|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS (160. nadaljevanje)
19.12.2004 18:18:21   
Anitka
:rozica::rozica::rozica::rozica:Dober večer!:rozica::rozica::rozica::rozica:

Pa smo spet pri eni okrogli številki. Pred nami je tokrat že 160. nadaljevanje in srčno upam, da se vse fosilke poslovimo od tu še pred 200. nadaljevanjem. Vidim, da tale :hudicek: spet meša štrene in nam nagaja, a me se že ne damo. Ne bomo popustile pa naj nam kaže še take zobe.

PIKA 74 in SISY za vsako :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Mi je res postalo hudo, ko sem vidla vajine žalostne novičke. A kot sem že napisala jutri je nov dan, novi začetki in novo upanje. Z vsakim dnem smo bližje cilju in tudi me se bomo kmalu vsedle na vlak srečk :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka: Le še na pravi peron se postavimo pa bo.

TEYA tebi pa še enkrat čestitke in želim ti lepo nosečnost in zdravo pikico.

In kako smo/ste kaj drugače? Jaz sem po dvodnevnem feštanju kar malce utrujena in :zaspan: a bomo preživeli tudi to. V petek sem bila na zaključku, včeraj smo praznovali RD, jutri začnem delati že ob 6-ih. In hvalabogu, da se počasi bližajo počitnice (dopust), ko se bom lahko malce naspala in naužila novih moči.
Ja pa še to, kar je pomembno - mi smo spet začeli s hopacupanjem:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: in v času božiča je čas za mojo O. Morda bom spet uporabila kak test za O. Čajčka ta mesec ne bom pila, hopacupali bomo nekje na dva-tri dni, oziroma, ko se nam zalušta. :)-;) Misli o :duda: bom skušala poslati nekam daleč, potem pa se prepustim usodi. In če nam ne rata, gremo pa v nov boj. Pa ni :hudicek: da ne bi tudi nama enkrat uspelo.

TIA upam, da ne delaš preveč in da se čuvaš skupaj s svojo :duda:

PIA 73 kako pa kaj tvoje slabosti? Reci jim naj ti nehajo nagajati, sicer bom :grrr:

KOALA kako pa kaj tvoje počutje? Upam, da si dobro. Tvoji izvidi so bili O.K. tako da gremo v nov boj in držim :miska::miska::miska::miska::miska::miska: da boš tudi ti kmalu srečka :nosecka:

BAMBI tvoja M se verjetno že tudi poslavlja, tako da tudi tebi želim velik dobrega :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

BIBA 77 tud tvojo :hudicek: bomo mahnili v ta zadnjo in jo naženemo na smučišče, pa naj si kar zlomi te svoje čudovite tace.

:fis: ika tebi sem pa že napisala, da sta meni obe slikci všeč. Se bomo navadli tudi na tole novo. Aja še to, okraskov iz slanega testa v vrctu nismo delali, ker nam časovno ni zneslo.

Kje pa sta kaj GEA 1 in KLARISA? Za vsako ena :rozica: pa oglasta se kaj, da kako rečemo.

Punce vsem skupaj želim en lep predpraznični teden z veliko smeha, dobre volje in pozitivne energije. In za vsako en :angel: ki naj vas čuva in spremlja po vaših poteh.

LP,

vaša Anitka:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
19.12.2004 19:47:19   
tinkamiška
Sem se mal oglasila, da vas pozdravim, preberem, če je katera:nosecka: in upala, da se Franca še kr nažira z mojimi keksi in da nima cajta za druge...očitno je ušla:(

Tudi midva sva imela pester vikend, v najinem lokalčku smo imeli prednovoletno fešto z dvema bendoma(v enem poje tudi moj možek) in se je vse skupaj zavleklo do četrte ure. Sem ugotovila, da res nimam več kondicije za take "maratone". Sva danes spala do 11.30! Potem pa na kosilo k moji mami, še dober, ker se mi res ni dalo kuhat!

Nč, lepo se imejte in jutri v nov teden!

