|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS (140.nadaljevanje)
16.11.2004 8:34:03   
koala
Hojla punce!
Mater smo pridne :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: za nas!!!!!

No, biopsija je za nami, žal prvi rezultati niso dobri, a mogoče se še kateri skriva kje drugje, bodo še pogledali!!
A veste, da je blo včeraj full parov iz Hrvaške, en revež se je pripeljal iz Splita na biopsijo, pol pa domov z bolečinami, eno :rozica: za njiju, da ni bilo zamanj.
Pa z enim parom sem se pogovarjala, ki sta pred 3 leti v MB dobila prvo pikico, zdaj so pa po brateca ali sestrico prišli!! Kak lepo!

Ja Pika74, ti si mi pa tes dan polepšala s svojimi posti, sem se tako nasmejala, da me trebuh boli. :bravo: :bravo: :bravo: pa velik šolpek :rozica: zate!!

Anitka a kar klub nosečih fosilk bomo utanovile?? Sem definitivno za in se priporočam za članstvo!!!

Tia a si OK al letaš v službi, ma ne preveč delat!

Bambi kuku, pa zgornji stavek si preberi;) ali si se pa zgubila med sodnimi spisi. Povej te pridemo reševet. Misija: RR rešuje Bambi:)- :)-;);).
Ste za punce??

Klarisa in vse ostale seveda, hvala za dobre misli. Kar se pa moškosti tiče in občutkov, mislim da naše lubeke navdajajo prav takšni kot nas, mojemu je še huje kot meni, ker se počuti krivega in mi stalno pravi, da bi mi bilo bolje z drugim. Ampak jaz se ne strinjam, ker je najboljši in ga ljubim bolj kot vse na svetu in ga za nič na svetu ne dam!! Pikica pa bo že!!
:rozica: :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: za naše zlete lubeke, ki nas podpirajo in tolažijo. NJABOLJŠI SO!!!!!!!

Koala
Neposredna povezava do sporočila: 1
16.11.2004 9:08:40   
urši77
Ja res so tile naši korenjaki prav od sile:bravo: Jaz mojega ne bi nikoli zamenjala, ga ni denarja na tem svetu(saj se tako reče, a ne?).
Mojega lubija je blo v genetski tko strah, da so mu žile tko skup skočile, da je mogla kar 4x zbosti, da smo dobili eno malo epruvetko krvi:) Ampak, kje, on pravi da je bil čist cool:love:Po moje le ni hotel pokazat, ker je mene tud precej zvijal!!

S tem, koala, da bomo že dobile svoje pikote ko bo čas za to, se pa poplnoma strinjam.In vem da bomo slej ko prej božale svoje :nosecka:. V to sem prepričana!!!

LP in za vsako fosilko eno:rozica:
No, pa za ostale tudi:rozica:

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.11.2004 9:27:33   
saba
Jutro pupice

jaz pa ne morem in ne morem se lotit delat tukaj v pisarni....kar ne da se mi (joj da bi me šef slišal)

tudi jaz pošiljam mojemu eno:rozica: in še vašim lubijem po eno:rozica:, ki so tako pridni pridni.

daens imam jaz G., ker sem ga včeraj klicala zaradi mojega špikanja v jajčnikih.

joj pupice držite pesti popoldne, da je cista šla stran..da je ni več, da se poslovila za vedno, tako da neham s temi KT tabletkami. A boste držale pestke? pliz:(

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.11.2004 9:47:49   
pupika

Evo saba moje pestke :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Boš videla vse bo v najlepšem redu.

:pujs::pujs::pujs::pujs::pujs:
LP

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.11.2004 10:12:39   
biba77
Ves, da bomo drzale pestke! :miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.11.2004 10:25:01   
saba
hvala vam pupice:bravo:

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.11.2004 13:18:52   
Urša76
ahoj punce moje!
jaz sem danes totalno zdelana :( (beri: bolna) in visim v službi sam še zato, ker sem imela zjutraj sestanek in zdaj veselo klofam poročilo. že navsezgodaj sem dobila "prečudovit" mail od prijateljice. in ker sem videla, da ste danes razpoložene za...
here U go:

Kdor se poti pri juhi
je zdrav.
Kdor se poti pri tabletah
je bolan.
Kdor se poti pri seksu je star.
Kdor se poti pri delu je NOR.

