|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS (170. nadaljevanje)
12.1.2005 17:02:58   
simonas
Uh, kako lepo številko sem zadela;). Ste bile že spet na tretji strani, ko čez dan nisem nič uspela gor prit, pa sem si mogla nekaj na novo zmislit, da ne bom tak listala.

Jaz sem še kar v službi. Vmes sem bila pri zobarju:(, tak da mi je še nekaj dela ostalo. Tak se že besna:(:(. Septembra sem bila na raftingu in sem se z veslom udarila po gobčku in sem si odkrhnila sprednji zob. Zdaj pa imam konstantno probleme z njim. Ne bi ga rada dala brusit in štifta gor, ker ga malo manjka, plobma pa nobena gor ne ostane:zmeden:. Eh, pa saj bo... Sicer pa mi je zavarovalnica nakazala 3.010,00 SIT odškodnine - nisem vedela ali se naj jočem ali smejim. To ni ne za zob in ne za bencin ki sem ga že porabila. Ko sem odprla kuverto, sem enostavno bruhnila v smeh :)-:)-:)-.

A katera ve, če je tista piskajoča stvar s katero ti sušijo zob kaj škodljiva za :nosecka:. Nič me ne vprašala, jaz pa sem zdaj glih sredi ciklusa, pa ne bi rada kaj riskirala, če bi se slučajno slučajno kaj prijelo (:duda: na primer).

Drugač pa je vse po starem. :hudicek:M naj ne pride tam 24.01. pa bo vse OK. Zdaj trenutno ne vem kak se počutim, razen tega da me je prej nekaj špikalo po trebuhu, kot da me en škrat za jajčnike ščipa :)-, pa bradavice me srbijo ali bolijo ali saj ne vem kaj. Včasih tak boli, da se ne smem dotaknit, pol spet ne boli, pol nekaj pika, pol pa vse nekaj pošljem, ker mi je psiha že prejšnje mesece tako nagajala, pol pa ni bilo nič, tak da ne upam preveč upat.

Saj bo že, saj bo že... Tolažilne in prijateljske besede zelo dobrodošle naslednjih 12 dni, ko me bo psiha dajala zaradi pričakovanja datuma D.

Lep večer!

Simona:muca:
Neposredna povezava do sporočila: 1
12.1.2005 17:41:16   
Mirna
Simonas,
tudi jst sem bila danes pri zoboderju :(:( in tudi meni je s tisto stvarjo, o kateri govoris, nekej po ustih sarala :(:(:( Mislim pa, da to ni skodljivo - ena punca o tem sprasevala dr.Pusenjaka na forumu in je odgovoril, da so to take majhne kolicine, da nas ni treba skrbet, da bi to vplivalo na nase :duda::duda:
lp

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.1.2005 23:09:34   
Anitka
Dober večer drage moje!

Jaz sem takooooooooooooooo:zaspan::zaspan: Sem ponoči tao slabo spala, pa zgodaj sem vstala, takoj po šihtu sem letela v Avstrijo in domov sem prišla ob pol devetih. Potem je bila na vsrti kopalnica, mal cartanje z mojim nečakom in zdaj je ura že kar enajst:zaspan::zaspan::zaspan: Seveda pa ne morem brez vas, zato sem še tukaj.

Končno sem dobila hlačni kostim še zase (bom botrca in se moram malce porihtati), pa še eno jaknico sem kupila, pa eno trikotno rutko za malčke z napisom Timo :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Uf sem bila vesela, ko sem videla, da imajo na rutkah tudi to ime.

Drugače pa pridno merim BT, čeprav se iz teh meritev še ne zastopim ravno najbolj 8). Bom pa seveda uporabila tudi teste in upam, da pride O že tam do torka, ker grem potem popoldne/zvečer v LJ in to brez mojega dragega:(:(:(:( A gre kdo iz Prekmurja ali Maribora v torek popoldne v LJ? Se mi ne da iti na vlak, z avtom pa tudi ne, ker verjetno pride v petek ali soboto v LJ tudi moj dragi.

Moji fosilki BIBA 77 in BAMBI :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: Kdaj bosta delali test? Upam, da sta končno dobili boj s :hudicek:

PIKA 74 kako pa je kaj s tabo?

PI, ŽUŽU in ANDREJKA 76 nikar puško v koruzo, ker bom :grrr: ;););):)- (se mal hecam). Amapk res mislim, nikar obupat, saj nam bo slej ko prej vsem uspelo.

NEVA 6 tale zgodbica Eleonore pa me je kar fajn pretresla.:((:((:((:((:(( Take krutosti se ne bi smele dogajati.

A&T sem že mislila, da si kam pobegnila;) Veš jaz sem sedaj bolj v laufanju, drugače pa se še kar dobro držim,le malce utrujena sem zadnje čase.

PIA 73 a so hude slabosti že mimo? Upam, da jih ni več.

Ja KOALA se je tudi končno oglasila.:bravo::bravo::rozica::rozica::rozica:

TIA ti pa nikar preveč ne delaj in čuvaj se.

