simonas
|
Uh, kako lepo številko sem zadela;). Ste bile že spet na tretji strani, ko čez dan nisem nič uspela gor prit, pa sem si mogla nekaj na novo zmislit, da ne bom tak listala. Jaz sem še kar v službi. Vmes sem bila pri zobarju:(, tak da mi je še nekaj dela ostalo. Tak se že besna:(:(. Septembra sem bila na raftingu in sem se z veslom udarila po gobčku in sem si odkrhnila sprednji zob. Zdaj pa imam konstantno probleme z njim. Ne bi ga rada dala brusit in štifta gor, ker ga malo manjka, plobma pa nobena gor ne ostane:zmeden:. Eh, pa saj bo... Sicer pa mi je zavarovalnica nakazala 3.010,00 SIT odškodnine - nisem vedela ali se naj jočem ali smejim. To ni ne za zob in ne za bencin ki sem ga že porabila. Ko sem odprla kuverto, sem enostavno bruhnila v smeh :)-:)-:)-. A katera ve, če je tista piskajoča stvar s katero ti sušijo zob kaj škodljiva za :nosecka:. Nič me ne vprašala, jaz pa sem zdaj glih sredi ciklusa, pa ne bi rada kaj riskirala, če bi se slučajno slučajno kaj prijelo (:duda: na primer). Drugač pa je vse po starem. :hudicek:M naj ne pride tam 24.01. pa bo vse OK. Zdaj trenutno ne vem kak se počutim, razen tega da me je prej nekaj špikalo po trebuhu, kot da me en škrat za jajčnike ščipa :)-, pa bradavice me srbijo ali bolijo ali saj ne vem kaj. Včasih tak boli, da se ne smem dotaknit, pol spet ne boli, pol nekaj pika, pol pa vse nekaj pošljem, ker mi je psiha že prejšnje mesece tako nagajala, pol pa ni bilo nič, tak da ne upam preveč upat. Saj bo že, saj bo že... Tolažilne in prijateljske besede zelo dobrodošle naslednjih 12 dni, ko me bo psiha dajala zaradi pričakovanja datuma D. Lep večer! Simona:muca:
|