Bety
|
Pozdravljene :rozica::rozica::rozica: Danes je moj 10. dan ciklusa...vsak večer :sloncek: in testov za O ne bom delala, ker me samo zmešajo...pa BT tudi ne bom merila... hmmmmmmm....študiram, ali naj vam nekaj povem, al pa ne :zmeden:....upam, da me ne boste nikol spoznale, ker sem zares postala totalno zmešana od tega oplojevanja..:ups:... hmmmmmmmmm....no....nabavila sem kateter, plastično šprico in razkužilo...sama bom probala semenčice direktno "inseminirati" v maternico...v petek sem delala prvi poskus, pa mi je kar težko s prstom trefiti v ustje maternice ...na školjki bo verjetno šlo malo lažje...sem se kar odločila za to in ne bom nikoli pomirjena če ne poskusim... no, to je Bety...zmešana in vztrajna...Pa kako ne bom takšna, ko so mi potrdili vsi izvidi, da sem več kot OK...in njegove semenčice sem vidla na ekranu in vem, da je edino narobe to = KER SO FUUUUL POČASNE!...to sem vidla...če so počasne, so tudi nemočne prepotovati tako dolgo pot do semenčice...zato je dr.Reš takoj predlagal ICSI...in moj noče slišati za to, zaradi denarja in osebnega ponižanja... :ups::ups::ups::ups: Pa, da se ne menimo o "zdravilnih" pripravkih, ki jih jem in pijem (homeopatski balans za žene, matični mleček(7 gr na dan), cvetni prah in med (neomejene količine), tifol, sadje... In na koncu, če mi ne uspe, bom šla na to OBMP...Ne bom vrgla puške v koruzo, vse dokler mi hormonski izvidi ne povejo, da je konec...čez 15 let, mogoče... Tako...zdaj me pa kritizirajte... Ponavljam, da je ful v redu, da me ne boste nikoli spoznale, ker bi vse to zgoraj skrivala pred vami... nobenemu ni prijetno, če ga imajo za zmešanega... pa verjetno smo to vsi, ko nekaj zares hočemo... Ala, punce...lepo se mejte... Rada vas ima Bety, ki ve, da bo kmalu :nosecka:
|