|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZASAVJE
24.11.2006 14:50:18   
lunca2
Ali ste rodile v Trbovljah ali kje drugje, ter kako ste bile zadovoljne z osebjem?
Zanima pa me tudi, če je katera iz Hrastnika? Ali hodite k ginekologinji dr. Jelki Markovič? Zanima me, kako pogosto naredi UZ?
Hvala za odgovore!

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 24.11.2006 14:52:01 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ZASAVJE
24.11.2006 14:56:49   
Miss Piggy
Jaz sem rodila v Trbovljah in sem bila prezadovoljna z osebjem z izjemo ene strežnice, ki se je vtikala nos v zadeve, ki se je ne tičejo.
Prvič je bila pri porodu babica Eva, ki je 1A, pri drugem pa Martina, ki pa je sploh prva liga. Tudi ostali dve babici- Marjana in Jasmina sta zelo pohvaljeni, sicer pri porodu ne vem kako funkcionirata, odnos vseh štirih do porodnic je super.

Jaz sem zdaj Trboveljčanka, včasih (pred poroko) pa sem živela v Hrastniku.

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.11.2006 16:45:44   
lunca2
Zanima me, ali ste/si imela CR ali naravni porod?
Ali pri CR v Trbovljah lahko dobiš splošno anastezijo ali ti vstavijo cevko za odvajanaje kako je s tem? Kako hitro te postavijo na noge?

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.11.2006 16:48:48   
Miss Piggy
Jaz sem imela naravni porod obakrat, tko da ti karkoli v zvezi s CR ne znam odgovorit. Jaz sem imela obakrat ročno luščenje posteljice, in to obakrat v splošni anesteziji. Na noge so me pa postavli recmo da 3-4 ure po tem. Nisem sigurna. Takrat izgubiš občutek za čas...

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.11.2006 16:58:39   
eva1
Jaz sem imela CR v Trbovljah!
Anastezijo lahko izbiraš-splošna ali blok! Na pripravi za CR ti vzamejo kri, EKG....vse preiskave, na dan OP, ti dajo klistir, vstavijo urinski kateter, še prej te pobrijejo...takoj  po rojstvu je partnar lahko zraven babice ko rihta otroka, počaka da se zbudiš! Po operaciji greš v intenzivno terapijo(jaz sem imela CR v soboto ob 15h, v ponedeljek sem šla na porodni oddelek), urinski kateter je notr dokler ne greš na oddelek(ampak jaz bom sedaj če bom spet CR rekla, naj mi ga prej odstranijo), te dva dni dobivaš infuzijo+1 dan po operaciji juhico/prepečenec! Motilo me je tudi ko so 3 dan po OP dali odvajala(tko da sem sredi dojenja mogla na WC user posted image (sedaj vem, da jih ne bom vzela-edino če bo potrebno)!
Domov sem šla 7 dan! Vsi so bili ful prijazni, vse pomagajo...jaz imam same pozitivne izkušnje-in drugič grem tudi v Trbovlje rodit!

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.11.2006 17:00:49   
eva1
še to-na noge so me postavili ob 8h zvečer-ob 16h sem prišla iz OP! Je pa najboljše po vsaki operaciji čimprej vstati,čeprav boli k user posted image , ampak je več + kot pa če dva dni samo ležiš!
Otroka ti rihtajo dokler si v intenzivni, ko greš na oddelek te "naučijo" nege, previjanja, pa počasi začneš sam rihtat user posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.11.2006 21:04:12   
lukec
Januarja 2005 sem rodila v Trbovljah in sem bila z babicama zalo zadovoljna user posted image (Martina, Marjana). Na splošno je vse O.K., se pa spočila po porodu (brez CR) najbrž ne boš, ker imaš user posted image  ves čas pri sebi, tudi ponoči. Naspala (no, jauser posted image ) se boš šele doma.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?