Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ZASTAJANJE VODE oz. ZABUHLOST 31.3.2005 8:28:34
|
|
|
|
Grascakinja
|
Za to pomaga čaj iz njivske preslice, v normalnih okoliščinah 3 skodelice na dan, VENDAR NE VEM, ALI JE UPORABA PRIMERNA MED NOSEČNOSTJO, zato se pozanimaj prosim pri kom, ki ve kako in kaj. LP Mateja
|
|
|
|
ZASTAJANJE VODE oz. ZABUHLOST 31.3.2005 8:36:49
|
|
|
|
Tiamo
|
imam iste težave, samo da so pri meni bolj kritične noge in rit. Moja mami se je v prvi nosečnosti zaradi vode zredila čez 30 kg (v zadnjih treh mesecih), po porodu, pa jih je imela samo še 4 preveč. :zmeden2: In jaz grem verjetno po njeni poti. Zabuhlost sem pa začela opažati tam okoli 12 tedna. Moj ginekolog mi je predlagal: počitek. Čeprav je kdaj to toliko dolgočasno?!?:zmeden::((:zmeden:Pa pod noge si dam kak povšter in namakam noge izmenično v hladni in topli vodi. Pa pomagajo tudi sprehodi. :kuza: Nekje sem prebrala, da bi lahko hodile tudi na limfno drenažo? Lp Tia74
|
|
|
|
ZASTAJANJE VODE oz. ZABUHLOST 31.3.2005 8:49:49
|
|
|
|
katarina2004
|
Oj! Meni so začele zatekati noge tam začetek 20 tedna, ker sem v službi sedela po 8 ur in več.Zvečer, ko sem se stuširala sem imela noge tako zatečene, da še copat nisem mogla obut. Res vse skupaj je zgledalo prav grozno o gležnjih ni bilo ne duha ne sluha.Ginekologinja mi je predpisala dieto- in sicer jesti moram cisto neslano hrano,veliko tekočine (voda,čaji) in pa počitek, ne boš verjela samo res pomaga. LP K+:duda:
|
|
|
| Stran: [1] |
nada56 (
81%)
(
19%)
Število vseh glasov: 96Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!