Next:

Policaja najdeta 4 bombe.
Med vožnjo se jima kotalijo pa pravi prvi: "Kaj če katera explodira?"
Pa odgovori drugi: "Bova pa rekla, da sva naša samo tri!" :)

in še tole:

:rozica:Kaksna je podobnost med meglo in moskim spolnim udom?
Ce se oba zjutraj dvigneta, bo zelo lep dan.

:rozica: Kaj pise Pameli Anderson pod joski?
Made in China.

če katera želi, ji lahko pošljem kak lep mail v pps- obliki. pošljite mi mail naslove na privat.

lp, urša

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.11.2004 14:31:24   
bambi
Joj, Koala ta misija: RR pride reševat Bambi mi je pa zelo všeč.... jaz bi vsako malo zaposlila, pa da vidite, kako bi hitro nehale mislit na druge stvari ;)

Res sem zelo, zelo zaposlena in jutri odjadram prti Portorožu na en seminar in me ne bo do sobote :bravo::bravo::bravo::bravo: In še nekaj vam povem, moja M gre z menoj :bravo::bravo::bravo:, ja in še nekaj: Nisem :sloncek::sloncek::sloncek: že 13 dni :((:((:((:((:(( Najprej je bil moj možek v bolnici, potem je prišla M in jutri grem in bo moj možek sam :((:((:(( Samo v soboto bo pa potem potres :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Sem mu zažugala, da si ga ne bo kje ....... saj veste, na roko pa to.... (ej, sem smotana), da ne bi kje zastonj plavalčke vstran metal. No, dobila sem tudi novo pošiljko O testov iz Amerike in sem se odločila, da jih bom zopet malo uporabljala. Kar bo pa bo!

Drage moje še sem med vami in vas redno berem, samo časa ni za pisanje..... Sorryyyyyyyyyyyy.

Anitka, midve pa imava zopet skupaj M a ne? Ja pa O bova tudi imeli skupaj, pa :sloncek::sloncek::sloncek: bova tudi...... no, to ravno ne, lahko pa si SMS pošiljava vmes, med :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: kaj praviš???? Škoda, da nimam tistega s slikami, bi ti se lahko na skrivaj slikale in si poslale....
Joooooooooooooooj, zdaj pa res grem, ker sem že čisto nora....

Pa pa
BAmbi

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.11.2004 15:48:42   
Anitka
Ahoj punčke moje!

Smo pa res pridne :bravo::bravo: saj smo že kar pri 140. nadaljevanju!!!!! A vam povem kaj pa jaz vem? He he jaz pa vem, da se bomo vse fosilke še pred 180. nadaljevanju poslovile v 9nebesa. Ja KFN - klub nosečih fosilk pa se že ustanavlja. Članarina pa je čimprej :modri::roza:

Tako moja M se je poslovila (upam, da za slabo leto), mi pa gremo lahko ponovno na juriiiiš. :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
KOALA žal mi je, da niso prvi rezultati čisto O.K , a me se ne vdamo in gremo do konca čez vse prepreke, a ne? Bomo že našle ta prave vojačke pa naj se skrivajo kjer se hočejo. In kar iz Splita hodijo k nam? Upam,da tudi njim čimprej uspe.

PIA 73 pa kje jemlješ te fantastične maile?

BAMBI zakaj pa mi nisi nič povedala za teste? Jaz jih imam še kar nekaj in bi ti jih z veseljem odstopila. Bi te kar malo čez koleno dala pa po ta zadnji. Ja najini M se spet križata in lahko si veselo pošiljava SMS-e in se še dodatno spodbujave. Ja da bi pa skupaj hopacupali no to pa ravno ne ;););) Pa da bi si slikce pošiljali? Ti pa si res faca danes. A v soboto bo na Štajerskem potres? Upam, da ne bo še kaj mene streslo;) Ah ti moja BAMBI;) Pošlji kak SMS iz Portoroža.

URŠA čimprej iz službe pa na svež zrak, pa ne pusti se bolezni.