Punce vsem želim lahko noč in lep nov dan. In za čisto vsako RR-evko :rozica::angel::pujs:

Pa pa,

Anitka:metulj:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.1.2005 7:40:05   
A & T
Anitka :rozica:,
lepo, da si se spomnila name, tudi jaz se velikokrat nate.
Zakaj pa gres v LJ? Bos imela dopust?

Dobro jutro tudi vsem ostalim prijateljicam :rozica:,

jaz sem pa zadnje case nekam potrta, saj sem mnenja, da morava z dragim skoraj vsak dan :sloncek:, ce bi rada zanosila in potem sem precej razocarana, ce je moz zaradi treningov prevec utrujen za :sloncek:. Vem, da to ni dobro, vendar si ne morem kaj, da ne bi v plodnih dneh mislila na to - mogoce trenutno niti niso plodni dnevi, vendar bi bila najbolj vesela, ce bi se ljubila vsak dan, saj bi tako vsaj vedela, da sva se maksimalno potrudila. Vem, da bi moralo biti vse bolj spontano, vendar sem tak clovek, perfekcionist in bi rada, da bi bilo vse tako, kot si zamislim. Morala se bom spremeniti, vendar ne vem kdaj bo to. Hvala, da ste me poslusale, zdaj pa letim nazaj na delo.

Lepo se imejte in drzim pesti za vsako, ki si zeli postati srecka nosecka.

Cao, Andrea:kuza:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.1.2005 9:47:27   
koala
Hojla punce!!!

Mene danes kar razganja od dobre volje in energije, pa sloh ne vem za kaj! Nekaj čudnega je v zraku!!
No dogo me ni bilo zato, ker je imel miško 1 teden dopusta po novem letu pa sva čas maksimalno izkoristila, saj v nedeljo odhaja v Prištino za dolgih 10-14 dni!! KRIZA!!!

Biba77, a se boš pod črto preselila??? Prav je tako, držim:miska:.

Pa Bambi zate tudi!!!Pa obema pošiljam :rozica::rozica::rozica:

Anitka a ti pa pridno opravljaš priprave na krst?? Lepo lepo, ko se naslednjič dobimo ne pozabi na slike od nečakeca!!

Pia a so slabosti popustile??

Tia kako kaj pikica, a se čuvata??

Koala

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.1.2005 10:14:17   
biba77
Ojla, Koala, :rozica:, in ostale!

Ves, potem pa sva z Bambi pravilno "predvidevali", da sta sla z dragim na lustno! Cuj, a ne bi ti meni, tak cisto potiho in naskrivaj, zaupala, kaksna je tvoja skrivnost. Saj ne bom nobeni naprej povedala, :)-:)-:)-.
Cuj, ko bos sama, pa kaj poklici, z Bambi skoraj "tradicionalno" hodiva na kavico (danes bo ZE drugic:)). Bomo skupaj premagale tvojo krizo.

Ja, jaz bi ze rada pod crto, samo zaenkrat me se vedno nekaj gori drzi. Ampak sem pa vsako uro bolj pozitivna, da mogoce, samo mogoce, pa res je nekaj drugace.
Bambi pa bo kar z mano sla! Pa se katera, ne?

Ja, tia se pa res nic kaj ne javi...:zmeden2::zmeden2::zmeden2:.

Pia73 pa je danes sla na nuhalno h ginekologinji z licenco. Drzim pesti,:miska::miska::miska::miska:, da bo potrdila dobre izvide!!!!

Ja, kaj bi se napisala... Vremenarji so spet mimo pihnili. Poglejte kaksno sonce je zunaj! Pece v pisarno!! Na Pohorju bo kmalu se tisto malo snega pobralo, kar ga je. :(

No, le javite se se kaj!!!

:miska:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.1.2005 11:14:31   
tia
Hojla punce,

pa ne da bi mislile da sem pozabila na vas oz. da ni kaj v redu z mano.Jaz sem še vedno tukaj ali zaposlena do vratu,šef me hoče izkoristi maximalno,ker ko me ne bo bodosta sodelavki morali delati malce več.Ah,saj bo še 2× grem v službo potem pa sem fraj tri dni in to že komaj čakam,saj se tudi moj drugi pregled bliža mam ga v sredo,joj samo naj grejo ti dnevi,da bom videla če je z mojo :duda: vse v redu.
Sem drugače dobro le ta trebuh,i mi nagaja celi čas boleti me začne takoj ko dam kaj v usta pa me potem počasi boli,me vmes kaj neha ali ne za dolgo me spet boli.Veste da bi se mi kaj pretirano luštalo ali želja po hrani to pa ne prej se mi vse postavlja.Včeraj sem si v službi naročila moje omiljene lignje za kosilo in ko sem prvega polovico pojedla se mi je vse ustavilo niti grižljaja nisem mogla narediti groza ,pa tako rada jih jem.Vsaki dan bi pa jedla palačinke ,njami.:)-

Biba77 in Bambi držim že pesti :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: da zagledata ti omiljeni :modri::roza:,joj bi bilo v Mb veselje če bi se vama to skupaj zgodilo.

Anitka se tudi jaz priporočam za slikice,res morave zdaj enkrat iti na :kava:,če pa vedno zmanjka časa.

