|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS (141.nadaljevanje)
17.11.2004 9:19:00   
koala
Dobo jutro!!
Ali pa naj raje rečem mrzlo jutro??
Kako? Mi še počivamo, še nič :sloncek: :sloncek: :sloncek: ker še :miska: boli, a bo že!

Bambi, ti samo povej kje in kdaj se dobimo, pol te pa rešimo gore sodnih spisov, saj malo zaostanka na sodišču se ne bo poznalo :)- :)- :)- :)- :)-. Pa tudi name ne pozabi v Portorožu, kak sms prosim!!

Anitka a razvajaš razgrajače z sprehodi???? Prav je tako!!

Biba77 ne pozabi se vrnit v domovino.

Tia ne preveč okrog skakat, da se ne utrudiš:)- :)- :)-

Pia73 se slišiva!

No uživajte

Koala
Neposredna povezava do sporočila: 1
17.11.2004 10:36:41   
biba77
Za mene pa je danes soncno jutro!

Na kratko sem vam javim.
Pa je prisla, :hudicek:M. Ob casu... na, vsaj boleca ni in mocna... 8)

Ves, da ne bom tukaj ostala, Koala. Pride moj po mene! :):):):). No, saj bi drugace tud sigurno prisla, samo tak je se lepse!

Upam, da cimprej mine ta sreda, pol pa se samo dva dni, pa je vikend.
;);)

:miska:

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.11.2004 12:19:14   
emaa
POzdravljene,
Sem ponosna nase, da sem uspela pridet mimo medicinske sestre in se naročila pri g. Mi gre ta sestra na živce, ko sem zanosila, me je zasliševala tako, kot da je to nenavadno, da si želim otroka, ko sem zaradi ss, pregled pač odpovedala, mi je pa samo rekla, pa drugič. Tokrat je bila zopet izredno zoprna, zakaj pregled, a je kaj posebnega, pa sem ji zabrusila, da mi pa zdej po treh letih pa ja pripada pregled, in čimprej, da lahko pogleda na UZ, če se mi delajo folikli (sem v tem kratkem času marsikaj pobrala tu na RR). Moja g. je sicer fejst, ampak te sestre, enkrat mi je težila, zakaj nisem KT vzela tam (kolegica je imela enake tablete, ki jih ni prenašala), da me pogleda (kaj iz pogleda vidi ne vem, mi takrat še pritiska ni zmerla). Pa še nahrulila me je, da naslednjič, ko pridem na vrsto za pregled, bo pa tako na 5 let, tko ji ne bo treba preveč pacientk gledat al kaj.No, da ne bom preveč zoprna, želim lep, sončen in vesel dan vsem.
LP:)-:)-

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.11.2004 12:34:57   
saba
emamair ne se sekirat kakšna je sestra, važno da si dosegla svoje.

sej včasih se delajo tko pametne, da si že misliš, da zakaj je pa samo sestra, da zakaj ni zdravnica.

no jaz imam tako smotano sestro pri splošnemu zdravniku. Ko pokličem da sem bolna , če lahko pridem po kakšne antibjotike in to, me naroči čez 10 dni. Pol pa ji rečem, da čez 10 dni bom lahko zdrava ali pa v grobu in ji samo rečem da prihajam. Pol pa pridem tam, pa vsa nasmejana in prijazna......in mi reče: ja res slabo zgledate!!!!!

no kaj čem komentirat. Na srečo pa imam super sestro pri G., ki je zelo prijazna in ti prisluhne. Eno :rozica: zanjo.

lp
saba

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.11.2004 13:23:16   
Janja5
ja tele sestre so pa res neki hujšega kar se je zgodilo na tem svetu.

Pri mojem G je tako težka da se še naročit komaj upam.

Sem zadnjič klicala da bi čimprej rada na vrsti, ker se mi ne ustavi M že 14 dni (danes je 3 tedne) pa da jem klomifen me je pa nahrula ko mačka. Torej kaj naj dobim od G številko od GSM a kaj:)-:)- ?

No ja saj sem ji enkrat kar v faco rekla da se ji vid da ni mela nikoli problemov pri zanositvi. Take sploh nebi smele delat tam. Tečke zoprne ...

