Anitka
|
Hojla punce! Tako HSG je za mano in moram vam povedati, da sem kar čutila vaše dobre misli, želje in pestke in Koalin velikanski zbor :angel::angel::angel::angel: me je varoval na tej preizkušnji. In kako je bilo? Na poseg sem šla šele ob 12.30, ko sem bila že takoooooooooooo lačna, da bi pojedla vse. Moram priznati, da me je bilo kar fajn strah. Zraven je bil en super G, anestezistka in pa med.sestra, ki jo osebno poznam. To mi je bilo v veliko olajšanje. So delovali pomirjujoče name že, ko smo šli na rentgen. In veste kaj punce moje, moram se pohvaliti, da nisem vzela nič proti bolečinam. In hvalabogu je bilo znosno. G se je cel čas med posegom z mano pogovarjal in govoril, kaj bo delal. Je rekel, da je to skoraj tako kot gin.pregled in naj se kar lepo sprostim. Od začetka je bilo malce boleče, a je šlo. Je videl eno manjšo zarastlino in nekaj ovir, a jih je vse po vrsti odstranil s kontrastom. Tako so moji jajcevodi odmašeni in razširjeni. In na koncu je še rekel, da naj se po naslednji M močno potrudiva, saj bo sedaj veliko lažje zanositi, saj jih po HSG-ju velikim uspe. Komaj čakam na M, da bomo potem lahko veselo :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: Mojega pa čaka 9.11. spermiogram in upam, da bo tudi tam vse v redu. Punce še enkrat vam vsem hvala! Še posebej tudi tistim, ki ste me bodrile preko SMS-ov. PIKA 74 nič bat, pogumno v torek na HSG! Ni noben bavbav. Ha ha moj nečak je pa danes z mamico prišel domov. Sem ga že razvajala in cartala. Veš TIA tudi me vse bomo kmalu imele take sončke kot je naš Timo. TASI 71, upam, da bo + NENI pri nas pa je zaenkrat še lepo vreme. Bom malce sončka poslala še k vam. Za danes naj bo to vse, zdaj pa grem malce počivat, saj mi paše, če danes čimveč ležim. Nočko, Anitka:metulj:
|