saba01
|
> Trije managerji so se odlocili, da gredo na dopust za 1 teden, da ga > > prezivijo z zenami in otroci, da se skratka vrnejo med zive. Konec > > koncev niso bili na dopustu ze 15 let.... > > > > Dogovorili so se, da se po dopustu srecajo v svoji najljubsi > > Restvraciji in si povedo, kako so se imeli. > > Cez en teden sedijo vsi trije za mizo v restavraciji. Eden ima > > Pocrnelo oko, drugi roko v gipsu, tretji pa sedi na invalidskem > vozicku. > > Gledajo se in vzdihujejo, nakar zacne pripovedovati tisti s crnim > ocesom: > > > > "Vse se je zacelo idealno. Pripravil sem zajtrk in ga odnesel zeni v > > posteljo. Nato sem bral knjigo na terasi, pomagal otrokom pri domacih > > nalogah, pokosil travnik, pocesal psa..... Zvecer sva z zeno odprla > > steklenico najboljsega vina in ga popila pred kaminom.... nato sva se > > strastno ljubila.... ko sva koncala, sem podzavestno iz denarnice vzel > > > 100 eurov. > > Zena je popizdila in me je knokautirala ....." > > > > "Blagor tebi, se dobro si jo odnesel. Moj prvi dan je je minil podobno > > > kot tvoj. Sprva je bilo vse odlicno, vendar sem po seksu ravno tako > > vzel iz denarnice 100 eurov, zena pa je vzela iz torbice 20 eurov, da > > mi vrne drobiz. Takrat sem jaz popizdil, zamahnil z roko proti zeni, > > ona se je izmaknila in tako sem udaril v zid in si zlomil roko." > > > > "Blagor vama obema, vidva sta vsaj seksala. Z zeno sva se ravno zacela > > > meckati, ko je nekdo potrkal na vrata. Ona je zavpila "Joj, moj moz!", > > > jaz sem se prestrasil, zgrabil obleko in skocil skozi okno...." lp,Sabina:)-:)-:)-:)-:rozica:
|