Sicer pa a smo danes vredu?

Ali si je poiskala vsaka stvar, ki jo bo danes osrečevala?

No pozdravček in nasmešek na ustka pa ven na sončka da bodo še lička rdeča.

:angel: za vsako posebej

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.11.2004 13:26:15   
Anonimen
Svašta!
Jaz imam pa tako prijetno zdravnico, da me je zadnjič celo klicala domov, kako smo...:bravo:
Ja ni vsak za zdravnika oziroma za sestro. So pa svetle izjeme, če jih odkrijemo, smo srečni tako kot mi doma ;)

Drugače pa je na obali prijeten sonček, mraz pa tudi ;) drevesa počasi izgubljajo listke...
Imamo se radi, vsak dan bolj.
Danes greva v kino gledat eno grozljivko, pa se bova še bolj stiskala. hihihihi
A sem vam ze povedala, da je tako moj oce zapeljal mojo mami? Ja na prvi zmenek jo je povabil v kino in sta šla gledat grozljivko. No in učinek: praktično mu je zlezla v naročje, ker jo je bilo tako strah. hihihihi. no in sta postala fant in punca, sedaj pa sta poročena že 30 let in srečna sta ;)

Bodite fajn punce, pa ne mislit na :nosecka:

(odgovor članu koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
17.11.2004 13:32:01   
saba
UnderEja vem kaj greš gledat in baje da je full dober filem. Jaz čakam n DVD, ki mi ga bo kolega dal, pa se bova kar doma stiskala.

ja danes je tukaj super vreme.

Kaj bom naredila danes zase? grem k frizerki (končno) in potem pogledat moja dva zlata nečaka:duda::duda:

lepo se imejte, aja pa še šef mi je rekel, da naj grem kar eno uro prej domov

superrrr:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.11.2004 14:07:40   
Katjusa
Zivjo punce!

Zgleda, da je veliko sester smotanih... oz. neprijaznih.... Jst se moje sestre pri G kr bojim, ceprav morem povedat, da me je ob mojem zadnjem obisku (februarja) pozitivno presenetla..... Zgleda, da je neprijazna samo v casu dokler hodis tja po kt potem, ko pa reces, da mas tezave in da nacrtujes nosecnost je pa popolnoma druga..... no pa kljub temu sem zdej mamo naprosla, da je poklicala tja in me narocila tako da v petek imam pregled, ce se ne bo kej prej vlilo iz mene k se mi je vceraj pojavil nek rozast izcedek:zmeden:...

Punce lepo se mejte, mejte se rade in uzivajte v danasnjem soncku (za tiste k ne veste nej vam povem, da je zunaj prav lep dan in da je tolplo) No upam da ni sam pri nas tako da je cela slovenija danes topla in s soncem obsijana:)

Nej vas angeli cuvajo :angel: in pa na:modri::roza: cimprej:)

Lep pozdrav Katja

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.11.2004 19:40:36   
Anitka
Hohoj!

Mater:ups::ups: sem jaz zadnje dni utrujena. Se kar pozna, a delam vsak dan eno uro dlje kot ponavadi, pa še vsak an grem ob drugi uri delat (ob 6-ih, ob 8-ih, pa spet ob 6-ih...). Imamo namreč dve pomočnici na bolniški in se moramo znajti kakor se pač znamo. A bom že preživela, pa še :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: bomo danes, tako a se ne bom nič več zmrdovala in trošila nepotrebne energije.;)

BETY ojoj. Upam, da vama bo že v naslednjem krogu resnično uspelo in bo tvoj ljubi lahko božal bušija celih devet mesecev. Ena :rozica: zate in ena :rozica: za tvojega dragega.

Ja KOALA moram razvajat malce s svežim zrakom tele moje male navihančke. A ti kaj razvajaš dragega?

BIBA 77 upam, da je to zaenkrat zadnja M in da pride na obiske spet enkrat proti koncu leta 2005.

EMAMAIR hja žal včasih naletimo tudi na zoprne sestre. A glavno je, da ti je uspelo priti mimo nje.

