|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS (117. nadaljevanje)
8.10.2004 7:53:08   
meeryana
Pozdravljene vse RR-jevke in dobro jutro.
Odprla sem novo nadaljevanje, ker sta v prejšnjem že dve strani,.....pa zaluštalo se mi je.
Iiiiiiii, vidim, da imamo nove znakece. Kak fajn.

Danes je moj dan D in bom dobila :hudicek:M......sicer nimam napetih prsi, nimam bolečin v spodnjem delu, kot običajno....ampak bo pač tako kot je bilo predprejšnji mesec, ko je prišla kar tako, nenapovedano, brez opozorila, kar bila je naenkrat :zmeden2: GROZA.

No, naj vam povem, da berem vse kar se dogaja na RR, vsak dan (včasih sploh ne sfolgam, tolko pišete :))...in ste mi še vedno d best. Skupaj z vami držim pestke za Tio :miska::miska:in za vsako posebej:miska::miska: Upajmo na najboljše.

Glede srečanja.......SEVEDA PRIDEM; da spoznam punce, polne energije in lepih misli, ki nikoli ne izgubijo upanja in so prijateljice, ko je to najbolj potrebno. SE VIDIMO!!!! :sloncek: Kak se veselim. :sloncek::kava:

Neposredna povezava do sporočila: 1
8.10.2004 13:12:27   
saba
POZDRAV ŠE OD MENE

malček v gužvi tukaj v službi, ma vseeno si bom vzela čas za RR in kej popisala.

ti znakci so full smešni, predvsem kuži, ki full lepo teče:kuza:

no dekleta jaz sm malček v dvomih al poklicat mojega G. ali ne. Pri abraziji pred 3 tedni so opazili neke čudne celice na stenah maternice in so jih poslali na preiskave v ljubljano (mislim da v ljubljano) izvide pa dobi moj G.
Pri prejšnjem pregledu je povedal, da izvidov še nima in da ko jih dobi pokliče samo v primeru da je kaj narobe, čene da ne pokliče. Sam mene je strah....lahko da me niso še poklicali ker je vse vredu, lahko pa da ni vredu sam da izvidov še ni dobil. Mene pa skrbi in ne vem če poklicat al so izvidi al ne ali raje počakam in si grizem nohte naprej:zmeden2:

no tako....vreme je mal čudno tuki na obali...megleno že cel teden, tako da je moja volja tud taka

ampak pupike, mi se ne damo - dobra volja je najbolja........pa še Neža76 je zvedla da je :nosecka: tako da sm kr dobre volje zdej, ki se stvari tukaj na RR izboljšujejo

lp
saba:pujs:

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.10.2004 14:56:53   
simonas
Evo punce, pa da se se jaz javim, preden grem domov. Jaz sem imela cel dan tako guzvo, da se sploh nisem uspela oglasiti. Prav prijala bi mi sedaj skodelica kave :kava:, ko ze cel dan sedim pred racunalnikom...

Nahod se me je lotil, tako da kiham in smrkam in sem čisto smrkave volje...

Moja teta M me je obiskala danes. Nic ne bom rekla...

Upam, da boste vse cim lepse prezivele vikend in da me bo v ponedeljek na forumu cakala kaka lepa novicka.

Simona

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.10.2004 19:25:15   
Anitka
Hojla!

Jupiiiiiiiiiiiii :kuza::sloncek::kuza::sloncek::kuza::sloncek::kuza: kakšni lepi novi :kuza::muca::pujs::kava::nosecka::zaspan::zmeden2: Sem kar malce boljše volje postala. Hja kaj naj vam rečem. 11 dni pred :hudicek: je moje upanje spet povoženo :((:(:((:(:((:( Izcedek je še zmeraj tu, tako da nikakor ne gre za vgnezditveno krvavitev. Pa vmes so kar majhne kepice te krvi ali česa že. Se opravičujem, ker sem tako nazorno to opisala in upam, da ni kateri postalo slabo. Punce povejte mi, kaj naj storim. Najraje bi vrgla puško v koruzo, ker enostavno ne prenesen več tega pritiska. Kdaj se bo končala ta agonija?!?!

