|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZANIMIVO...
30.8.2006 13:47:21   
VIVANA
Pozdravljene!

Spet imam probleme sama s sabo: z možem pridno delava na drugem malčku. Pred tednom sem dobila M in bila je recimo normalna. Danes pa me tako ščemijo prsi, da bom ponorela, slabo mi je in ves čas bi nekaj jedla. Kar utrujena sem in bi samo spala. Testa nisem delala, saj se mi ne zdi smiselno, če sem imela M. A imate kakšen predlog, kaj bi to naj pomenilo oz. je imela katera podobno izkušnjo?

user posted image lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ZANIMIVO...
30.8.2006 13:58:07   
Anonimen
Pozdravljena!
Moja sestra je klub nosečnosti imela M. In tudi veliko drugih je ki je imelo podobno situacijo, tako da ta tvoja M ne pomeni da nisi noseča. Naredi test pa boš vidla. Držim pesti da ugledaš user posted image .
Pa poročaj
lp

(odgovor članu VIVANA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
30.8.2006 16:48:05   
sisi80
Tudi jaz poznam punco, ki je imela normalno M, pa je bila noseča.

(odgovor članu VIVANA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.8.2006 16:59:15   
lilica
To je res zanimivo.jaz sem jo ta mesec dobila šele 32 dni,ponavadi jo inam 26-29 dan,tako da sem probala že test, ki je bil seveda -.Ko pa sem jo dobila je bilo vse skupaj čudno,namreč že 4 dni imam samo rjav izcedek sploh ni  ne vem kaj rdeče.Ta mesec sem pa tudi začela prvič jemati klomifen,tako da upam da je vse ok.

(odgovor članu sisi80)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?