Punce lepo se mejte pa če mi ne uspe kasneje še enkart javiti se, se bolj obširno beremo spet jutri.

Pa pa,
Anitka:metulj:

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.11.2004 19:42:05   
Pia73
Da se še jaz javim na hitro,... :kuza::kuza::kuza:

Ja nekatere sestre so res za na pokopališče jame kopat, saj se mi zdi, da bi nas kar najraje tam vidle bi bilo najmanj dela,... Bolj hudič je, ko moja G ni kaj boljša,... :(

Skratka jaz imam prvi pregled čez doooooooolgeeeeeeee 3 tedne,... 08.12.2004

Kaj pa sem naredila zase??? Pobarvala sem se, no frizerka mi je delala pramene in so mi oranžni prameni tako prijeli, da so živo rdeči,.... Groza za gospo mojih let,...:ups::ups::ups: Ampak se bodo prameni sprali,...

Skratka bodite v :rozica::rozica::rozica:

LP Pia73 :metulj:

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.11.2004 19:55:33   
Pia73
Drage moje!!!

Sem vam pozabila povedati, da sva danes šle na pijačo in malo daljši čvek z našo drago Piko74! :bravo::bravo::bravo: Je šla na službeno pot in se je ustavila pri meni!!! Res je fajn punca,...:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: za Piko74!!!

LP Pia73

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.11.2004 21:12:25   
tia
Hojla,

pa sem tukaj med vami,končno.

Danes sem bila spet celi dan v avtu pa letanje sem pa tja,najprej okrog zdravnikov ,pa ne zase,potem po trgovinah malo,pa je ura že večer.Pa še :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: moremo sem nekje pri O.,tako da je kar se da pestro.Ja seveda pa malce morem pogledat mojega sončka :) Mašo,bila sem eno urco pri njej,sedaj sem pa tukaj.No jaz trapa to sem pa pozabla napisat ,bila sem tudi pri Anitki sem se malce povabila:ups:,le da je Timo kar lepo pančkal zunaj v voziču in sem ga bolj od daleč gledala.

Anitka ti pa danes hitro spat ,drugsče boš jutri v službi skup padla od utrujenosti.8)

Bety držim pesti :miska::miska::miska::miska::miska:,da bo že naslednji krog tvoj z :duda: v trebuhu :nosecka:.

Emamair ne sekiraj se za te sestre katera pa ni tečna,takih je malo.

Biba77 ti pa hitro domov k svojemu dragemu in :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:,da te :hudicek: M. ne bo več na spregled v letu 2005.

Saba sedaj pa gremo v nove boje,držim pesti :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:že za naslednji mesec .

Pi ku ku,kje si oglasi se kaj.

Mojca9000 tudi zate pesti :miska::miska::miska::miska::miska:.

Ah grem pod tuš pa potem se še mogoče kaj oglasim.

Lepe sanje,kot so bile to noč moje.

pa pa

Tia
:racka:

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.11.2004 23:03:37   
Bety
Punce...

Danes sem bila na pregledu pri G....rekel je, da se je maternica lepo očistila in da je vse OK...mimogrede pa mi je svetoval, da naj počakam z zanositvijo do spomladi...in ker nisem bila zadovoljna s tem napotkom, sem za mnenje vprašala dr.Pušenjaka...

in njegov odgovor, citiram:"
Po spontanem splavu brez abrazije premor sploh ni potreben, po abraziji pa svetujemo vsaj 1 ceiklus premora in to je dovolj."

ha ha ha :kuza::kuza::kuza::kuza::sloncek::sloncek:

Juriiiišššššš v akcijoooooo...že delam na otročičku...
Joooooojjj kako sem vesela zaradi tega...

sicer pojma nimam, kako naj računam datume v tem ciklusu :zmeden:...sploh nič ne bom računala...le veselo na delo:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:..

:bravo::bravo::bravo: Bety je polna upanja...:love:

Vsem mojim soborkam držim pesti :miska::angel::miska:
da nam uspe, ČIMPREJ!!!!!

Se beremo jutri...

Bety, ki bo prav kmalu :nosecka:

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.11.2004 7:57:39   
koala
HHajlihajlo!

