|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS (163. nadaljevanje)
23.12.2004 16:29:54   
clea
Ne vem če je to glih ta prava tema mapka moram vam povedat kaj se mi je mal prejle zgodilo.Ravno ko sem bila na RR je v naši dnevni nekaj ful zaropotalo in zažvenketalo.Grem pogledat in GROZA,uboga novoletna smrekca je ležala na tleh okoli nje pa črepinje okraskov.Uh tok sem jezna.

LP,Clea
Neposredna povezava do sporočila: 1
23.12.2004 16:33:20   
Vera*
Zdaj pa veselo na delo pa na novo postavit,če ne božiček ne bo imel kam daril postavit.:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.12.2004 7:42:02   
emaa
clea saj bo boljš, maš pa dvojno veselje, 2x drevešček postavljaš, sem ga jaz tud. Pr mami ga postavijo za vrata, pa so jih pozabil zaklenit, odprem vrata in puf, vse skupaj na tleh, na srečo se je zlomil sam vrh špice, aja pa ena veja (je umetna) ne bo nikol več taka kot bi morala bit.

Drugač mi je pa dons mal hudo, nisem računala, da me bojo prazniki kej zdelal. Včeraj sem dobila kartico od sošolke iz gimnazije, pri kateri sem bila dve leti nazaj na dekliščini. In kaj zagledam, slikco najlepše 8 mesecev stare punčke, me je tko stisnlo, še posebej, ko me je spraševala, a sva midva že v troje al vztrajava v dvoje (sva z mojim par še iz časov srednje šole). Sem v avtu na poti v službo postala vsa jokava, čeprav vem, da bom tud jaz enkrat mamica, je pa še zmeraj hudo, ko si opomnjen na srečo drugih. Pa upam, da nisem preveč zamorila, lepo se mejte punce, voščla bom mal kasneje, ko bom v ta pravem razpoloženju.

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.12.2004 8:22:43   
simonas
Zdravo punce!

Danes sem spet malo bolj pozno prisla v sluzbo, ker je imel vceraj sodelavec poslovilnega, pa mi je zmanjkalo spanja, mojemu pa je tudi pasalo.

Moj ubozcek je zbolel in je zdaj na antibiotikih, tako da ni nic :sloncek::sloncek::sloncek:, ko se tako slabo pocuti, jaz pa sem :(. Do moje nezeljene :hudicek:M je se 6 dni. Se vedno nimam nic znakov, tako da niti upam ne vec, pa ceprav smo bili ta mesec kar pridni in neobremenjeni. Prsi me obcasno malo bolijo brez da se jih dotikam, ce pa se jih dotaknem, pa nic, tak da je ful cudno. Pa nekaj me obcasno spika okol popka. To pa je tudi vse. Ocitno hoce biti moj :duda: pozno jesenski ali pa zimski... Kaj cem.

Danes zadnjic delam. Drugi teden grem v brunarico. V ponedeljek se vam se kaj javim od doma, pol pa bom brez kabla, da bi vam kaj poslala, tak da vas bom le pogresala in po novem letu porocala, ce me je :hudicek: razzalostila ali pa so se me :angel::angel::angel: usmilili. Upam, da boste drzale :miska::miska::miska:...

Lepo jutro vam zelim in cim vec prijetnih in veselih novick, hkrati pa lep bozicni vecer, lepa darila, tople trenutke in vse najlepse v novem letu 2005.

Simona

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.12.2004 8:44:54   
pupika
In še moja malenkost, ker sem danes zadnjič letos v službi, doma pa nimam interneta in se vam ne bom mogla nič oglasiti.

Punce vse vas bom pogrešala in z mislijo, da se boste po novem letu vse vrnile srečke na RR.

Za vse nas bom držala :miska::miska::miska:, da bi vse tiste, ki je ne pričakujemo v teh veselih praznikih končno zagledale :roza::modri:. No jaz je ne pričakujem 1.1 in bomo videli, če mi bo januar kaj bolj naklonjen kot pa december.

Vse vas lepo pozdravljam in vam želim lepe praznike, seveda pa vsaki želim, da bi v naslednjem letu končno postale srečke, na sploh vse naj naj vam želim v letu 2005.

lp, pupika:kuza:

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.12.2004 10:03:56   
Urša76
Draga moja RR- dekleta!

Vsem vam želim vse naj naj v novem letu, pa še velike in debele pomaranče, vedno opran avto, cvetoč nasad pred
hišo, nasmejana jutra, vroče poletne počitnice, 500 gramsko čokolado, vedno prosto parkirno mesto, nobenega čakanja v vrstah, dobro francosko solato, vedno pospravljeno klet, nizek davek, dnevno dozo romantike, dehteče rožice, vedno poln rezervoar goriva, pospravljene omare, očiščene čevlje, vesele prijatelje in znance, poln hladilnik dobrot, prijaznega šefa, glavo polno uresničljivih idej, razgibano rekreacijo, pokošen travnik, dežnik pri
sebi ob deževnih dneh, prijetna presenečenja, uspešne delovne dni, nobenih zastojev na cesti, neizmerno veselje do vsakodnevnega učenja, malo bolečin pri zobozdravniku, pogumno raziskovanje po neznanih svetovih, čokoladne bonbone, ogled dobrih filmov, zlikane srajce, sveže rogljičke in dišečo jutranjo kavo, pospravljeno stanovanje, že skuhano kosilo, dvonadstropno torto za rojstni dan, polno denarnico bankovcev, nikoli izgubljene ključe, imunost na gripo in prehlad, kosmate copate, plačane račune, toplo pižamo, branje zanimivih knjig, prosti sedež na avtobusu, mehak naslanjač, veselo pohajkovanje v naravi, dobre sosedske odnose, veliko prostih uric, uresničitev skrite želje, držanje za roke, petje v travi, okusno filano papriko, sveža jabolka, debele lubenice, dober šampanjec, vesele novice, brezmejno radost in užitek, pojočo travico, prepleskane stene, tople nogavice, uspešno končano delo, koristna pogajanja, prijazen pozdrav znanca, otroško domišljijo, poštenost, igrivost, obujanje lepih spominov, dobro vino, nobene poškodbe, cvetje na oknu, prijeten nasmeh, dišeči pršut, nova (koristna) znanstva, vonj toplega kruha, orehovo potico, prijetne obiske, pogovore v dvoje, dobro zdravje, vanilijeve piškote, nobenega prometnega prekrška, ljubezen, tesnih objemov, smeha do solz, velikih priložnosti, klepet s prijatelji, mir v službi (brez reorganizacije )...
Pa srečno :pujs: in na čim prejšnji :modri::roza:
vam vsem iz srca želi
Urša

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.12.2004 11:24:30   
baguSka
Oh Urša kakšne skromne želje..:ups:

:bravo: za Uršo in njene želje in da bi se vse te uresničile..tud tebi Urša! :bravo:

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Sončlna očala
_Anja_

Otrok mora imeti sončna očala!

Da (71%)

Ne (29%)

Število vseh glasov: 191

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!