|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZATRDLINA
17.1.2005 12:04:36   
dadica
Halo,vem da malo gnjavim mogoče se je o tem že pisalo ampak vas vseeno prosim za pomoč.
Ta teden sem imela O(po mojih izračunih in izcedku), pa sva z možekom pridno:sloncek::sloncek: cel teden. Včeraj zvečer ko sem ležala v postelji pa sem v predelu levega jajčnika občutla bolečino in močno zatrdlino(BULO):zmeden:, danes je sicer izginila. pa me zanima če mogoče katera ve kaj bi to bilo ker se mi je to zgodilo prvič(redno pregledujem telo)

HVALA v naprej

lp dadica :rozica::rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ZATRDLINA
17.1.2005 12:07:05   
KIRA
???? mogoče maš kako vnetje. ali pa simogoćče imela ovulacijo??? včasih pol tudi jajčniki nabreknejo in znajo bolet, oz. špikat.
lahko to malo bolj natančno opišeš - kak občutek je bil, te je kaj bolelo??

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ZATRDLINA
17.1.2005 12:13:13   
andreja69
Mogoče si se samo preveč naprezala, če je zginla pomeni da je vse O,K.Če pa si v dvomih, pokliči G.

pa, pa :rozica:

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ZATRDLINA
17.1.2005 12:13:49   
dadica
ovulacijo bi naj imela prejšnji teden, bolečina je bila samo trenutna in je bila takšna kot da bi mi kdo iglo zapičil,trajala je vsega okrog 15 minut, ampak bula je bila pa vso noč, zjutraj pa je izginila
:zmeden2:

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ZATRDLINA
17.1.2005 12:17:31   
KIRA
hm.. to je pa težko rečt. mogoče ti je pa O zamudila. ali ti je pa počil jajčnik. a te zdaj več nič ne boli? nisi imela temperature??
če bi te še bolelo, bi najbolje blo da greš h G, pa naj pogleda, da e bi prišlo do kakega vresnega vnetja.

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ZATRDLINA
17.1.2005 12:22:22   
baguSka
Hm.. Lahko ti nakratko opišm svoje izkušnje. Tud jst sm jo mela, ampak veliko dlje časa. Ko sem jo opazila je bila kar velika in tudi G je gledal na UZ in rekel da je cista.. Ampak!!!!! Odšla sm na kontrolo k Dr.Drobniču, ki se je samo smejal in rekel da to sploh ni cista, ampak da je to pri vsaki ženski normalen pojav, saj se skozi vsak ciklus jajčniki pounejo s tekočino in se sproti tudi spraznejo. Pri meni je to takrat sicer trajalo malo dlje, ampak se je tudi pri meni jajčnik spraznil in z mano je vse OK. Tko da če je tud pri tebi zdej vse OK, potem se nimaš česa bat. Če pa te skrbi pa le pojdi do svoje G.:)

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ZATRDLINA
17.1.2005 12:24:40   
dadica
hvala vam vsem za odgovor, mislim da sem že rahlo panična z vsem kar se mi nenavadnaga zgodi zadnji čas.
:rozica::rozica:

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Diastaza
kokos4 RR

Ali ste imele po porodu tezave z diastazo recti?

Da (56%)

Ne (44%)

Število vseh glasov: 27

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!