Bety
|
Pozdravljene punce!!!:rozica::love::rozica: Zopet sem nazaj... ne da ne morem brez vas, samo zakaj bi pa bila?!?:)- :)-:)- :ups: No, končno so se vse krvavitve in izcedki končali... nič več bolečega mesta na desni strani... globoko upam, da hormoni normalno funkcionirajo in da bom že ta mesec imela ovulacijo... Pijem pa med+jabolčni kis+voda...cvetni prah in nič več teh umetnih vitaminčkov iz lekarne... Spomnila sem se dogodka pred 10.leti...dve leti sem preživela z moškim, ki je bil ločen in od prej imel že dva otroka...nam pa v teh 2 letih ni uspelo...zdaj, ko sem tudi uradno imela svoj prvi ss sem se spomnila, da se je to dogajalo že prej in to v teh dveh letih... M je zamujala 15 dni in potem oooogrooooomno krvavitev... vsak mesec ob ovulaciji so bile čudne bolečine v križu... in naenkrat čudne bolečine v trebuhu in krvavitve, ki so trajale nekaj mesecev... jaz sem bila prepričana, da sem dobila kakšno bakterijo, ki mi draži sluznico in sem se zdravila s kremami... pa ne...zdaj vem, da so to bili ss... IN VESTE, KAJ JE NAJBOLJ ZANIMIVO.... ker nam nikakor ni supelo, je on imel slabo vest in se vrnil svoji ženi...jaz sem razočarana spoznala fanta, ki sem mu povedala, da jaz verjetno ne morem imeti otrok in da nobena zaščita ni potrebna...in, verjeli ali ne, OSTALA SEM NOSEČA ŽE PRVI MESEC... kar nisem mogla verjeti...da bo pravljica še bolj napeta, moram pripomniti, da je tudi partner, ki se je vrnil ženi, DOBIL ŠE TRETJEGA OTROKA... Kaj je bilo narobe?, zakaj sem imela ss?...nikoli mi ne bo jasno... Edina stvar, ki je podobna današnji situaciji je pogost seks in pitje črnega vina.... ali je možno, da pogost seks in nekaj alkohola izniči dobre plavalčke???? ... Oziroma vpliva na moje splošno stanje in preživetje zarodka?!?!:zmeden::zmeden::zmeden: Ne vem... to morda ne bom nikoli ugotovila... Prepričana sem, da se nam ss dogaja verjetno bolj pogosto, le da ta M vse očisti in je popolnoma nesmiselno misliti, da lahko vplivamo in se vtikamo v naravo... če je le možno, moramo zaupati zdravnikom in se prepustiti usodi... vse drugo nam samo krade dneve, ki se itak nikoli več ne vrnejo...:8)8)8)8)8)8) Sem napisala malo dolg post... sem mogla... vi ste prvi, ki vam vse to razkrivam...:rozica::love::rozica: Pa še eno težavo imam...MOJ NOČE SPREJETI, DA JE PIKICA ŠLA...KAR UPA, DA JE V TREBUŠČKU, GA BOŽA... In se počutim, obupno... Rada vas ima Bety, ki bo kmalu :nosečka:...če bo Bog dal...
|