|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS (154. nadaljevanje)
8.12.2004 8:11:50   
simonas
Dobro jutro punce!

Dan se že prebuja in jaz sem že v službi ter pridno delam. Šef je na službenem potovanju, tako da imam mir, dela pa toliko, da mi niti slučajno ne bo dolg čas. Se je že začela praznična mrzlica... Mi imamo konec leta vedno največ dela, saj delamo industrijsko avtomatizacijo in torej delamo takrat, ko drugi ne, saj morajo večinoma stroji stati... Sem upala, da si bom lahko vzela konec leta kaj dopusta, pa bom videla, kako se bo obrnilo...

Drugače pa sem se odločila in se bom poskusila tega tudi držati, da ne bom več tako obsedena z opazovanjem svojega telesa in da bomo :sloncek::sloncek::sloncek: takrat, ko se nam bo to zluštalo, saj je psihičen pritisk resnično prevelik. To nikamor ne vodi in tako mi ne bo nikoli uspelo, saj verjamete ali ne, prejšnji mesec so se mi prsi res spremenile, bradavice so bile večje in temnejše... pa bi človek rekel, da psiha tega ni zmožna:zmeden:...

Seveda si še vedno resnično želim :duda:, vendar pa je vse to preveč. Že skoraj pol leta pazim kaj jem, izogibam se pitju kave, alkohola niti poskusim ne, zdravo jem, vitaminčki, čaji... No, saj ne morem rečt, da sem prej kaj drugače živela, saj imam rada sadje in zelenjavo, a zdaj sem postala prav obsedena s tem kaj dam v usta, kje sem in kaj počnem... Celo trebušnjake sem nehala delat, ker me je nekaj pičilo in sem bila prepričana, da to vpliva na možnost zanositve. Drugače namreč naredim od 50 do 100 trebušnjakov vsak večer... Zdaj pa se mi vse bolj zdi, da to na zanositev ne more vplivati. Kaj ve mislite???:zmeden:

Upam, da bo zmanjšanje pritiska kaj vplivalo na nastanek :duda: in da vam bom kmalu lahko sporočila veselo novičko, ter seveda, da se bom lahko držala zastavljenih ciljev in čim manj mislila na to...

Vsem vam želim, da bi čim prej zagledale :modri: ali :roza: in da se skupaj selimo na novi forum....

Moje naslednje :hudicek:M ne pričakujem 30.12. tako da ... hm ....

Lep dan vam želim in upam, da nisem preveč zatežila...

Simona
Neposredna povezava do sporočila: 1
8.12.2004 8:38:41   
pupika
Pozdravljena simonas!

Tudi jaz sem že začela razmišljati, da je mogoče hrana in kava kriva da ne morem zanositi. Potem pa malo pogledam naokoli in si rečem, če bi bilo tako, potem tudi moji sestri in svakinja ne bi imeli doma :duda:. Mislim, da je vse prej kaj drugega krivo, kot pa trebušnjaki. Nekje sem celo prebrala, da naj bi bil trebušni ples zelo dober za zanositev, vendar ne vem kolkoje to res. Jaz pravim, da je vse možno.

Tudi jaz srčno upam in si želim, da bi se vse punce, ki se nahajamo tudi preselile v višjo sobo in da bi bile vse srečke :nosecka:.

Jaz moje M ne bom pričakovala 1.1.
Me je že ta mesec tale M malo okrog prinesla z 8 dnevno zamudo, pa sem bila že skoraj v devteih nebesah, potem pa grenko razočaranje.Prejšnje mesece ni bilo tako hudo, ker je bila točna, toda tokrat pa sem resnično :((:((:((:((

Želim vam lep dan

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.12.2004 8:49:56   
saba
Dobro jutro pupike

da še jaz kaj napišem ker že dolgo nisem.
No danes sem se zbudila z groznim glavobolom in kar ne neha. Menim da bom mogla v kratkem kakšno tableto vzet ker čene mi bo bučo zazneslo.

Pupice jaz sploh ne vem kdaj bi mogla pridet moja naslednja M. tako da ne vem kdaj bo O. če sploh bo. Tako da sem zaradi tega kar bolj sproščena in z možekom pridno :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: ko nas je volja.