PIKA 74 škoda, ker ne boš mogla priti. Če pa ti vseeno uspe, bom pa zelo vesela. Koliko časa se voziš do MB?

DARJA* držim pesti :miska::miska::miska: da bo 14.10. zate srečen dan, ki ti bo prinesel :roza::modri: in ga boš lahko proslavila z nami na :kava:

NENI še kako dobro se spomnim vseh teh prerokb, kako plodno je letošnje leto, a v to več ne verjamem, vsaj zase ne. Moja :kuza: Ajka je pa že prava lepotica. Zgodbica o njej :zmeden2::zmeden2::zmeden2: Ah že vem. Enkrat ta teden jo je moja mami klicala pa je pritekla :kuza::kuza::kuza: in skočila na njo, da jo je podrla na tla. Jaz tega sicer nisem videla, a mi je bilo vseeno malce :)- Na srečo pa se je dobro končalo. OK ni ne vem kaka zgodba, a se bom spomnila kakšno boljšo in ti jo napišem. Zate pa stiskam :miska::miska::miska::miska:

TIA drži se in upam, da si še in da boš ostala :nosecka: vseh devet mesecev. Se bova pa enkrat sami dobili na :kava: In upam, da bo razlog tvoje odsotnosti s srečanja strogo ležanje in ne delo.

Juhu MEERYANA sem vesela, da tudi tebe končno spoznam v živo. In pestke, da tudi k tebi :hudicek: ne bo.

SABA držim :miska::miska::miska::miska: da bo z izvidi vse OK.

Eh SIMONAS mi je žal :( da te packa M ni izpustila. In prav imaš, včasih je res bolje ostati brez besed.

Punce lepo se mejte in fajn se spočijte :muca::muca::muca:

Pa pa,
Anitka:metulj:

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.10.2004 20:30:43   
pika74
:rozica:Anitka:rozica:

ne vem točno:zmeden:, kolk je od Lj-Mb. Ampak kokr sm po zemljevidu vidla:zmeden2:, je ene 120-130km. Sej sm šla že večkrat mim, sam nikol tok na uro gledam, da bi vedla. Po mojem bi bla v kakšni uri pa pol, če se ne motm, do MB. Sam to bi pol pomenil, da bi pršla v MB šele ob 6h 7h. Kdaj ste pa planirale? Mogoče bi se dal kšno uro prej it iz službe - npr. da bi šla ob ene 3h ven. Pa če sm pol ob 5h pr vas. Pa če kšno urco čvekam z vami. Pa grem pol nazaj, sm pol doma ob...6+1,5+0,5=8h. No sej to pa ni tok slabo. Mogoče bi pa šlo.

Povej, kdaj planirate, pa bom vidla, če se da skombinirat. A prou. Veš, me mika - ful bi vas vse rada vidla. Sam četrtek je. Pa služba. Sej vem, po drug stran pa vsak hoče met vikend zase pa naši lupčki :love::love:bi se muckal:muca::muca::muca: pa ... v glavnem.... se beremo in mogoče mi clo rata pridit:zajcek::zajcek:.

Se bom potrudla:kuza::kuza::kuza:.

Aja, lohk pa še kšno pelem iz Lj, da se ne bomo vsaka zase vozile.
Ljubljančanke - javte se - to bi bil pa dobr deal ane. Pa se bomo Ljubljančanke že v avtu načvekale:)-:)-:)-:)-:)- - a sm jest dobr logistik al ne - a?

Anitka, jest mislm, da se bomo vidl;).