Koala saj bo tudi to minilo in bo tvoj dragi hitro nazaj,boš videla še prej bo nazaj kot boš mislila.

Pia73 pestke zate :miska::miska::miska::miska::miska::miska:,da bodo lepe novice iz NS.

Punce moje drage držim za vse pesti :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:,da vam uspe zagledati :modri:,pa naj vas čuvajo :angel::angel::angel::angel::angel::angel:,

lp
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Tia
:nosecka::zaspan:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.1.2005 13:24:35   
bambi
Hejte, kako ste kaj????

Pri meni še nič novega, M še ni, šraufa me, tako da bo kmalu prišla, vem, samo sem tako zmešana, da dirkam vsakih 5 min na WC, gledat če je že kaj rdečega in vložek imam že noter, pa skoz se mi zdi, da že nekaj teče...... to je pa res živčna vojna, a znaki so taki, da si nimam kaj lagat..... M bo prišla :((

Hej Biba77, kaj je zdaj kdaj se dobiva?????

Letim na WC....

LP BAmbi

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.1.2005 13:47:42   
pika74
Ojla bejbike.

S Pio73 in tamalim je vse OK. Je že zrastu in meri 7,1 cm v dolžino:bravo::bravo:.

Jaz sem si pa včeraj kupla en kostimčk (jakno in hlače) v H&M in to v 3 minutah:bravo::bravo::bravo:. Zdej morm pa sam še črne čevlje pa črno torbico kupt pa bom šik:)-:)-:)-. Sploh nism mela namena na razprodajah kej kupvat, včeri sva pa slučajn mela mal cajta pred kinom in evo:)-:)-.

Drgač čakam na M - 15. nej bi jo dobla. Mam pa že od pondelka ene rjavkaste izcedke. No, upam, da se kmal prkaže ta Franca, da grem pol na laparoskopijo.

LP
Pika74
:metulj:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.1.2005 14:45:14   
Anitka
Aloha!

Pa mi je končno uspelo priti na RR-jo v "normalnem" času. :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: zame!!!! Se pa pozna, da sem včeraj na veliko po trgovinah laufala in nič počivala, saj se takooooooo utrujena, da bom najverjetneje šla kar malce ajat tutajat:zaspan::zaspan::zaspan:

PIA 73 tako si me razveselila s sporočilom, da je bilo na NS vse v redu. In tvoja :duda: res pridno raste.

Tudi moj nečak je bil danes na tehtanju in merjenju. Meri že 63cm in tehta 5950g. Je že pravi korenjak. Rojen pa je 23.10. Upam, da ga bom na krstu še lahko držala v naročju:)-:)-:)-:)-:)-

A&T v Lj grem zaradi tridnevnega seminarja. Ti pa ne bodi več žalostna. Pa tdu hopacupat :sloncek::sloncek::sloncek: ni treba vsak dan. Je čisto dovolj na 2 - 3 dni. (vsaj tako pravijo, samo pri meni še ni rezultata :zmeden2::)-:zmeden2::)- ) Držim pesti, da tudi vama res kmalu uspe.

KOALA lepo, da si se vrnila in to tako dobre volje. Lepo, da sta čas v dvoje prijetno izkoristila. Boš vidla, da bo čas, ko dragega ne bo hitro minil in potem se bosta imela pa še rajši (če se sploh še lahko imata bolj;)) Ja na srečanje pa obvezno prinesem slike. Jih imamo že toliko, da sta že dva albuma polna, pa vseh niti ne dajemo razvijat, ampak jih imamo le na CD-ju.

BIBA 77 a se smem tudi jaz na kak :kava: povabit ;) Kdaj ti odpotuješ? Če mi časovno znese, bom morda v MB pridirjala zadnji teden. Ve pa imate za nalogo, da malce po MB pogledate, kje imajo kaka fajn krstna oblačilca, sveče.....

BIBA 77 in BAMBI ne vem zakaj ;) , ampak meni se zdi, da sta vidve nekaj krasnega ušpičili in posledica tega dejanja bodo veliki trebuščki čez nekaj mesecev. Držim :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: da se ne motim. Pa takoj mi sporočita.

TIA upam, da nama še letos :)-:)-:)-:)-:)- uspe priti na :kava: Sicer pa se lahko oglasiš kar pri meni doma, če boš kaj časa imela.

O PIKA 74 ti si tudi zapravljala včeraj. A se dobimo s PIO 73 v novih kostimčkih?;) In seveda čimprej, da nama ne bodo prej premahjni zaradi trebuhov.

Punčike moje lepo se mejte in se beremo,

Anitka:metulj:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.1.2005 15:16:59   
pika74
Važi Anitka.

Sej jst sm itak kupla tazga, da ma še mal lufta okol trebuha :)-:)-:)- je treba mislt mal naprej:)-:)-:)-.

Lp
Pika74
:metulj:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

NESPEČNOST OTROK PO NOČI
MAMICA TREH

RAZLOGI ZAKAJ JE NESPEČNOST OTROK PONOČI?

VASA MNENJA (59%)

KAKO RAVNATI (41%)

Število vseh glasov: 76

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!