No no punce, ne se preveč jezit glede med. sester, ker jeza škoduje zdravju in lepoti!
No pa kakšna svetla izjema se tudi najde, npr. tista pri mojem g. je zeloooo prijazna in ustrežljiva!!
:rozica: :rozica: :rozica: zanjo in za g tudi!!

Anitka, jasno da razvajam mojega miškota, saj veš pudingi pa palačinke pa tiramisu,... Samo danes pa je spet na terenu in pride šele pozno zvečer:(( :((.

Tia, a ti pa hodiš k Maši in Timotu trenirat?? Le daj pa še namesto mene ju pocrkljaj.

Pia73 a si bila na :kava:? Pazi nas pa na :duda:!

Biba77 lepo da prihajaš domov, packo pa čimprej brcni v tazadnjo pol pa :sloncek: :sloncek: :sloncek:!!!

Mojca9000 a že :sloncek::sloncek::sloncek:? :pujs::pujs: zate!

LP!
Koala

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.11.2004 10:17:01   
biba77
Pozdravljene, :rozica::rozica::rozica:!

Ja, vse vase dobre zelje in napotke o M bom upostevala, ... ko jo zagledam! :grrr::grrr::grrr::grrr::grrr: Zdaj me ze tretji dan zvija, da je joj, vceraj sem vzela en Bonifen, ker se ni vec dalo zdrzat, :hudicek:M pa se vedno ni prisla. Mi grejo tote "plenice", ki jih zastonj nosim ze krepko na zivcke!

Sicer pa,
Juuuuhuuu, jutri grem domov. Moj lubi :love: :love: pride po mene!!! Pol pa do pomladi nikamor od njega!!! :)

Sem slisala, da imate neko lepo, toplo vreme napovedano doma... Le izkoristite ga, saj bo kmalu prava zima, pa ne bo ven za it. :(
Mi smo v TEMNIH oblakih. Brrrrrr...

Punce, zdaj pa novica:
Nasla sem dva para MM zoknov. :bravo::bravo::bravo:
Ker jih enostavno ni bilo vec, sem se odlocila, da ta dva para gresta k Pii73 (nasi nosecki) in Piki74, zaradi katere smo sprozili iskalno akcijo.
Ce pa slucajno kdaj naletim na vecjo kolicino, pa jih bomo tudi ostale dobile, tako, da jih bomo lahko imele kot "maskoto" na srecanju.
Se strinjate?!?
Al pa, ce se odlocimo za kaki drugi lik - ampak te pa lahko verjetno dobimo marsikje, ne?

Aja, pa Pia in/ali Pika naj se javita, ker nimam njunega naslova. Al pa, ce sveto obljubita, da prideta na nase naslednji srecanje!!! ;););)

To bi bilo zaenkar vse od bibe77.

Pozdravcek,

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 15
18.11.2004 10:38:17   
tinkamiška
Pozdravljene:muca:,
danes sem že boljše vse kaže, da sem dobila neko virozo. Že cel dan me obliva pot, bruham pa ne več.
Nevem, malo sem razmišljala, da je vse to zaradi klomifena. Od kar ga jem, imam vsak mesec pred M prebavne motnje, tokrat sem prvič tudi bruhala. Sem se odločila, da ga naslednji ciklus nebom več jedla. Tako in tako imam januarja histero in laparoskopijo.
Mogoče nama pa rata brez...izgubiti tako namim kaj.
Kaj pa ve pravite?

Želim vam lep dan še naprej, pri nas je takšen sooonček!

Tinka

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 16
18.11.2004 12:38:52   
nena m
Živjo, punce. Se bolj malkrat javim, ampak ste tolk simpatične s temi štumfki, da sem se mogla. Torej, včeraj sem dobila TAKKO reklamni katalog in sem se takoj na vas spomnla, ker so noter MM štumfki, zraven pa še modrčki pa hlačke z MM.. :)- To je tista trgovina zraven E.Leclerca.

Pozdravček, :rozica:

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 17
18.11.2004 12:57:00   
biba77
No, potem pa naj le ena skoci pogledat tja. Jaz sem malo predalec. :)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?