pika74
|
Halo punce! Kako ste kaj? Danes zjutraj, ko sem se peljala v službo, sem po radiu slišala eno lepo pesmico... :rozica:Dan ljubezni:rozica: ... a se spomnete, kako je ena javila, da je noseča. Mislim, da je bla saba, če se ne motm. Prej je bla to sam pesmica. Zdej pa zmer, k jo slišm, pomislem na 9nebesa9nebesa. Sej je res lepa pesmica. Drugač,... Anitka pravi, da ima trening:sloncek::sloncek:. Jaz imam zaenkrat še suhe treninge - po odščipu moram imeti 1 teden abstinence:(. Moj je že čist bogi, ker je tok cajta brez. Sicer pa se je M poslovila, krvavitev po odščipu pa še ostaja :ups:. Ravno prejle sem menjala vsožek. Še vedno kaplja in curlja...:(. Pušenjak pravi, da bi v enem tednu moralo nehat. No, danes je ravno en teden... pa še traja... Če bo še dolgo, bom šla nazaj na servis. Anitka, ko boš organizirala srečanje, bom vidla, če mi rata, se zapeljem na vaš konc :zajcek::zajcek:. Rada bi vas enkrat tud v živo vidla punce:)! Tia, ti pa hitro naredi test in nam sporoči veselo novičko. Pia73 - dons bomo v mislih s tabo:angel::angel: - se ti oglasim kaj preko sms-a. andrejka76 - a ti si pa spet na Klomifenu? Držim pesti, da ti tokrat uspe:miska::miska::miska:. PikaPolonica - javi se kaj - bova kakšno rekle okol PAP III. Še en teden morva zdržat, pa bo. manja11 - a si se pozdravila? bambi - kako kaj izpiti? Zadnjič si rekla, da se maš ful za učit. Jooooooj, kaj se je men včeraj nardil:(:ups:. Pri pisanju mag. sproti shranjujem in v soboto sem v tale sveti fajl vnašala še en kup slik in grafov iz Powerpointa. In potem v nedeljo zjutrej vstanem in hočem nadaljevat s tem in SE MI NAPIŠE ERROR:grrr::grrr::grrr::grrr:!!! Kr tema se mi je prikazala. 10 dni dela je šlo v nič. Na srečo sem 16.9. eno verzijo slučajno poslala po mailu v službo in tako ohranila vsaj to. Jaoooooooo. Pol sm pa hitr razdelila celo mag na 10 delov in tko mam zdej 10 fajlov in če se mi kej nardi, bom zgubla sam tistga, ne pa vse skupi:zajcek:. Ja, svašta, vam rečem. Zdej pa šibam še mal delat. Dons bom cel dan v Lj. Po službi mam še eno poslovno kosilo (bolj večerjo bi jest rekla) in pridem šele zvečer pozno domov. Fajn bodte punce, pa oglaste se kej! Pa lep pozdrav tud vsem ostalim, ki jih nisem omenila:rozica::rozica::rozica:. Pika74 :metulj:
|