emaa
|
No, da vas malo razvedrim. V službi smo danes imeli Božička za otročke do 7 let. Ker sem ena redkih žensk v firmi (nas je 5 od 23 zaposlenih) in nimam otrok, sem bila animatorka, druga sodelavka (vodja marketinga, dve leti starejša od mene, ravno tako brez otrok) pa organizator. Eden od serviserjev je bil pa Božiček. Ker se je lani naša zasedba izkazača za uspešno, smo bili pa letos ponovno določeni. In je izpadlo zelo dobro, iz leta v leto smo boljši. Smo starše prosili za manjša darila (pol pa en :duda: dobi min darilce, drugi pa ogromno, pa je jok na vrsti), denarna vrednost - bon- je bila določena, in kaj se zgodi, veno eni in isti prinašajo veliiika darila. In ker ima naš Božiček le dva majhna žakekljčka, ni bilo šans, da jih vse spravimo noter. Po spraševanju kaj uporabiti, je padla ideja kaj pa pleteni koši za seno. Ker smo bili brez budžeta, si je blo treba sposodit. pol pa jaz pot pod noge in do ene par kmetij (v Dravljah, LJ), so me mal čukast gledal, pa sem tak kulski koš dobila. Ko sem šla nazaj do firme, je blo pa folku še manj jasen kaj se dogaja. Smo zadevo spelal, vsa darila v koš spravli, pa še nekatere otroke je blo treba skor prosit, da grejo domov. Sem mislila, da mi bo ful hudo, k jest svoje oikice še nimam, pa ni, se pr dobr počutim, sem se tok presmejala, da ni kej. Pa fajn se mejte punce:rozica::rozica::darilo:
|