SABA :miska::miska: Upam, da je cista šla in da boš lahko šla v nove boje za :duda:

URŠI 77 fosilka Anitka se ti zahvaljuje za :rozica: in ti pošilja enga :pujs: za srečo.

TIA ti pa si danes fraj, a ne? In kje se spet potepaš?

Punce bodite mi pozdravljene, jaz letim na jogo (ob 17-ih) in se kasneje spet kaj tipkamo!

Pa pa,
Anitka:metulj:

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.11.2004 18:11:54   
tia
Hoj,

res sem danes fraj,ali veš kako je ko sem prosta sem naokrog ali pa pazim mojo malo sosedico Mašo.Do sedaj sem jo imela pri sebi,kaj bi dala da bi moj otrok bil takšen kot je ona,namreč tako pridna,non stop se smeji,v glavnem polna energije,mi je v veselje biti celi dan z njo.Ali bom priznala moja :duda: bo sigurna malce razvajena.:ups:

Anitka,a ste danes bili z malčki okrog 11.30. zunaj?Sem se peljala mimo in sem hupala,sem hotela te iti pozdravit ali nisem upala nikoli ne veš kdo in kaj te vidi.
Klub nosečih fosilk se bo začel večati takoj ko se konča ta mesec,boste videla za božiča bomo že vse stokale oh ta slabost.Članarina bo takoj ta mesec :modri: ali :roza: ali +.

Bambi tudi meni kakšen sms iz Portorža,pa ne garaj preveč.:love:

Koala joj žal mi :( je da testi niso dobri ,ali pusti se presenetiti poglej samo Lana5.

Res kako kaj tvoje počutje Lana5?

Pia73 oglasi se kaj povej kako si ,a so ti že hlače kaj pretesne?

Saba tudi od mene pesti :miska::miska::miska::miska::miska:,da je cista odšla svojo pot.

Gea1 ku ku?

Biba77 kdaj pa ti čakaš :modri:,oprosti ali nevem kdaj si imela to :hudicek: M.?

Punce skok med rjuhe:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: ,da bosta že ta mesec :modri:.Pesti :miska::miska::miska::miska::miska:.

Tia
:racka:

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.11.2004 18:24:07   
biba77
Ojla,

no preden ugasnem racunalnik in luci ter zaklenem pisarno, se lahko tudi vam malo javim.

Jaz sem se vedno v tujini, a pocasi odstevam dneve. Delam in vsake tolko pospegam na racunalnik, od danes na prej pa cakam se na mojo (ne)prijateljico :hudicek: teto M.

Ce pride, zacnem s Klomifenom, ce pa je ne bo, pa... no, saj vsi vemo, kaj bo takrat! Imas prav, Tia, da si napisala :modri: - moj je namrec v zivo preprican, da kaj drugega sploh ne more bit, ceprav se sploh nisem :nosecka:. No, pustimo se presenetit.
Jaz do konca nocem vedet, kaj bo(sta/do). :)-:)-:)-

Ja, ste vidle, sploh se ne neha ta najlepsi dezek, dezek noseck. To bodo vesela darila letos!!!

No, pridne bodite, drage moje, jaz pa se bom jutri spet kaj oglasila. Pa drzim pesti za vse "cakajoce" ;)

:miska:

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.11.2004 21:00:12   
simonas
Pozdravljene pupike!

Še vedno sem tu... Ful vas pogrešam, ko ne moram dopoldan nič pokukat na net kaj je novega... Upam, da se bodo kakšne prijetne novičke pojavile na mojem privat predalu in jih zato ne bom zgrešila.

Je kaj novega? Kaj novih :nosecka:? Opažam, da imamo kar nekaj novih članic, in vsem skupaj izrekam toplo dobrodošlico :bravo::bravo::bravo:. Upam, da boste kmalu z vsemi nami starinami preklopile na naslednji forum :duda:9nebesa:duda:...

Pri nas v službi je še vedno norišnica. Ne vem kje se zadnje čase najde toliko dela, da sem do treh že čisto izmozgana:zmeden:... pa se bo že normaliziralo...

