|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS (157. NADALJEVANJE
13.12.2004 19:08:39   
diamantka
pozdravljene punce,
prejšnjo nadaljevanje se mi je zdelo predolgo, pa sem kar novega odprla! sej ne zamerite!
danes se prav vidi,da je ponedeljek, sploh nidosti novih postov in tudi dan je je tak bolj mrzel! veseli december je v polnem teku, jaz sem resnično utrujena od svojega dela v nakupovalnem centru, vendar je dobra to, da sem se rešila delovnih nedelj za letos in morda tudi drugo leto, če mislijo štacune zapreti!:hudicek
Ponovno sem mobilna, prišla sem do svojega avta in slobode!
morda mi bo Božiček prinesel kakšno darilce v obliki :modri: saj sem v času ovulacije, vendar vas moram opomniti da za njim pride tudi Dedek Mraz ki ravno tako prinaša :darilo:, tako da se bo lahko letošnje leto krasno končalo!
lepo se mejte, :rozica::rozica::rozica:
in velik :sloncek::sloncek::sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
14.12.2004 8:02:40   
simonas
Pozdravljene punce!

Evo mene spet v službi. Sem mislila, da bom včeraj doma kaj napisala, pa nisem uspela. Dnevi so vsekakor prekratki za vse, kar bi želela početi. Zdaj pa sem se spravila še kvačkat jopico za hčerkico od prijateljice, ki bi jo rada končala do božiča, tako da sem zvečer kot kakšna omica s prejico in kvačko pred TV. Moj se mi samo smeji... Če pa so take luškane stvarce pa toliko prej jih narediš kot zase...

Drugače pa sem po starem. Še vedno se trudim ne preveč mislit:zmeden:, biti dobre volje;), pozitivnega mišljenja:) in seveda čim več :sloncek::sloncek::sloncek: - saj volje za to hvala bogu še ni zmanjkalo8)8)8)...

Zdaj nekje bi menda morala imeti O dneve, pa moja sluz kaže drugače:zmeden:. Kot da bi imela O prej ali pa je morda sploh nimam. Pa ne bom se obremenjevala s tem. NIma smisla. Tako ali tako ne bom nič dosegla. Če je pol je, če ni pa tak nič ne morem. Sem pa imela včeraj popoldan par ur take krče v enem jajčniku, kot da mi ga bo kdo spipal:(... mislim no...

Drugače pa je zdaj čas zabav in veselja, pa se bomo morali tega tudi držati ter se veseliti z drugimi. Jaz tako nisem nikoli pila alkohola, tako da me ni treba skrbeti kako se bom obnašala na zabavah, da ne bi škodila morebitnemu :duda:, drugače pa tako pravijo, da se največkrat zgodi takrat, ko najmanj pričakuješ (po zabavi, na zabavi, pred zabavo 8)8)8)8)8)).

Ajd punce, ne bom vam več težila. Grem raje še kaj naredit. Lepo bodite in čim lepši dan vam želim!

Simona:muca:

(odgovor članu diamantka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.12.2004 8:09:09   
Bety
No....pri men pa tako...v četrtek morm poklicat za izvide hormonov (plačati jih moram 3000 sit :zmeden: in potem januarja ICSI postopek (samoplačniško, ker je nesmiselno zgubljati čas in pravi, da edino tako bomo zagotovo vedeli, kje smo)...če ne uspe, pa maja isti postopek koncesijsko...vmes pa "udaramo" klomifen in inseminacije do "mile volje"...ker, baje, ima inseminacija le 1% uspeha...ICSI pa najmanj 10%... no, tko je to... jaz sem se sprijaznila, moj pa ne... in tako zopet imam nalogo prepričevanja in laganja najkasneje do naslednje M, ko pa moram imeti že vse ampule hormonov kupljene...v Italiji se jih samo dobi...moram malo vprašat ženske na med.over.net kje one to dobijo...tako..to je življenje...

