Sulfinija
|
Lepo dobro jutro!!! Vsem skupaj prav prisrčen pozdravček jutranji.Sem mlce bolj zgodnja,ker možeku kuham :kava:,ker potem gre malce pozneje v službi in bova skupaj spile tole dobro jutranjo :kava::kava::kava: ob možekovi nečakinji,ki je včeraj prišla k nama na počitnice. Igrali smo se družabno igrico od 10.30 in meni se je malce že dremalo,no bolj me je vleklo seveda :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:,nadoknaditi je trebalo kar sva zamudila ko sem preganjala v teh dneh virus.In končno sem ga pregnala jutri grem k zdravnici,da zaključi bolniški stalež in potem v soboto veselo na delo.No potem ne bopm imela več toliko časa vam drage punce težit na forumu ker ne bom imela toliko časa. Včeraj me je klicala šefica in to me je vrglo popolnoma iz tira češ kdaj pridem ker ni nikogar za delo,vendar ne bom še šla mislila je valda danes da naj pridem vendar prejšnji večer vročina danes delam mislim dsa to ne gre skupaj,sicer bo pa sobota prav kmalu.Jutri jo bom poklicala in ji rekla,da se v sobote vidima na delu.Joj 6.mesecev delam pa še nobenkrat nisem ostala doma v bolniški in že me pogrešajo,joj očitno ne bom smela biti bolana. Punce moja :hudicek: se počasi nakazuje ne v obliki izcedka temveč že dobivam po obrazu te vidne mozolčke,ki se pojavijo vsak mesec pred to nezažejeno :hudicek:,joj da bi jo lahko že vsaj zbrcala in si jo odpravila za vsaj 9.mesecev za vsaj :duda::duda: štručki majhni hkrati,no tudi z eno bi bila neznansko zadovoljna. Punce verjemite čudeži obstajajo poglejte našo Kiro prvič dvakrat ima za sabo neuspešen IVF po tretjem končno na svet prikuka njena :duda:,sedaj komaj stara šest mesecev in ponovno bojo zibala in to kar po naravni poti?Punce kako si vse to ve prdstavljate kaj je to kako se lahko zgodijo taki čudeži?Sicer pa poznam takih parov ogromno in morm priznat ter rečt sama sem neštetokrat Kiri to tudi preko RR povedala,da je lahko na vse to pripravljena.Še enkrat :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: za našo Kiro? Anitka kaj pa je s tabo,da sem prebrala,da bi se rada odklopila z RR na vsaj nekaj časa?Ne odhajaj sama sem imela tudi takšne krize vmes vendar še pomislila nisem,da bi vas zapustila,...Me to kar nekaj sprosti in mi daje vedno,vedno novega upanja. Joj,komaj čakam ta petek,da se rešim tega razgovora sem že kar malce raztrešena in to pred vsakim obiskom te ambulante ne vem zakaj? Kako pa kaj vse ostale upam,da se boste danes javljale v čim večjem številu,in da damo spet en dan na stran in pozabimo na vse slabo,kar se nam dogaja in,da čimprej bomo vse skupaj v 9nebesa9nebesa9nebesa in povile naše :duda::duda::duda::duda:,ter da bomo kaj kmalu kupovale nove obleke za srečke :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:. Tole je za našo srečo :pujs::pujs::pujs::pujs::pujs: in za naše :duda::duda::duda::duda::duda::duda:,ter tudi ve vse skupaj uživajte ob jutranji :kava::kava::kava::kava::kava:,kakor bova midva z mojim zlatim možekom. Tole je samo za vas zveste forumke velik :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: naj nas čuvajo :angel::angel::angel::angel:. LP Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:
|