Že ta tretji dan sem tako dobre volje,pa sploh ne vem zakaj. Kar vse mi je všeč, vse je smešno in na sploh super. No in danes ta glavobol, joj da bi ga strela. Upam da me bo kmalu minilo, dokler je dobra volja še pri meni doma.

no punce držite se, upam da bo danes še kakšna napisala lepo novičko:love::love:

druge pa, upam da M. ne pride k nobeni razen k Enci:bravo::bravo:

lepo delajte

saba:kava:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.12.2004 9:31:30   
koala
Hojla punce!

Danes pa me kar razganja od veselja in dobre volje.
Franca je nežna, kar je pa najbolj važno, mi je naša draga Pia sporočila, da je njena pikica že velika in da ji srček pridno bije!!!! JUHUHUHUHU JUPIIIIIIIIII!!! Pia upam, da ne zameriš, da te prehitevam, ampak enostavno sem morala napisat!!

Včeraj sem pri Pii in njenem sončku maksimalno uživala, je pa res priden in nezahteven ta otrok, kot mamica!!

Pa na :modri: ali :roza:!

Koala

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.12.2004 10:15:23   
A & T

Hojla moje nove prijateljice,

jaz sem z jemanjem KT prenehala pred tremi meseci, takrat sem zacela jemati tudi folno kislino, vendar sva se z mozem do konca novembra ljubila s kondomi, od takrat naprej pa se trudiva, da bi zanosila. Moram vam povedati, da sem imela vceraj popoldan precej napihnjen trebuh in bolecine v spodnjem delu trebuha in jajcnikih, :zmeden:pa tudi ljubljenje ni bilo ravno prijetno. Danes pa me ne boli vec tako, malo manj. M ne cakam okrog 22. decembra in takrat vam zagotovo sporocim, ce nama je uspelo.
Res si zelim darilo :darilo:od Bozicka in sicer :modri:ali:roza: crtici.

Se beremo kaj, drzim pesti za vse nas, saj ste res fantasticne.

Cao:metulj:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.12.2004 10:28:36   
tia
Hojla,

pa naj se oglasim.Seveda morete ve med prvimi znati,kako sem a,ne da?

Danes sem govorila z G. in mi je ta rekla naj ne skrbim,da bi prišlo spet do ss,naj ne mislim na to,pač lahko se zgodi da pride,lahko pa brez problemov donosim. Pregrada se lako tudi omakne.Bomo videli kako daleč bom prilezla.Najbolj si želim,da do konca.
Dobila sem tudi datum za prvi pregled in to je 29.12.2004,tako če bo vse v redu bom novo leto pričakala v veselju z mojo :duda:.
Punce držite pesti,da se bo vse dobro končalo.

Pia73 JUUUUUUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPPPPPPPIIIIIIIII :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: za tvojo :duda:,da je z vama vse v redu.Povej kako je bilo.

Zdaj grem malce v službo pa se zvečer slišimo,ko prisopiham domov.

Uživajte,veselo :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:,pa poročajte le vesele novičke.

Tia
:nosecka:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.12.2004 11:36:13   
pika74
Ojla punce:rozica:,

čist na kratk, k mam gužvo v službi:

sm bla pr G dons in tkole je blo. G prime izvid v roke pa pogleda sliko od mojih vrečastih jajcevodov in pravi: Tole pa ni dobr:(.

Laparoskopijo in histeroskopijo imam januarja (če pa M ne bo preveč zamujala, pa mogoče 24.12.).

Potem imam 50% možnosti, za zanositev. Reku je, da je do te oblike jajcevodov prišlo zaradi vnetja. Čeprav ga mogoče sploh nisem čutila. Izgleda, da imam tako visok prag bolečin, da niti nisem vedla za to. Reku je tud, da se to da popravit. Potem po laparo in histero pa je največ možnosti za zanositev v prvi polovici leta. V drugi pa malo manj. Če potem v 2. polovici leta še ne bo nič pa IVF (epruvetka). Se pravi, še kakšno leto bomo čakali, da se postavimo v vrsto na IVF. Pol pa še kakšno leto da pridemo na vrsto...

Tokle - na dolg;) (sm rekla, na kratk).

:kuza::kuza::kuza: nazaj delat.

pa-pa
Pika74
:metulj:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.