Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ZA NAS (136. nadaljevanje) 9.11.2004 8:39:25
|
|
|
|
simonas
|
Pozdravljene! Jaz se zopet vračam po podaljšanem vikendu s slabo novico:(. Moja :hudicek:M me je spet obiskala :((. Nič kaj se me noče usmilit... Ampak jutri bo menda že mimo, pa gremo v nove boje. Nisem uspela prebrati vseh vaših sporočilc, ker imam v službi kar pestro in sem si komaj zdaj našla par minutk časa, da se vam vsaj javim... Upam, da nas v tem mesecu čaka še kaj veselih novičk in da se bom lahko vsaj za vas veselila, če se že zase ne morem... Kupila sem si čaj krvomočnice (tako vsaj piše na škatli). Ženska je rekla, da ga morama pit oba, jaz pa sem nekje zasledila, da je namenjen boljši prekrvavitvi maternice. Ali je kateri jasno v čem je bistvo pitja tega čaja? Saj se mi zdi, da sem nekje že zasledila, pa zdaj nikakor ne morem najti... Jaz moram na delo, vam pa naj kljub hladnemu in mračnemu vremenu kmalu posije :). Simona
|
|
|
|
ZA NAS (136. nadaljevanje) 9.11.2004 9:26:34
|
|
|
|
koala
|
Hojla punčke! Še enkrat jaz. Ne vem če že veste, ampak na forumu malo višje sem zasledila, da ima Asso punčko Nastijo, ki je baje pravi :angel:, ki samo spi in papa. :bravo: :bravo: :bravo: Asso! Koala
|
|
|
|
ZA NAS (136. nadaljevanje) 9.11.2004 9:48:12
|
|
|
|
saba
|
ojla pupice dobro jutro, je pa res postalo mraz zunaj. Simonas če tokrat ni bo pa naslednjič a ne. Ne obupat, moramo bit srečne , ker enkrat itak da bomo vse :nosecka: in potem bomo samo se pritoževale, kako se nam spi, pa da nas noge bolijo, pa da nam dela slabo....joj punce komaj čakam:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- Ne obupat, pa sej nam je tako lepo....naši dragi nas imajo radi... ala šu življenje lepo bi lahko rekli alora trweba uživat:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: lp saba
|
|
|
|
ZA NAS (136. nadaljevanje) 9.11.2004 11:23:25
|
|
|
|
tinkamiška
|
Helov! Sem včeraj napisala, da greva z možem v London in danes, ko sem hotela vplačati karti, je bila cena enkrat večja!!! No, pa nič hudega, zdaj sem nama plačala karti in greva v London 4.12.!!! Koala, zdej si mi pa dala enga vraga, bom po celem Londonu iskala kolačke8). Drugače pa pri meni ni nobenih "znakov", razen, da imam ogromne joške, bolijo ko hudič, ja pa saj je še prezgodaj za znake packe:hudicek: ne pričakujem okoli 20.11., to je pa še dooolgo. Anitka, še kr držim pesti, za plavalčke, da bi bili kar se da navihani in polni energije. Tudi za vse ostale držim pesti!!! Tiste, ki vas je obiskala packa:hudicek:, pa da bi čimprej šla. Se še beremo, Tinka
|
|
|
|
ZA NAS (136. nadaljevanje) 9.11.2004 11:34:50
|
|
|
|
martita
|
Čau, tinkamiška.... Končno najdem eno, ki je :hudicek: ne pričakuje takrat kot jaz....se bova skupaj spodbujali in si čestitali :bravo: :bravo:, ko je ta mesec ne bo!! Pozdravček, Martita :muca:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
valentinovoLelly28 RRAli si s partnerjem za valentinovo izmenjata darilo oz. gresta nekam skupaj (sama,brez otrok)?da (
25%)
ne (
75%)
Število vseh glasov: 24Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!