Tinka

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.12.2004 20:21:02   
Sisy
živjo punce,

no da še jaz pristavim svoj lonček...Čeprav danes ni moj dan, se oglašam da vam sporočim kako super ste vse...resnično....Anitka ti res vedno najdeš vzpodbudne besede in vedno znova vliješ upanja...Tudi jaz sem se že potolažila in gremo naprej....:miska:

Moj vikend pa je bil bolj v režiji "ležanja in počivanja" ker me je ujel hud prehlad,a je zdaj že veliko bolje (lekadolčki in angal so zakon :)-) tako da že veselo okoli skakljam,pospravljam,delam slikice za božična darila, seminarsko za faks....v glavnem sem že v elementu ;)

Drugače se pa že veselim jutrišnjega srečanja,tiste ki se še niste odločile a bi prišle al ne pa kar pogumno :bravo:Pika-midve bova pa jutr res tole Franco kr z enim kozarčkom zalile a prov....:)-

no,zdej pa šibam,da nau moj reku da sam na RR visim...:)-

lep pozdravček

S.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.12.2004 20:47:09   
pika74
Važi Sisy - ti kr naroč en štamprle borovničk:)-:)-:)-.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.12.2004 21:59:15   
Anonimen
Vi2:), da ne bo pol natakar, taxi prosim:)-:)-:)-hihi...

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
20.12.2004 7:38:03   
VITA74
Ojla punce

tudi jaz čakam da se vam pridružim.... čakam svojo franco, da bomo potem lahko začeli spet s hopacupa :sloncek: BTW koliko ciklov ste po SS spustile dejansko?
Tudi jaz sem vesela z vsako novo srečko nosečko :nosecka: in žalostna z vsako franco :hudicek: a trdno verjamem da nam bo v letu 2005 uspelo in bomo lahko skupaj kofetkale z našimi sončki.....

Držite se in lep pozdrav :rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.12.2004 7:56:50   
biba77
Dobro jutro, :zaspan:!

Je ze katera vstala?? Jaz ze sedim v sluzbi; :kava: je ze zmanjkalo in sem polna energije. :)-:)-:)-, se dobro - glede na to, da je ponedeljek. Vprasajte me ob treh, kako sem...:)

Ja, vikend je, seveda, absolutno prehitro minil. Sva bila z mojim na eni cagi v soboto in se je "malo" zavleklo. Sma celo noc preplesala in danes.... imava oba muskelfiber.:(:(:( Ja, tudi midva vec nisva za take maratone. In kaj je bla fora? On je pil, jaz pa ne, ker sem vozila; ampak pri plesu se je meni vrtelo, njemu pa ne?!? :)-:)-:)-:)-

Napekla sem polovico peciva za Bozic, ostalo pa bom v cetrtek in petek. Pa ta teden je treba se generalko naredit doma, pa zlikat...:zmeden: :zmeden: :zmeden: :zmeden:-mi je vse ostalo od tega vikenda. 4 kupi :grrr::grrr::grrr:

Ja, moja M je ze mimo. Spet pridno papamo Klomifencke in se veselimo :sloncek::love::sloncek::love::sloncek:.
Sem mojega ze vceraj malo ...hmmm... pripravljala. :ups::ups::ups:

Ja, Anitka, sigurno bomo pred 200-tim nadaljevanjem ze vse fosilke :nosecka:. Saj ves, da je zima "naklonjena" :sloncek:, me pa vse pripravljene (zdrave ali ozdravljene, v postopku, s pomocjo ali brez)!!! Bos videla, kaj lahko praznovanje novega leta prinese. Jaz sem ze izracunala, da bom mojemu kar za roj. dan :duda: dala v roke! ;););)

Vsem novim sreckam: CESTITKE, :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:!
Vsem "starim sreckam": cimmanj slabosti in cimvec veselja z busiji, 9nebesa9nebesa9nebesa.
Vsem, ki imate :hudicek:M ali je ne pricakujete: drzim :miska::miska::miska::miska:!!!

Ribica, meni sta tudi kar obe slikici vsec. Se mi zdi, da je to nekako tako kot z novo frizuro: rabis cas, da se navadis...

No, lep dan zelim vsem!! Upam, da ste se uspesno prebile skozi moj post. :ups:

:miska:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.12.2004 8:03:50   
simonas
Pozdravljene punce!

Z nekom moram delit žalost, pa čeprav tokrat nima veze s :hudicek:.

Tri dni že :((:((:((. Muc mi je zbolel. V soboto sem ga peljala k dežurnemu, pa je rekel, da ima vnetje ledvic, dal mu je neke antibiotike, pa je rekel, da mora biti boljše, drugače pa slabo kaže in ga bom morala pripeljati nazaj po inekcijo.

Muc pa je še vedno tako žalosten, nič mi ne je in samo vodo pije, tako da je že čisto izčrpan. Tak se mi smili, da že dva dni nisem nič spala. Danes bom šla nazaj vprašat kaj naj storim. Ali se da še kaj druga pomagat ali kaj. Ne morem zavestno dati muca v avto in ga peljat po inekcijo:((. Ne morem:((:((:((. Sicer pa so rekli, da bodo še najprej vzeli kri in ugotovili ali gre za akutno ali za kronično vnetje.