Je kar zanimivo to moje življenje...sva sreča, da sem tako zdrava, ker bi v nasprotnem že zdavnaj vrgla puško v koruzo in poslala vse v ..(p.m.) :ups:

Pa še denar...hmmmm...ga moram izbrskat...malo povečanje limita, malo minusa pa bo...

Ko sem vidla spermije moškega pred mano na ekranu, sem dr.Rešu takoj rekla, da moj ni imel tako hitrih in ni meni problem se žrtvovati za otroka in prestajati vse te postopke, samo sem 100% prepričana, da njegovi spermiji niso OK...pa je dodal, da so verjeto res malo bolj leni...zato gremo na ICSI in ne na IVF, kar še dodatno poveča možnosti za zanositev...prav, sem rekla in sem se odločila, da postopku in zdravniku maksimalno zaupam...

No, pa gremo v nove boje... SAJ TO JE ŽIVLJENJE... je zanimivo, ni kaj...

LP, Bety, ki bo prav kmalu :nosecka:

Neposredna povezava do sporočila: 3
14.12.2004 9:46:23   
GoYa
Bety,
ampule boš dobila takoj čez mejo v lekarni ali pa na Fernetičih. Mogoče jih prej pokliči in vprašaj če jih imajo na zalogi, da ne boš zastonj hodila.

LP, GoYa

Neposredna povezava do sporočila: 4
14.12.2004 11:01:02   
biba77
Punce!!!!!
Imam gaaaa!!!! .........cisto novi, svezi, se zapakiran v skatlico....... test. :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- vceraj sem obrnila mizo/sobo/hiso na glavo in starega ni bilo. :zmeden: :zmeden: :zmeden: alieni so ga vzeli! )-:)- Sem to dobro pogruntala, ne? 8)8)8)8)

Kako ste danes, babike?
Jaz se vedno neumnosti streljam, se vedno mi je vroce, zejna sem non-stop, na WC pa nic ne hodim? Nekaj spika, pika in "dela" tam spodaj, okoli popka, ampak nic vidnega.

No, jaz sem dokaz, da tudi fosilka lahko nori, ko se priblizuje "njen cas".:( Boste zdrzale z mano???

:angel: :angel: :angel: ste!

:miska:

Neposredna povezava do sporočila: 5
14.12.2004 11:03:59   
pika74
biba77 ti si nam sumljiva8)8)

:miska::pujs::miska:

Neposredna povezava do sporočila: 6
14.12.2004 11:14:04   
biba77
he, he,...mam pa se cas - je komaj 27. dan.
nic prevec na to mislit, ampak uzivat v norem decembru!!!
:miska:

Neposredna povezava do sporočila: 7
14.12.2004 11:21:09   
tinkamiška
Halov!

Sem se prišla mal pokazat tuki sem.

Biba 77, hvala bogu, da nisem edina, ki ji seka. Čeprav moje upanje za ta mesec vedno bolj hlapi, mi seka! Kaj morem, zdej sem se že itak navadla, da sem takšna, ko gre proti koncu. Jst pa nimam testa, ga nebom kupla. Moje joške so šle nazaj skup, tam okrog popka me špika že par dni, žejna nisem kej preveč lulat pa hodim malo več kot včasih, pa spala bi cele dneve, vsako noč se pa okrog 4.30 zbudim in bulim v temo. Zebe me cele dneve, možek pa v kratkih rokavih hodi po stanovanju:ups:

Še dobr, da bojo prazniki in se bom malo zamotla8)

Lepo se imejte:rozica:,

Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 8
14.12.2004 11:21:55   
tinkamiška
Biba77 pri men je tud 27. dan;)

Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 9
14.12.2004 13:17:45   
enci
Biba77,
ti si bila pa na Klomifenu ta mesec,ce se ne motim??:ups: A je bil to prvi ciklus?
Jaz sem zacela v nedeljo (5.-9. dan) po 2 tableti na 12 ur. 12. dan ciklusa pa dobim inekcijo z ampulo Gonasi 5000 E, ki naj bi v roku 12 ur sigurno sprozilo O ??:zmeden2:?? bomo videli. Na UZ sem narocena sele med 22.-26. dnem ciklusa!! Pa naj vam s napisem, da pride ravno od 29.12.-2.1. in so vsi dohtarji na dopustu ... pa se te nepirjazne sestre ... Ja no potem pa le pridite ce imate tako napisano na napotnici, bomo ze nasli enega zdravnika, da vam bo to naredil ... HALO!!!! :grrr:
Drugace pa sem sedaj ravno na polovici Klomifena in za enkrat nimam nobenih stranskih ucinkov, slabost, napetost, motje vida, vrocinski valovi .... :bravo:
Lep soncen pozdrav iz obale!
enci:metulj:

Neposredna povezava do sporočila: 10
14.12.2004 14:24:00   
Anitka
Hojla!

Kako kaj?A je pri vas tud kaj ledena cesta? Pri nas je kot da bi hodil po steklu. So otroci padali kot domine, jaz pa skoraj z njimi.

KOALA sporoča, da je ze vse za njo, počutje je zadovoljivo pa tudi G je zadovoljen z rezultatom.:rozica::rozica::rozica::rozica: za našo pogumno Koalo.

Hej glavca PIKA 74;). Upam, da France še ni in da je tudi ne bo. Držim pestke:miska::miska::miska:

DIAMANTKA vivda kar pridno hoapcupajta in upam, da vaju Božiček obdari :darilo: z :roza::modri:

SIMONA s ne misli na znake O, le pridno hopacupajta, zabavajta se, veselita se v tem norem decembru in želim ti, da tudi ti še letos postaneš srečka :nosecka:

BETY seveda gremo v nove boje - to spada v naša življenja. In držim pestke, da vama že januarja uspe in boš prav zares kmalu srečka :nosecka:

BIBA 77 ti pozabljivka. Le kam si dala test? Morda je pozabljivost tudi kateri izmed nosečniških znakov. Ne vem, ne vem, čedalje bolj sumljiva si mi.:zmeden2::love: Kdaj pa misliš delati test? Seveda :miska::miska::miska::miska: že vnaprej, pa tudi TINKI, ki gre vštric s tabo.

ENCI upravičeno si jezna na osebje. Mislim, da se lahko ti omenjeni malce drugače obnašajo do pacientov. To me res razjezi:grrr: In držim pestke :miska::miska::miska: da kmalu zagledaš :roza::modri: da ne boš več imela vsega tega letanja.

Punce uživajte še naprej, fosilke pridite na plano, da kakšno rečemo in se beremo,

Anitka:metulj:

Neposredna povezava do sporočila: 11
14.12.2004 14:45:35   
bambi
Biba77, hej mislim, da se s teboj nekaj dogaja :bravo::bravo::bravo::bravo:, kakšne pa imaš kaj joške??????? Ej ne mi zamerit vprašanja, samo me res zanima ;););), če imaš že kaj večje in temnejše bradavice, potem je to res lahko :duda:.

Kako pa kaj Koala???? A je prestala histeroskopijo????
A je Koala v MB v bolnišnici???? Kako dolgo pa bo???

Jaz sem danes že boljše volje in upam da bo M kmalu izginila. Punce 25.12., ravno v času O pa odjadram v zdavilišče k mojemu možeku za 5 dni :bravo::bravo::bravo::bravo: tako da bova veselo in brezskrbno uživala :sloncek::sloncek::sloncek:. Sem mu zabičala it v savno, zraven pa je dobil popotnico - Cinkove tablete :bravo::bravo::bravo: in je bil prav navdušen, da jih bo jemal. Ubogi revež, zdaj se pa res že zaveda da gre zares in ga je po moje strah, da ni kje z njim kaj narobe.....

No, se še pišemo....

pa pa Bambi

Neposredna povezava do sporočila: 12
14.12.2004 15:10:49   
Anitka
Hoj BAMBI!Ja KOALA je v MB v bolnici in gre najverjetneje že danes po popoldanski viziti domov. To bo pa pestro v zdravilišču, kaj?

