bambi
|
JA, dobro jutro, zame slabo, ker je k meni nenadoma, brez znakov in to na 21. dan!!! prišla M. To ja pa višek.... grem danes zjutraj na WC in vidim na hlačkah krvav madež, me je skoraj kap..... zdaj me grozno boli križ in čisto sem zmešana, vrti se mi..... mislim, zdaj se mi že zdi, da je skoz pri meni.... pa 21. dan še nikoli ni prišla, niti po izračunih mi ni nič jasno, saj sem delala O test in sem imela 12. dan ovulacijo, sta bili 2 črtici, to je bilo v torek, torej bi morala dobit M komaj v torek, ko bi minilo 14 dni....:zmeden::zmeden: ne, zdaj pa res več ne vem kaj si naj mislim...... zdaj mi še samo manjka, da se mi zmešajo hormoni.... No in po vsem tem pokličem gonekologinjo, da mi pove kako je z izvidi mojega 2. brisa, po vnetju in mi pove, da moram prit februarja zopet, ker izvidi niso nič boljši kot prvič..... tako, da je današnji dan res popoln :((:(( Kljub temu se ne dam, ker me jurti čaka en lep dan, ko za 4 dni odpotujem z možekom na "lušno" :bravo::bravo::bravo::bravo: ni šans, da mi kaj pokvari te 4 dni.... Upam, da bo vsaj katera zagledala :modri: 9nebesa Bambi
|