Saj vem, da ni nič kaj lepo od mene, da jokam tu po forumu, a res ne vem kaj naj, ker sem tak :((:((:((, tu v sluzbi, pa se moram kar nekak k sebi spravit in delat, kar je fajn težko.

Simona

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.12.2004 8:13:44   
biba77
Simona :rozica:, ne :((:((:((:((:((!!!

Naj te malo potolazim.
Moja :kuza: je imela 2x vodo v "kolenu" in se nesreco z vlakom. Ja,... sesti dan po tej nesreci smo jo komaj nasli (je lezala pod snegom) in VEDNO je ozdravela.
Ves, dandanes je tudi veterina ze zelo razvita in si lahko sigurna, da bodo poskrbeli za tvojo :muca:!

Saj bo dobro...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.12.2004 8:19:27   
Bety
Pozdravljene :rozica::rozica::rozica:

Danes je moj 10. dan ciklusa...vsak večer :sloncek: in testov za O ne bom delala, ker me samo zmešajo...pa BT tudi ne bom merila...

hmmmmmmm....študiram, ali naj vam nekaj povem, al pa ne :zmeden:....upam, da me ne boste nikol spoznale, ker sem zares postala totalno zmešana od tega oplojevanja..:ups:...

hmmmmmmmmm....no....nabavila sem kateter, plastično šprico in razkužilo...sama bom probala semenčice direktno "inseminirati" v maternico...v petek sem delala prvi poskus, pa mi je kar težko s prstom trefiti v ustje maternice ...na školjki bo verjetno šlo malo lažje...sem se kar odločila za to in ne bom nikoli pomirjena če ne poskusim...

no, to je Bety...zmešana in vztrajna...Pa kako ne bom takšna, ko so mi potrdili vsi izvidi, da sem več kot OK...in njegove semenčice sem vidla na ekranu in vem, da je edino narobe to = KER SO FUUUUL POČASNE!...to sem vidla...če so počasne, so tudi nemočne prepotovati tako dolgo pot do semenčice...zato je dr.Reš takoj predlagal ICSI...in moj noče slišati za to, zaradi denarja in osebnega ponižanja...

:ups::ups::ups::ups:

Pa, da se ne menimo o "zdravilnih" pripravkih, ki jih jem in pijem (homeopatski balans za žene, matični mleček(7 gr na dan), cvetni prah in med (neomejene količine), tifol, sadje...

In na koncu, če mi ne uspe, bom šla na to OBMP...Ne bom vrgla puške v koruzo, vse dokler mi hormonski izvidi ne povejo, da je konec...čez 15 let, mogoče...

Tako...zdaj me pa kritizirajte...
Ponavljam, da je ful v redu, da me ne boste nikoli spoznale, ker bi vse to zgoraj skrivala pred vami... nobenemu ni prijetno, če ga imajo za zmešanega... pa verjetno smo to vsi, ko nekaj zares hočemo...

Ala, punce...lepo se mejte...

Rada vas ima Bety, ki ve, da bo kmalu :nosecka:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.12.2004 8:32:05   
cmokec
Bety, jaz te nimam za zmešano in te tudi nebi imela, če bi te spoznala. Ne zapiraj se pred nami, ki te verjetno najbolj razumemo.
Vsaka se pač trudi na sebi najboljši način, in je zgolj pohvalno, da ne obupamo, neglede na vse ...

cmokec

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.12.2004 8:38:20   
koala
Hojla punce!

Kako?
Jaz sem :(( ker je moj spet na terenu in pride komaj v četrtek ali celo petek, pa ravno zdaj, ko bo minil teden obveznega posta. :sloncek: :sloncek: :sloncek: mislim!

Čestitke novi :nosecka:!

Še ena T ne izgubi upanja, vem, da ti je hudo a ne daj se. Mislim nate in tvojo družino!

Uživajte!

