|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS (178. nadaljevanje)
27.1.2005 20:34:52   
Anitka
Hojla punce drage!

Ja kaj pa je zdaj z našimi legendarnimi nadaljevanji?:(:( A ste vse že v 9nebesa ?;) Kaj bi dala, da bi bil tale stavek resničen. A bodo prišli tudi dnevi, ko se bomo vse po vrsti preselile malce višje.

Jaz se še vedno spopadam z izcedkom in v začetku naslednjega tedna (ne) pričakujem že nekje 19. ali morda tudi 20. M :zmeden2::zmeden: Ma naj gre k :hudicek:

BAMBI a si včeraj kaj nabavila? Upam, da si po kozarčku postala že boljše volje in da danes iz tebe že kar izžareva optimizem.

PIKA 74 kaj pa kaj ti počneš? Upam, da ne delaš preveč in da imaš tudi kaj časa za uživanje. A se že kaj pripravljaš na op? Veš, da jaz že kar zdajle stiskam pestke :miska::miska::miska::miska::miska::miska: zate.

BIBA 77, KOALA....... kaj je zdaj z našim srečanjem v MB? Dajte vsaj približno kaj predlagat, da bom lahko kaj organizirala.

In naši :nosecka::nosecka: TIA in PIA73? A grejo kaj kilce gor?;) Naj kar grejo komu mar, samo, da je :duda: zdrava in O.K a ne?

EMAMAIR kje pa si kaj ti?

Punce lepo se imejte in pišite kaj v "za nas", ki v teh dneh kar sameva.

:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
27.1.2005 20:52:26   
Anonimen
Anitka naj te samo malo pozdravim! Upam, da te tetka ne bo obiskala!!!! Andrei je mogoče uspelo?

9nebesa

Bojana

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
27.1.2005 20:54:16   
anajmad
Jst pa sam čakam,čakam.....da gre marec mimo,pol pa veselo:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: in upam,da bom kmalu ugledala:modri:
en lp:morje:D.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.1.2005 7:53:50   
simonas
Ja pozdravljene! Nekako smo res zapostavile naša nadaljevanja:ups:. Pa ne namerno... in tudi preselile se še nismo vse... Jaz še kar vztrajam tu :((:((:((. Ta nadležna :hudicek:M noče in noče it na počitnice. Pa tako lepo jo prosim...

Anitka, upam da se bodo :angel::angel::angel::angel::angel: ta mesec spomnili in ti bodo poslali :duda:, da se boš še ti lahko preselila v 9nebesa.

Simona:muca:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.1.2005 10:47:45   
tinkamiška
Sem prišla še sem malo pokukat. Sem že tudi jaz gledala, kdaj bo katera napisala za nas...

Se počutim že boljše. Danes ne krvavim več samo še rjav izcedek. Upam, da bo tako tudi ostalo. Malo me še boli in na trebuhu še ne morem spat. Večino dneva še preležim, lahko pa tudi že sedim. Zato sem pa na RR-ju:bravo:

Upam, da bom v torek že toliko, da bom lahko šla v LJ, se mi je namreč že ta teden začel tečaj in nebi rada preveliko zamudila.

Anitka, iz srca ti želim, da tokrat nebi bilo M:hudicek:.

Vsem želim lep dan(pri nas nič ne sneži, je pa menda zelo mrzlo, vsaj ljudje hodijo čisto zadekani mimo mojega okna) in veliko sreče!:rozica::angel:

Tinka

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.1.2005 12:04:25   
pika74
Ojla bejbike,

sm glih iz malce mmmmm sm se najedla hrenovk, kruha in zenfa :)-:)-:)-:)-.
Se mi zdi, da sm kr eno kilo gor dobla od jemanja KT. No, ma sam še kšn tedn jih bom jedla (KT), pa nč več. Upam:zmeden2:.

neni, sm vesela, da si se mal oglasla:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:. Jaz mam laparoskopijo in histeroskopijo 3.2. Pravzaprav grem 3.2. not, da me zrihtajo, 4.2. pa mam operacijo. 5.2. grem pa najbrž domov.
Julija bomo pa žurali ja:love::love: - mogoče je tud to pripomoglo k odločitvi, ko si rekla, da sva fejst baba pa fejt dec:)-:)-:)-:)-. Kako si ti kej? Se mormo kej vidit.

