|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZALUSKA NA PALČKU
4.6.2006 21:45:27   
lin
Pozdravljene.
Dejte mi prosim pomagat.Danes smo bili z našo Lin na igrišču in ker ji hudič ne da mira in lazi in pleza vse povsod je staknila zalusko v palček na rokici.Prav zaprav dve, ampak ena se ji je glih samo malo zapičla tako da smo jo takoj povlekli ven, druga pa je ostala notri.
Je čisto pod ta zgornjo kožico ker jo je ful videt, prov črna je, tako da pomoje či bi ji z razkuženo šivanko malo prebodla bi bila takoj odzuni samo kaj ko vragec nepusti.
Kaj naj naredim?Naj počakam?A je možno da bo sama zlezla ven in kakšna je možnost da se zagnoji?
LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ZALUSKA NA PALČKU
4.6.2006 21:50:35   
NinaŠ
Anže jo je dobil v prstek pri ca 9 mesecih. Ker mi je tudi ni pustil odstraniti sem ga peljala k pediatru (pa ne se smejat). Pediatrinja je najprej rekla, da jo bomo kar pustili, da se zagnoji in bo sama ven zlezla user posted image , potem pa se je vseeno odločila da jo poskusi potegniti ven s pinceto - malo jo je zgoraj privzdignila in lepo potegnila ven. Mali vragec je pa le mirno vseskup opazoval in se ni poskušal upirat ali jokcat (doma pa tak halo že ko sem samo gledala stvar, brez pincete v roki).

LP

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.6.2006 21:59:56   
lin
NinaŠ
Sej jaz sem tudi pomislila na pediatrauser posted image  in pri nas je glih tako kot si ti napisala, niti pogledat nepusti kaj šele da bi kaj tikala,ma smo jo malo na silo zadržali da sem pogledala če je kakšen mali košček odzuni za katerega bi lahko potegnila pa ga ni!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.6.2006 22:08:19   
NinaŠ
Ja ne vem ti svetovati - glede na besede pediatrinje (bomo pustili, da se zagnoji) zgleda ni take krize če not ostane, po drugi strani, bi pa jaz mojega otroka verjetno spet lepo k pediatru peljala, da mu odstranijo ali pa dajo še enkrat navodila naj kar pri miru pustim - če ne bi šla, bi imela slab občutek. 

< Sporočilo je popravil NinaŠ -- 4.6.2006 22:09:06 >

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.6.2006 7:16:36   
bini
user posted image moj mož jo je na trdo prijel, prebodel, vzel ven ...  cca 10 sekund je fino tulila, potem je pa že naprej šibalauser posted image

Svet je lep!!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.6.2006 12:34:53   
piščanc
Tjaa je dobila v dlan trn, par dni sva počakale, ker nikakor ni hotel ven, potem sem pa samo malo z nohtom popraskala in je šlo ven

drugače pa ni nič hudega, tudi če ostane notri. jaz kot otrok nisem pustila en trn iz stegna ven vleči (res je šel globoko). no to se je potem zaraslo, trn je bil pa še kar notri, lahko sem ga prijela pod kožo, bolelo me ni. šele pri 20-ih sem se odločila da je to treba ven vzeti - prebodla sem kožo, pa stiskala...nikakor da gre ven. potem sem že obupala in šla samo par korakov po stopnicah in je sam ven pogledal. zgleda, da so ga mišice ven zrinile, ko sem naredila luknjo.

če se mala res boji in jo boli, pa da je mogoče še globoko, potem je najbolje da počakaš in pogledaš čez par dni

iz malega zraste veliko

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.6.2006 10:49:18   
lin
Sporočam da je prstek ozdravil.
In sicer smo počakali in nič tikali da se malo zagnoji no malo je postal rdečkasr in je zaluska sama pokukala ven tako da smo jo pol z lahkoto ven potegnili in prstek ej zdrav.
LP

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Mame tretjino svojega življenja skrbijo za...
Rezultati kažejo, da mame za kuhanje porabijo 3.603 ure svojega življenja, za pranje pa 2.442 ure. Med drugimi dejavnost...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.