|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA EG!
8.8.2005 13:13:11   
pufi 2003
Lep pozdravček!
Danes sem bila na pregledu in kot sem obljubila ti sporočam kaj mi je rekla moja G od špikanja v predelu jajčnikov. Rekla je, da je to posledia pretirane aktivnosti in da je treba v nosečnosti kdaj pa kdaj tudi počivat. Ni nič hudega in to je nekaj normalnega pravi. Vseeno pa glej, da boš nekoliko manj aktivna je rekla.
Drugače je z mojim detecem vse OK in izvedela sem, da bomo imeli fantka.

Pozdravček!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ZA EG!
8.8.2005 13:26:58   
jazz
Čestitam za lulčka!!!!!!!!!:bravo:

(odgovor članu pufi 2003)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ZA EG!
8.8.2005 14:27:38   
EG
Živjo!

Super, glavno, da je vse v redu.9nebesa Moraš malo več počivati pa bo. Pazi na svojega anglečka in čestitke za fantka!! :bravo: Tudi moje detece ima lulčka :)-

Danes bom bolj kratka, pazi nase in na pikico!!! Čao čao

9nebesa

(odgovor članu pufi 2003)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?