Lp,
Pika74
:metulj:

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.10.2004 20:33:44   
pika74
P.S. mam karavana, tko, da se jih lohk... 1 :)+3 8);):)- + še uzadi se lohk kšna :zmeden::ups: stisne v prtlažnku...minimalno 4 z mano pelejo. OK, če je kšna v 9nebesa, pa 3 - tista šteje za 2;).

To bi blo pa prou fletn - ane Anitka.

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.10.2004 10:19:52   
Bety
Meni je pa prav žal, ker so ti vaši sestanki vedno v MB...malo predaleč...:((

Joj punce, jutri je 13.dan in naj bi se začel proces O...zdaj seksava vsak drug dan oz.enkrat na dan... moj ni zadovoljen, ker je tako malo seksa, pa mu dopovedujem, da je to samo še ta teden, pol pa po starem...:ups:
17.11. sem naročena pri G in bom orng pojamrala...

Sem svojem omenila inseminacijo in je bil huudo ožaljen, češ če ni zmožen enga mulca narest... :(

Če je z nami nekaj narobe, zakaj nam je potem februarja ratal, ko sva se pazila in nisva želela otroka?!?!:zmeden::zmeden2:

Zeeeeeelo sem žalostna :(( :(( :((

Pa še tisti testi za ovulacijo...zdi se mi, da je črtico vsak dan manj videti, pa bi moglo biti obratno...

Bežim zdaj v naravo, da se skuliram...po kostanje grem...:kuza:
Imejte se lepo...

Prav kmalu :nosecka: vaša Bety

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.10.2004 12:23:30   
neni
Drage punce!:)
Da se še jaz malo pofočkam na ta turoben dan, drugače me bo Anitka spet kregala.:ups:
Ampak volje pa še kar imam, za vse. Sem imela danes namen pri mojem stricu šipe pucat. Sam če bo dež jih pa ne bom, me bodo čudno gledali, če sem hiperaktivna. :zajcek:
Bety kar predstavljam si vsa tista vprašanja in odgovore ki jih v bistvu poznaš, ti pa rojijo po glavi. Ampak čisto nič ne pomaga, samo potrpljenje je treba. S tvojim dragim pa se kar malo pogovori. Je treba negovat ljubezen, ker ko pridejo težave je zveza postavljena pred hudo preizkušnjo. In takrat lahko tudi poči. Pa rada se imejta, drugo bo prišlo pa v paketku zraven, boš vidla.:darilo:
Anitka me veseli, da je tvoja :kuza: tako v redu. To, da nam pa včasih ponagajajo - saj zato jih pa imamo, a ne!? Pa da nam krajšajo čas do prihoda naših :duda:, pa da jih crkljamo.
Tia prosim poročaj kako si, jaz skozi mislim nate. In predvsem držim :miska:. Glej, tako močno :miska:.
Klarisa vidim da ti gre čisto v redu, to me veseli, saj naši :angel: nočejo zamorjenih mamic. Prav gotovo pa take, ki znajo trebušne plese. Bom mal potrenirala. Sam boljš da me moj ne vidi. Joj, ti moram povedat, da me je pa danes inekcija ful bolela, bom menda začela nastavljat drugo ramo.
Moje M še ni, sicer ima po urniku jutri prihod, sam ste obljubila, da mi boste svoje poslale. A ste nalepile znamke??
Komaj jo čakam, potem si bom lahko kakšen plan naredila. A si predstavljate, da bi pa glih slučajno ta mesec zanosila, sam Reš pravi da ni šans. So so, če je možnost, da gre kaj narobe, bo tudi šlo. No, upam, da ne , ker tudi v času O sem bila v unem klubu brez :sloncek:
Pika 74 me veseli da poznam eno tako simpatično notranjko, upam, da te bom čimprej tudi v živo spoznala.
Pa še za tiste, ki razmišljate kako pogosto je treba :sloncek:. Nama je Reš rekel, da se po dveh dneh plavalčki popolnoma obnovijo. Tudi pred postopkom ISCI je predlagal samo dva dni pavze. No, midva bova kakšen dan več pavzirala, sam to je to.