Pa pa,

Neposredna povezava do sporočila: 13
14.12.2004 15:42:16   
neni
Ojla!;)

Da se mal oglasim pa pokukam kaj je novega. No, sej kukam vsak dan. ;) Ampak danes je pa res lepa ta zasnežena pokrajina. Se moramo vse lepo potruditi, da bomo naše misli lepo pripravile na praznike. Samo tako bomo kaj imele od vsega skupaj. Veselit se moramo že malenkosti, pa bo.:darilo:

Bety, oglasi se mi na privat sporočila, ti bom dala tel št. od lekarne na Fernetičih. Radi vidijo da pokličeš, da pripravijo zdravila. Nisem vesela, da gresta v ta postopek, ker ko si enkrat tukaj se mi zdi vse tako zapečateno in visiš samo na tankih nitkah, ki se kaj hitro pretržejo. No, upamo pa seveda na najboljše. :miska::miska::miska:

Tudi kakšna druga če rabi podatke naj se oglasi.

Biba sem brala, da si založila teste. Jaz sem takoj tvojega dragega posumila, kaj pa če jih je on delal?! No, pa očitno ni, ko si jih že našla.

Koalca je danes že mimo, pravite da so zdravniki zadovoljni, no mi pa še bolj :bravo::bravo::bravo:

Bambi ta tvoja M je pa od hudiča. Sam glej, tebi je že ratalo in sigurno ti bo še. Bomo takrat vse v 9nebesa zaradi tebe. Komaj čakam.

Lepe praznike, jaz se hitim učit ker imam jutri izpit.

lp Neni:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 14
14.12.2004 15:45:25   
Bety
Jaaaaaaaooooooooo....zmešalo se mi bo.....

sem brala na med.over. vse o hormonih FSH, LH,Prolaktin...in groooozaaaaaaa... pa ženske so lahko v meni že pri 25. letih?!?!?! :zmeden: grozaaaa...
prolaktin pa je stresni hormon in ga lahko zviša prav naša psiha?!?!?!?!?!?!?!!!!!!!!!!! grooozaaaaaa!!
Prolaktin pa ZAGOTOVO ZMANJŠA MOŽNOST OVULACIJE!!!

Če pa imaš FSH več kot 15 = ZA TEBE NI VEČ UPANJA!!! Vrednost se ne sme povečati več kot 10 enot!!!!! In je bil primer, ko se je FSH v 2 mesecih povečal z vrednosti 3 na 33 !?!?!? In je za to gospo VSE IZGUBLJENO!!!!! Jaaaaaaooooooooooo....

Pa moram zbežati s tega neta......

:kuza::kuza::kuza:

Kako bom zdržala do četrtka!?!?!?!

Neposredna povezava do sporočila: 15
14.12.2004 15:46:39   
Bety
Jaaaaaaaooooooooo....zmešalo se mi bo.....

sem brala na med.over. vse o hormonih FSH, LH,Prolaktin...in groooozaaaaaaa... pa ženske so lahko v meni že pri 25. letih?!?!?! :zmeden: grozaaaa...
prolaktin pa je stresni hormon in ga lahko zviša prav naša psiha?!?!?!?!?!?!?!!!!!!!!!!! grooozaaaaaa!!
Prolaktin pa ZAGOTOVO ZMANJŠA MOŽNOST OVULACIJE!!!

Če pa imaš FSH več kot 15 = ZA TEBE NI VEČ UPANJA!!! Vrednost se ne sme povečati več kot 10 enot!!!!! In je bil primer, ko se je FSH v 2 mesecih povečal z vrednosti 3 na 33 !?!?!? In je za to gospo VSE IZGUBLJENO!!!!! Jaaaaaaooooooooooo....

Pa moram zbežati s tega neta......

:kuza::kuza::kuza:

Kako bom zdržala do četrtka!?!?!?!

Neposredna povezava do sporočila: 16
14.12.2004 16:13:17   
Anitka
Oj BETY!

