|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS (115. nadaljevanje)
6.10.2004 11:35:18   
simonas
Pozdravljene punce!!!

Evo mene nazaj med aktivnimi in dihajočimi. Učenje in študiranje bom zdaj dala nekaj časa na stran in se bom raje popolnoma posvetila misli na novo pikico, ki si jo tako želim :love:.

Nisem uspela vsega prebrati za nazaj, ker me je tudi v službi še vse čakalo, ko sem imela dopust zaradi izpitov, tako da je bilo zadnje čase kar pestro:zmeden:. Upam, da nisem kake pomembne novice izpustila.

Anitka, kdaj je srečanje v MB? Morda pa mi uspe prit. Imam še sicer neka predavanja oziroma delavnice in še nimam urnika, a če bom le lahko, bom prišla.

Ja, torej pri meni še vedno nič novega. :hudicek:M ne bi rada dočakala tam do sobote, vendar pa slabo kaže, ker me je danes obiskal tak predM izcedek...:( Sicer pa sem bila kar precej pod stresom zaradi učenja in vsega skupaj, pa je morda tudi to malo krivo. Bomo še pač naprej trenirali...

Drugače pa imam kar dve prijateljici noseči:duda:. Ena ima rok januarja, druga je sedaj v četrtem mesecu. Zdaj pa jaz pridno kvačkam copatke in kapice v nevtralnih barvah, ker še ne vem kaj pričakujeta...

Upam, da niste čisto pozabile na mene, ko se tako dolgo nisem javila. Čim lepši dan vam želim in čim več :modri: in :roza:!!

Simona
Neposredna povezava do sporočila: 1
6.10.2004 12:26:22   
saba
čav simonas

jaz te nisem pozabla, pa čeprav me ni bilo tudi mene cel mesec. Sem bila na bolniški zaradi ss.

V petek sm bila prvi dan v službi in je totalen kaos. Lepo da si se javla in se še beremo.

žal nimam časa kaj več napisat

lp

saba

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.10.2004 14:46:01   
bambi
HEj Simonas, nisi povedala kako je bilo z izpiti, midve sva se skupaj mučili z učenjem????? Mene čaka v petek :(

Ja, pa dobrodošla nazaj :bravo::bravo:

Bambi

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.10.2004 15:03:05   
simonas
Izpiti so bili težki in porazni. Pa ne bom rekla, da nisem nič znala, ampak baje bi morala znati popolnoma vse. Pa saj ni bilo hudega. Učenje je za mano in zdaj malo lažje diham. Mislila sem it še na zbornico na en izpit, pa sma se s šefom domenila, da ni potrebe, pa še del. izkušenj imam premalo, da bi se lahko prijavila. V glavnem, dost mam...

Saba žal mi je. Nisem vedela. Se pozna, da me že dolgo ni bilo na forumu....

Vsem ostalim pa lep pozdravček in čim prej kakšne vesele novičke!

Simona

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.10.2004 16:47:43   
Gea1
Punce pa kdaj imamo sedaj tole naše tretje srečanje? Jaz bi ga najraje imela 15.10. Če bo kaj drugače, se bom pa tudi prilagodila.
Komaj že čakam in stoprocentno pridem.

Ali ste slišale za našo Tio. Sploh ne morem verjeti, da se ji to že drugič dogaja. Upam le da bo vse v redu in da bo srečno prestala tole kritično obdobje treh mesecev.

Pozdravček vsem!

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.10.2004 16:48:39   
Gea1
Bambi in SimonaS, vama pa veliko sreče pri izpitih!

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.10.2004 19:09:43   
Anitka
Hojla!

Jaz sem pa tako žalostna danes. :(:((:(Nenehno mi je pred očmi SMS , ki mi ga je poslala Tia. Upam, da le ne bo kaj hujšega in da se bo pikica obdržala. Solze mi kar silijo v oči. Pa tako sem se veselila skupaj z njo. Tia naj te :angel::angel::angel: čuvajo in varujejo tvojo pikico.

Pri meni se pa nekaj čudnega dogaja. Danes je 16 dni od začetka moje zadnje M pa se je pojavil izcedek. Upam, da morda to ni tisti, ki se je ponavadi pojavljal nekje po 20. dnevu in da je morda tokrat le vgnezditvena krvavitev. Saj ne vem več kaj naj si mislim!?! :zmeden: Ma bomo videli in včasih si ob vseh teh žalostnih zgodbicah želim prenehati z boji, ker enostavni nimam več moči. Toda ne, ne bom odnehala in tudi ve ne boste, saj nam bo uspelo vsem po vrsti.

SIMONAS dobrodošla spet na RR. Ne se sekirat zaradi učenja in držim pestke :miska: da M ta teden in naslednjih devet mesecev ne bo k tebi.

Ja GEA1 spraševala si po srečanju. Trenutno izbiramo med datumoma 14. 10. in 15. 10. Bo pa najverjetneje spet kar v Europarku. Punce dajte prijavte se.

Se opravičujem, ker tokrat ne namenjam besed še ostalim mojim prijateljicam, a tako sem žalostna, da je v moji glava totalna zmeda.

Anitka :(:metulj::(

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.10.2004 7:08:43   
biba77
Dobro jutro, punce!

Ni lepo (beri soncno), ni pa tudi ne dezevno. Pa tud mrzlo ni.
Pri meni se vedno nic novega. Ucim se za zadnji izpit, cakam na jutri, ko bom se zadnjic dala kri in ... mislim o :duda: . Ja, pa malo tud delam (ce sem ze v sluzbi; ;) ).

Vceraj sem imela tud zvecer moznost it na neta in, seveda, takoj na RR in kaj vidim? Spet zalost... Drzimo pesti za Tio!!! :miska: :miska:
Je ze noro, kak se lahko navezes na nekoga, ki ga sploh ne poznas. Meni je prav hudo, ko je katera v stiski. :(
Anitka a si ze kaj dolocila datum nasega srecanja? Sem radovedna, kako punce zgledate... :ups:

Ja, zelim vam, da vam dan cimprej mine, da bo hitro petek; za naso Tio pa :rozica::angel:, samo da bo vse v redu!!! Pridno :sloncek:, da bo cimprej poplava dobrih novick o :modri: in :roza:.

Pa, pa, :miska:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.10.2004 8:41:15   
simonas
Meni bi bolj ustrezalo 14.10., ker imam ravno G v Mariboru popoldan. Sicer ne vem kako dolgo bo trajalo, ce pa bi bila koliko toliko zgodaj gotova, pa bi vas prisla pogledat.

Ja, danes sem prebrala za Tio in kar stisnilo me je v grlu. Pa kaj se to dogaja zadnje case??? Bom mislila nate Tia in drzala pesti, da bi bilo vendarle vse vredu.

Jaz tudi upam, da moje M ne bo na spregled ne ta, ne naslednji mesec, vendar pa ta mesec slabo kaze... Pa bo ze...

Naj vas vse cuvajo :angel::angel::angel:

Simona

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?