Anitka
|
:sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo: Tale velik dogodek bom začela z mislijo: :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Je vsako srečanje majhno rojstvo, je vsako prijateljstvo lučka v srcu, je vsak nasmeh zarja sreče in je nekje nekdo, ki iz temnih oblakov prinaša sončno nebo. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Tole jubiljeno nadaljevanje sem morala začeti malce drugače. Ob pogledu na to visoko številko mi skozi glavo šine nešteto misli, nešteto besed, ki sem jih izmenjala in prebrala z vami moje drage prijateljice, ki mi v tem letu pomenite veliko. Ste kot žarek upanja v temi, ki me navdaja vedno z novimi močmi. Ste pravi zaklad v vseh težkih in tudi lepih trenutkih, ste moji :angel::angel::angel::angel::angel: In hvaležna sem vam za vse kar delite skupaj z mano na naši skupni poti do :duda::duda::duda::duda: Želja je ena mala samcata, a vendar tako velika, saj nas nekatere na poti spremlja veliko padcev in na srečo sledijo za temi padci tudi vzponi za kar gre velika zahvala tudi vam drage moje. Upam, da se bomo kmalu preselile vse skupaj v 9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa in da ne bo nobena več potrebovala vseh teh preiskav, posegov.... ampak, da se bomo pogovarjale le še o :modri::duda::roza: naših trebuščkih, slabostih, imenih, vozičkih.... Naj za vse nas kmalu posije sonce sreče, ki naj v naša življenja pripelje vlakec :duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda: TIA, BAMBI, KLARISA, KOALA, GEA1, PIA 73, NENI, PIKA 74, GOYA, MEERYANA, SISY, ŠONI, TINKA MIŠKA, NEŽA 76, MOJCA 9000, DIAMANTKA, SIMONA S, MIJAVČEK, DARJA*, BIBA 77, JESSY......(oprostite mi tiste, ki sem vas nenamenoma izpustila, ampak vseh se trenutno žal ne morem spomniti, zato v opravičilo vsaki ena :rozica: ) vsem želim čimprej :modri::roza::duda::duda::duda: in tele :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:so za vas Pa lep pozdrav, Anitka:metulj: P.S. Pia 73 me veseli, da si se oglasila.
|