simonas
|
Dobro jutro punce! Dan se že prebuja in jaz sem že v službi ter pridno delam. Šef je na službenem potovanju, tako da imam mir, dela pa toliko, da mi niti slučajno ne bo dolg čas. Se je že začela praznična mrzlica... Mi imamo konec leta vedno največ dela, saj delamo industrijsko avtomatizacijo in torej delamo takrat, ko drugi ne, saj morajo večinoma stroji stati... Sem upala, da si bom lahko vzela konec leta kaj dopusta, pa bom videla, kako se bo obrnilo... Drugače pa sem se odločila in se bom poskusila tega tudi držati, da ne bom več tako obsedena z opazovanjem svojega telesa in da bomo :sloncek::sloncek::sloncek: takrat, ko se nam bo to zluštalo, saj je psihičen pritisk resnično prevelik. To nikamor ne vodi in tako mi ne bo nikoli uspelo, saj verjamete ali ne, prejšnji mesec so se mi prsi res spremenile, bradavice so bile večje in temnejše... pa bi človek rekel, da psiha tega ni zmožna:zmeden:... Seveda si še vedno resnično želim :duda:, vendar pa je vse to preveč. Že skoraj pol leta pazim kaj jem, izogibam se pitju kave, alkohola niti poskusim ne, zdravo jem, vitaminčki, čaji... No, saj ne morem rečt, da sem prej kaj drugače živela, saj imam rada sadje in zelenjavo, a zdaj sem postala prav obsedena s tem kaj dam v usta, kje sem in kaj počnem... Celo trebušnjake sem nehala delat, ker me je nekaj pičilo in sem bila prepričana, da to vpliva na možnost zanositve. Drugače namreč naredim od 50 do 100 trebušnjakov vsak večer... Zdaj pa se mi vse bolj zdi, da to na zanositev ne more vplivati. Kaj ve mislite???:zmeden: Upam, da bo zmanjšanje pritiska kaj vplivalo na nastanek :duda: in da vam bom kmalu lahko sporočila veselo novičko, ter seveda, da se bom lahko držala zastavljenih ciljev in čim manj mislila na to... Vsem vam želim, da bi čim prej zagledale :modri: ali :roza: in da se skupaj selimo na novi forum.... Moje naslednje :hudicek:M ne pričakujem 30.12. tako da ... hm .... Lep dan vam želim in upam, da nisem preveč zatežila... Simona
|