Anitka - dons sam še dobro urco delam, pol pa zviznem domu:kuza::kuza::kuza:. Jutr grem pa smučat na Veliko planino. Sm zadela šolo smučanja in se že veselim:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:.Sm kr mal važna :metulj:. Dons grem še ene debele žabe kupt, ker bo mraz in bom mela vse po dvojno oblečen - bo še kdo mislu, da sm :nosecka: hehe:)-.

biba77, bambi, Pia73, tia, klarisa, GoYa, Gea1, andrejka76, baguška, .... mejte se lepo in čimprej začnite VIKEND:kuza::kuza::kuza::kuza::kuza:. Pa fajn se oblečte, ker je hudičevo mrazzz.

Lp
Pika74

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.1.2005 12:05:58   
pika74
tinkamiška - ti pa sam počivej :muca::muca::muca:, kokr se le da. Magar če mal prešpricaš kšn tečaj - boš že preplonkala pol8)8).

LP
Pika74

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.1.2005 12:09:27   
baguSka
Pika74 blagor se teb k greš smučat, mogoče pa tud moj mene kam odpelje!:sloncek:
Sej si lohk važna in glej da res fejst debele žabe nase zvlečeš, da ne prehladiš svojga bušija!;)
Tud ti maximalno uživej in izkoristi in izmolzi vikend kar se da!:sloncek:
Enako tudi vsem ostalim!:bravo:

Lp,baguska.:rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.1.2005 12:13:23   
tinkamiška
Pika, ti greš pol že naslednji teden? Bom fejst držala pesti zate!!!:miska::miska::miska:
Mene je blo strah kako bom uredila z odvajali in z vsem kar sledi, pa sploh ni blo hudo.

Aja, pa ko sem te spraševala kaj zraven nest, pižame ni treba, ker je una splana srajca ful udobna, pa če boš vzela kakšne sp. hlačke vzem kake bolj komot, da te nebi tiščale. Copatki so mi zlo prav prišli, pa knjige tudi. Če maš kake prstane, pa verižico, jih pa raj doma pust, ker jih na operaciji ne smeš met gor. Za jest pa nič ne nosit, ker ko boš lačna boljš, da ni ničesar blizu:)-

Držim pesti, fajn smučej jutri!

Pa-pa,

Tinka

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.1.2005 12:35:12   
pika74
Ej tinkamiška, a pol ne smem nč tangice s sabo nost - :)-:)-:)-:)- sm hotla mal pred dohtarji šarmirat8)8)8)8). Mah sej me bojo itak vidl spodaj brez:ups:.

baguška, drž pesti, da me ne odpihne jutr:)-:)-

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.1.2005 12:42:01   
baguSka
Pika74 sej bo itak tista halja k ma lukno na riti!:)-:)-

Držim :miska::miska::miska: da ostaneš na zemlji!:)-

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.1.2005 12:44:14   
pika74
:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.1.2005 14:15:43   
tinkamiška
:)-:)-:)-

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.1.2005 7:50:02   
pika74
Ojla punce.

Jaz se poslavljam. Trenutno imam na sebi
- majco
- puli
- puli
- debel puli
- najlonke
- debele žabe
- smučarske hlače
- nogavice
- smučarske nogavice

V pripravljenosti pa čakajo še:
- termo jopa je v torbi
- bunda na stolu
- štrikane rokavice
- smučarske rokavice
- kapa
- šal

Mislm, da je zadost:)-:)-.

Termovka s čajem je tud prštimana in sendviči tud.

Še enkrat grem na WC, pol pa odrinem na smučišče.

Včerej sm bla res mal depresivna. Upam, da vam nism pokvarla večera. :fis:ika mi je ful en lep sms poslala, sam sm ga šele zjutrej vidla. Včeraj sem šla kr ob 9h spat. Zdej pa rogovilim pokonc že od 6h naprej:)-:)-.

No, jst se poslavljam in držte pesti, da me ne odpihne in kot pravi baguska - da ostanem na zemlji:)-:)-:)-.

Vsem nosečkam pa kar tukaj čestitam in jih pozdravljam. Učeri nism, pa zdej popravljam klele;).

Lp
fuuuuuuuul oblečena Pika74

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.1.2005 9:19:52   
tinkamiška
:)-:)-:)-Pika, si pa res zadekana!:)-:)-:)-
Glavno, da se boš mela fajn!:rozica:

LP,

Tinka

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.1.2005 19:28:21   
pika74
preživela:bravo::bravo:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.