N epreveč paničarit. Saj vem, da je hudo pa brskaš vsepovsod in iščeš razne informacije in se ti včasih že skorajda meša. Tudi jaz sem imela enkrat prolaktin povišan, pa so mi naredili potem še enkart preiskavo in sicer so mi kri odvzeli 3 krat v presledkih po 20 min pa je bilo potem vse v redu. Je pa res, da ga lahko poviša tudi stres. In naj povem še to, da sem tisti dan, ko so mi jemali kri delali še HSG in mislim, da sem bila jaz takrat pošteno pod stresom pa vseeno ni bil povišan.

Draga BETY močno stiskam pestke zate in nikoli ne obupaj. Ne ustavljaj se, pojdi le naprej in verjamem, da bo kmalu pri vama tudi čas za veselje.

Pa srečno,

Neposredna povezava do sporočila: 17
14.12.2004 19:25:59   
tia
Hojla punce,
pa sem končno med vami,joj naj vrag :hudicek: vzame to delo,do danes sem bila spet do vrha glave v delu.Seveda kot vsaki tore tudi danes naokrog,jutri pa spet delo.

Počutim se dobro,kaj naj povem od prejšnjih dve mi sedaj sploh ni nič,le toliko da me malce prsi oz. bradavice bolijo.Pa zelo sem zaspana tam okrog 18h potem pa pridem k sebi pa je spet dobro.

Koala te :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: so zate,poročaj kakšni so izvidi.

Anitka pazi res kako hodiš,da nebi prišlo do kakšne nesreče,ceste so pri nas užas.:angel:

Bambi bo pa pestro v zdravilišču,tako gledaj da nas tam v zaćetku januara presenetiš z novičko.

Biba77 ti pa poročaj,kako napreduješ kadaj delaš test?
Upam da bom uspela ti še danes napšisati recept za idinjačo.

Pia73 kako se kaj počutiš,naša :nosecka:?

Bety ne sekiraj se preveč ,saj sekiranje je najslabše kar se lahko dogaja.

Grem malce v kuhinjo da par mandarin pojem pa se vrnem,Biba77 zate še posebej.

pa pa

Tia
:zaspan:

Neposredna povezava do sporočila: 18
14.12.2004 20:03:15   
emaa
No, da vas malo razvedrim. V službi smo danes imeli Božička za otročke do 7 let. Ker sem ena redkih žensk v firmi (nas je 5 od 23 zaposlenih) in nimam otrok, sem bila animatorka, druga sodelavka (vodja marketinga, dve leti starejša od mene, ravno tako brez otrok) pa organizator. Eden od serviserjev je bil pa Božiček. Ker se je lani naša zasedba izkazača za uspešno, smo bili pa letos ponovno določeni. In je izpadlo zelo dobro, iz leta v leto smo boljši. Smo starše prosili za manjša darila (pol pa en :duda: dobi min darilce, drugi pa ogromno, pa je jok na vrsti), denarna vrednost - bon- je bila določena, in kaj se zgodi, veno eni in isti prinašajo veliiika darila. In ker ima naš Božiček le dva majhna žakekljčka, ni bilo šans, da jih vse spravimo noter. Po spraševanju kaj uporabiti, je padla ideja kaj pa pleteni koši za seno. Ker smo bili brez budžeta, si je blo treba sposodit. pol pa jaz pot pod noge in do ene par kmetij (v Dravljah, LJ), so me mal čukast gledal, pa sem tak kulski koš dobila. Ko sem šla nazaj do firme, je blo pa folku še manj jasen kaj se dogaja. Smo zadevo spelal, vsa darila v koš spravli, pa še nekatere otroke je blo treba skor prosit, da grejo domov. Sem mislila, da mi bo ful hudo, k jest svoje oikice še nimam, pa ni, se pr dobr počutim, sem se tok presmejala, da ni kej.

Pa fajn se mejte punce:rozica::rozica::darilo:

Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

boli
mucica12

ali ste imeli punkcijo kolena ali boli

ja zelo (13%)

na sredini (3%)

ne boli (3%)

je nisem imel (78%)

pozabil sem (3%)

Število vseh glasov: 797

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!