Torej nasmeh na lička pa bo tudi v srčku sonček, pa čeprav zunaj dežuje.

lp Neni

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.10.2004 13:25:39   
Anitka
Hajli, hajlo!

Tudi v tem turobnem vremenu sem z vami drage moje prijateljice. Kaj naj vam rečem? Moj izcedek se počasi umirja in ga na hipe skorajda ni, a mislim, da bo vseeno vztrajal pri meni kar tam do 18. ko bo pridirkala M. Naj se gre solit, coprnica stara! Drugače pa sem danes kar dobre volje in mi gre cel čas nekam na smeh. Že zjutraj sem počela vragolije. Sem šla iz postelje do kopalnice pa je mami obešala perilo na balkonu in sem se ji malce skrila in jo čisto tiho opazovala. Potem pa zamišljeno gre jaz pa z glavo pred njo in sem jo ustrašila 8):)-8):)- Je bilo kar zabavno. Potem sem pa še mojemu malce pojamrala v postelji, pa mi je spet rekel, da se preveč obremenjujem s tem in da bo že. Ha ha - kdaj?????????? Saj morda hočem res preveč na silo,a ko ti v 15-ih mesecih ne rata, se pa res že začneš sekirati. Sem pa nekaj premišljevala pa tudi moj predragi malce forsira da bi šla naredit maturo in bi se vpisala še na nek univerzitetni program. Najraje bi šla kak razrdeni pouk. In veste tole naše šolstvo se mi zdi tako nesramno. Jaz sem najprej končala sredno zdravstveno s takratnim zaključnim izpitom. Potem sem se vpisala na Pedagoško fakulteto, smer predšolska vzgoja, kjer sem diplomirala na visokošolskem programu. Zdaj pa ne morem na razrdeni pouk, ker nimam mature. A je tu kje logika? Nekaj predmetov je celo istih kot sem jih imela na predšolski vzgoji, pa še razredni pouk je v bistvu nadaljevanje onega. Kar :grrr::grrr: postaneš ob tej politiki. Saj bi razumela, če bi hotela iti na kako ekonomijo, gradebeništvo,.... ki nima nobene povezave z vzgojo, ampak tako!?!? Se opravičujem, če sem malce zatežila.

Ej PIKA 74, a veš kako bi bila vesela :sloncek::sloncek::sloncek: če bi lahko prišla v MB. On veš ob 5-ih bomo me še definitivno tam, saj ko enkrat začnemo klepetat se kar ne moremo ustaviti. Joj kako bi to bilo lepo. Ti pustim mojo številko v osebnih sporočilih, da se bova kaj kontaktirali.

Hja BETY življenje je včasih res kruto. Ko si nekaj močno želimo ne gre in ne gre. A jaz upam in držim :miska::miska::miska: da bi ti bila že pred pregledom pri G :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka: in ti ne bo treba "jamrat" Seksajta pa le, ko vama paše. Sem zadnjič nekje brala, da vojački lahko počakajo pri nas tudi po 5 dni.

NENI pridna, pridna, da se takole pridno oglašaš.:bravo:;):bravo:;) Upam, da se bo to boleče špikanje kmalu končalo in da boš kmalu čutila brcanje v bušiju :nosecka: Ko izvem kaj novega o TII pa vam sporočim. Naj le počiva in želim ji, da pikica ostaja pri njej.

Pa pa,
:zaspan:Anitka:metulj:

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.10.2004 14:03:24   
Anitka
Hoj LANA5!
Hja veš saj si sploh ne predstavljam sebe pri "piflanju" Sem tako iz forme, da ne vem kako dolgo bi jaz te izpite delala. Bomo videli.

Ja v MB se pa dobivamo različno. Če bo interes, zrihtamo naslednje srečanje že čez kak mesec.

Pa pa,
Anitka:metulj:

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.