Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ZAVRAČANJE ali KAJ DRUGEGA 23.3.2007 9:22:50
|
|
|
|
silvestra
|
Hoj! Sem kar malo zaskrblena. No da napišem zakaj? Začeli smo z uvajanjem GH, beri 4,5 mescev. Na začetku je šlo vse lepo sadje, zvečer kašica. Prvi dan kašica po žlički, no naprej sem pa rekla da nebo prehitro po flaški. Zdaj se je pa vse zakompliciralo. Opoldne še zmeraj je sadje, zelenjavo. Na začetku je pojedel samo par žličk, kar je normalno, sedaj pa približno pol frutka manjše pakiranje Hipp. Jaz mislim da je dovolj? Kaj menite ve? No verjetno se sprašujete kje se je zakompliciralo? Opažam da sedaj že 4 dni poje full mal. Zjutraj poje mleko po flaški, ko se zbudi, opoldne tudi poje kašico. Mogoče po tem popije 20-30ml mleka čez, včasih. Potem pa nič ne je tam do 19-22 ure. Samo pije čaj, ker če mu dam mleko začne ne jokat ampak zares " tulit". Tako da čez cel dan popije sigurno 300 ml čaja. No pol zvečer pa popije tam od 150-180 ml mleko s kašico. Pa potem se zbudi včasih ponoč za en obrok. Kaj naj naredim. Videti ni da bi kaj shujšal. Kaka pa kar veliko na dan. Hvala za odgovore in lep sončni dan,Silvestra
|
|
|
|
RE: ZAVRAČANJE ali KAJ DRUGEGA 23.3.2007 11:28:59
|
|
|
|
eya
|
Važno je, da dobi okoli 500-600 ml mleka na dan, za GH pa ni toliko pomemno, koliko jo poje, lahko samo par žličk. Koliko pa spije mleka?
|
|
RE: ZAVRAČANJE ali KAJ DRUGEGA 23.3.2007 14:49:47
|
|
|
|
silvestra
|
saj to je problem, ker tudi mleka več tolk ne poje. Približno 300-500 ml z nočnim hranjenjem. lp
|
|
|
|
RE: ZAVRAČANJE ali KAJ DRUGEGA 23.3.2007 20:18:33
|
|
|
|
ZALA ADL
|
Pri nas je bil tudi problem z mlekom, ko smo uvajal GH. Mleka sploh ni hotla več, jedla bi samo GH. Pol se je počasi normaliziral. Sem ji pa ponudila mlečno kašico, namesto mleka. Je ful palilo.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.