Koala

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.12.2004 11:46:49   
bambi
Dober dan punčke moje, danes je res en krasen dan, jaz sem čisto v 9nebesa9nebesa po tem vikendu, ki sem ga preživela v termah z mojim dragim, ki je tam na zdravljenju.... 2 dni popolnega razvajanja, kopanja, savnanja (seveda samo jaz), lubčkanja in seveda :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:, sem danes kot prerojena, polna življenja in energije... ja, pa res pomaga, tako 2 dni odklopa, zdaj pa še ta teden delam, potem pa grem zopet k mojemu dragemu za 4 dni :bravo::bravo::bravo::bravo:

Danes še moram kupiti nekaj daril pa zavijat jih moram, ker imamo od jutri naprej vsak dan nekakšno pogostitev, vse do petka.... Jaoooooooo, ne vem kako bo to :zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

Vidim, da je zopet nekaj nosečk :bravo::bravo::bravo:, mi pa bomo na Božič iz jaslic vzeli Jezuščka in ga položili meni v trebušček..... in če bo ratalo bo najina :duda: res imela drugo ime Jezus ali pa Marija :bravo::bravo::bravo:
No, zdaj sem pa res zabluzila....

Dajte povejte kaj ste kupile svojim dragim za Božič???

LP BAmbi :sloncek::sloncek:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.12.2004 12:14:16   
Špelka
Čao, Bety!

Nisi, ne zmešana!

Tud jest sem že pomislila na to, ampak vem, da mi ne bi pomagalo, ke imamprobleme z jajcevodi in ne s semenčicami.

Ampak bi te pa rada na nekaj opozorila: če ti delajo ISCI, semensko tekočino pred vbrizganjem v maternico centrifugirajo in tako izločijo tekočino, vbrizgajo ti pa samo semenčice. Saj veš, semenčic je v tekočini le 2 volumska %...Torej - pozanimaj se malo, zakaj naredijo tako in ne tako, kot boš ti... Mislim, da lahko pride do kakšnih okužb, kar seveda potem le še poslabša možnosti za zanositev...

Samo toliko v razmislek.

Upam da ti uspe. pa sporoči!!!!

LP, :)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.12.2004 12:18:00   
biba77
Da vam malo dvignem predbozicno razpolozenje! :):):)
http://web.icq.com/shockwave/0,,4845,00.swf

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.12.2004 13:00:32   
bambi
Biba77 :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: lepo, lepo...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
20.12.2004 20:02:54   
Anitka
'čer moje dame!

Kako ste kaj v tem ponedeljkovem večeru? Jaz že komaj čakam, da greva v posteljo in to iz dveh razlogov. Prvi: :)-:ups::sloncek::ups::sloncek: in drugi: :zaspan::zaspan::zaspan::zaspan: Ugotavljam, da tudi jaz več nisem v stari dobri formi in dvodnevno žuranje ni več za moje stare kosti. Hja tako je to, a ne BIBA 77? Vidim, da si tudi ti že iz forme. Sicer pa bomo prišle v formo spet, ko bomo srečke :nosecka: in še bolj, ko bomo najboljše mamice našim sončkom. Kar se pa pospravljanja čez vikend tiče, pa sem na istem kot ti. Tudi meni ni uspelo nič pospraviti, kaj šele spečti. Fajn hopacupajta, pa brez lomljenja postelj, prosim:)-:)-;) Tudi mi počasi lovimo O.

SISY kake slikce za božična darila delaš, če ni skrivnost?

Hoj MAJDA upam, da tvoja Franca kmalu pride, potem pa veselo hopa cupa hop, hop, hop in leto 2005 je naše.

SIMONA S upam, da bo tvoj :muca: kmalu top fit in ti se kar razjokaj, saj tu smo skupaj v dobrem in slabem.

Še ena T srčno upam in ti želim, da se mamici stanje kmalu izboljša in da v vaša življenja spet pokuka sonce sreče.

BETY jaz bi te pa prav zares rada v živo spoznala. In sploh te nimam za zmešano. Tvoje ideje so res genialne, čeprav ti tudi jaz priporočam, da pa pri zadnjem izumu bodi vseeno previdna. In pestke:miska::miska::miska::miska: da boš prav zares kmalu srečka :nosecka:

KOALA ne bit preveč žalostna. Bo pa za vikend bolj pestro in veselo.

Olala BAMBI - razvajanje, kopanje, savnanje, lubčkanje, hopacupanje :ups::ups::ups: Sem prav vesela, da si se šla malce sprostit, pa še združila si zabavno in koristno delo. Pa potem greš spet za 4 dni. Pa res ni :hudicek: da ne bi iz jaslic skočila kaka pikica še v tvoj trebušček. Pa še tvoja O se bliža. To bo še napeto.:)-

Kako pa kaj naši srečki :nosecka::nosecka: TIA IN PIA 73? Pa PIKA 74 in ostale.

Vsem želim en lep večer in še lepšo noč.

Anitka:metulj:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?