Drugače pa imam zdaj dneve O in še zato bolj pridno :sloncek::sloncek::sloncek: in se cartamo in se imamo radi... pa upamo, da se kaj prime...

Ajde punce, lepo se imejte, naj vam sije ;), jaz pa bom držala :miska::miska::miska:, da se bo kaj prijelo...

Simona:muca:

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.11.2004 22:23:46   
Anitka
Punčke moje!

Na hitro se samo oglasim, ker me postelja že kliče:zaspan::zaspan::zaspan::zaspan:. Jutri spet začnem ob 6-ih tak da je skrajni čas za ajanje.

TIA zakaj nisi ustavla pri vrtcu? Te bom dala čez koleno. Drugič pa kar ustavi, da vidiš moje male razvajenčke.

SIMONA S pridno :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: , da se bo dež :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka: nadaljeval v polno!

Pa pa,
:zaspan::zaspan::zaspan:Anitka:metulj:

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.11.2004 8:08:14   
Bety
Pozdravljene punce!!!:rozica::love::rozica:

Zopet sem nazaj... ne da ne morem brez vas, samo zakaj bi pa bila?!?:)- :)-:)- :ups:

No, končno so se vse krvavitve in izcedki končali... nič več bolečega mesta na desni strani... globoko upam, da hormoni normalno funkcionirajo in da bom že ta mesec imela ovulacijo...

Pijem pa med+jabolčni kis+voda...cvetni prah in nič več teh umetnih vitaminčkov iz lekarne...

Spomnila sem se dogodka pred 10.leti...dve leti sem preživela z moškim, ki je bil ločen in od prej imel že dva otroka...nam pa v teh 2 letih ni uspelo...zdaj, ko sem tudi uradno imela svoj prvi ss sem se spomnila, da se je to dogajalo že prej in to v teh dveh letih... M je zamujala 15 dni in potem oooogrooooomno krvavitev... vsak mesec ob ovulaciji so bile čudne bolečine v križu... in naenkrat čudne bolečine v trebuhu in krvavitve, ki so trajale nekaj mesecev... jaz sem bila prepričana, da sem dobila kakšno bakterijo, ki mi draži sluznico in sem se zdravila s kremami... pa ne...zdaj vem, da so to bili ss...

IN VESTE, KAJ JE NAJBOLJ ZANIMIVO.... ker nam nikakor ni supelo, je on imel slabo vest in se vrnil svoji ženi...jaz sem razočarana spoznala fanta, ki sem mu povedala, da jaz verjetno ne morem imeti otrok in da nobena zaščita ni potrebna...in, verjeli ali ne, OSTALA SEM NOSEČA ŽE PRVI MESEC... kar nisem mogla verjeti...da bo pravljica še bolj napeta, moram pripomniti, da je tudi partner, ki se je vrnil ženi, DOBIL ŠE TRETJEGA OTROKA...

Kaj je bilo narobe?, zakaj sem imela ss?...nikoli mi ne bo jasno...

Edina stvar, ki je podobna današnji situaciji je pogost seks in pitje črnega vina.... ali je možno, da pogost seks in nekaj alkohola izniči dobre plavalčke???? ... Oziroma vpliva na moje splošno stanje in preživetje zarodka?!?!:zmeden::zmeden::zmeden:

Ne vem... to morda ne bom nikoli ugotovila...

Prepričana sem, da se nam ss dogaja verjetno bolj pogosto, le da ta M vse očisti in je popolnoma nesmiselno misliti, da lahko vplivamo in se vtikamo v naravo... če je le možno, moramo zaupati zdravnikom in se prepustiti usodi... vse drugo nam samo krade dneve, ki se itak nikoli več ne vrnejo...:8)8)8)8)8)8)

Sem napisala malo dolg post... sem mogla... vi ste prvi, ki vam vse to razkrivam...:rozica::love::rozica:

Pa še eno težavo imam...MOJ NOČE SPREJETI, DA JE PIKICA ŠLA...KAR UPA, DA JE V TREBUŠČKU, GA BOŽA...

In se počutim, obupno...

Rada vas ima Bety, ki bo kmalu :nosečka:...če bo Bog dal...

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?