica::miska::rozica::miska: Ohoho "znanstvenica" Bety ;) A :hudicek: zamuja?:zmeden2::zmeden: Z dragim le naredita ober plan, pa nam ga bosta potem prodala, a ne? :miska::miska::miska::miska: Meggi to si pa tako lepo napisala :bravo::bravo::bravo::bravo: Želim ti res lepo nosečnost in zdravo :duda: Sem te že vpisala na seznam (bodočih) nosečk. :bravo::bravo::bravo: Diamantka tudi jaz ti želim, da bo jutrišnji spermiogram O.K in da vama uspe zagledati :modri::duda::roza: že v tem mesecu, da dobiš za rojstni dan najlepše :darilo::duda: Tudi ti lepo praznuj dan žena. Punce pridne bodite in se beremo spet jutri, nočko:sloncek::sloncek: :zaspan: Anitka:metulj:
|
|
|
|
ZA NAS (196. nadaljevanje) 7.3.2005 20:54:28
|
|
|
|
Pia73
|
Ne Anitka mi smo full veseli, je bil tamal zdaj 3 mesece zdrav ko riba. Vmes je imel januarja en dan vročino, sicer pa 3 mesece in to v takem kriznem obdobju, pa jaz sem bila bolana, pa mož,.. Tako, da :bravo::bravo::bravo: za tamalga. Se popravlja,... :bravo:
|
|
|
|
ZA NAS (196. nadaljevanje) 7.3.2005 21:06:45
|
|
|
|
Anitka
|
No potem sem pa jaz malce zabrkala, torej :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: za tvojega tamalga:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
ZA NAS (196. nadaljevanje) 7.3.2005 21:14:40
|
|
|
|
tinkamiška
|
Hojla! Tudi jaz mislim na vse vas in stiskam pesti za vsako posebej:miska::miska::miska: Držite se!:rozica: Tinka
|
|
|
|
ZA NAS (196. nadaljevanje) 8.3.2005 7:49:23
|
|
|
|
pika74
|
Hojla bejbike! Vam sam na kratk povem, da sm včeraj govorila z G po telefonu in mi je rekel, da obstaja majhna možnost, da sem :nosecka: in da naj kar test nardim... in sevede sm tkoj letela v lekarno ponj. In je bil negativen. Če M ne pride v enem tednu, je rekel G, da moram k njemu na UZ, da pogledamo, če je kakšna cista al kaj... No, lep dan žena :rozica::rozica::rozica::rozica: še naprej vsem skupaj. Jaz pa šibam nazaj delat :kuza::kuza::kuza:. Lp Pika74 :metulj:
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?