Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ZAKAJ "KREGANJE" ZARADI ČESTITK... 9.3.2006 22:53:25
|
|
|
|
Anonimen
|
O čestitkah ne bom rekla nobene več. Sezname pa rada urejam in jih imam namen tudi vnaprej. StatistikaRR je moj hobi.
|
|
|
|
RE: ZAKAJ "KREGANJE" ZARADI ČESTITK... 9.3.2006 22:57:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Veš, *missy*, če bi bila samo pol toliko pozoren človek kot sem jaz, bi razumela in ne bi tega spraševala. Meni osrečevanje drugih, pa čeprav tudi tujih ljudi, pomeni veliko. Se bolje počutim pri srcu, da sem ta dan naredila nekaj dobrega in osrečila vsaj eno osebo, ki ji to kaj pomeni.
|
|
|
|
RE: ZAKAJ "KREGANJE" ZARADI ČESTITK... 10.3.2006 7:26:46
|
|
|
|
puncica
|
Ja missy se vidi da nisi dolgo tle gor. Itak pa je kreganje že mim, zdej je urejeno in tako je prav. Delanje seznamov je pač nekaterim v užitek, tako kot druge rade čvekajo o dežju pa o ptičji gripi pa o prehladu pa o barvi kopalnice, tako nekatere rade delamo sezname in ti seznami so dostopni vsem uporabnikom, očitno jih ne najde vsak je pa to na forumu Statistika RR , če slučajno ne veš in je lepo da ena uporabnica napiše vse rojstne dneve tako otrok kot RR-jevk/cev. Pa tud tako je bol urejeno, kot pa da bi imel celo stran čestitk za rojstni dan, ko se pač kdo spomne.
|
|
RE: ZAKAJ "KREGANJE" ZARADI ČESTITK... 10.3.2006 8:12:51
|
|
|
|
Urška//
|
Veš kaj, če se je Blacky (prej pa Kerensa) za to odločila, potem to verjetno rada dela in ji ni škoda tistih par minut, če se pa tebi to zdi brezveze pa ne vem no, jaz tem ki se mi zdijo "brezvezne" pač ne berem, pa je. lp Blacky meni si danes res polepšala dan in hvala
< Sporočilo je popravil Urška// -- 10.3.2006 8:14:08 >
|
|
RE: ZAKAJ "KREGANJE" ZARADI ČESTITK... 10.3.2006 12:13:58
|
|
|
|
*missy*
|
Dobr no - sej vidm, da se tuki gor vse sprejme z odporom - vsaka pripomba pa vse kar kdo pove kontra tej vaši "skupini". Ni bilo mišljeno kot kritika tisti ki to dela ampak tistim, ki se vtikajo v to kakšne barve pa še druge bedarije...zato se mi zdi resnično BREZVEZE da tisti dve ki to delata (sta delali oz. kakorkoli ste se zmenile) porabita svoj čas zato da se potem druge samo podpisujejo, ko pa bi lahko šla vsaka sama na ta rojstnodnevni seznam in se sama spomnila, na pa da se podpisujejo pod čestitke potem pa imajo pripombe!! Aja Blacky pa ti pojma nimaš kok sem jaz pozorna - in ravno zato ker sem in ker vem koliko meni pomeni če se kdo name spomne (pa če je tudi kar nekdo) - sem napisalo to kritiko tistim, ki se pritožujejo seznamu..... Nisem pa nikomur ne Blacky ne Kerensi hotla žal besede, če se to podstopi delat: Ala ji vera tisti ki se je to podstopila ampak zdi se mi pa škoda njenega časa, da vsak dan gleda pa sešteva mesce, pa komu ja komu ne... VSAKA NAJ SE SAMA SPOMNE, pa boste vse vidle katera je tok pozorna in katera ne.....
|
|
|
|
RE: ZAKAJ "KREGANJE" ZARADI ČESTITK... 10.3.2006 12:32:04
|
|
|
|
Pupica
|
A ni tole že prežvečeno...al je treba non stop pogrevat?
|
|
|
| Stran: [1] |
EPIDURALNA corfuKakšno imate mnenje o epiduralni anesteziji?sem za (
51%)
sem proti (
32%)
sem jo imela (
18%)
Število vseh glasov: 378Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!