Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ZAŠČITA PROTI VETRU IN SONCU ZA OTROKE 25.5.2009 12:08:42
|
|
|
|
Rožica I
|
Imamo vsako leto zraven za na morje. Čeprav je fino pregrnit preko kakšno platneno rjuho, ker se zadeva drugače precej segreje spodaj. Lahko pa to kupiš skoraj v vsaki štacuni za cca. 10 €.
|
|
RE: ZAŠČITA PROTI VETRU IN SONCU ZA OTROKE 25.5.2009 12:13:59
|
|
|
|
Onasiss
|
KJe, povsod sprašujem in nimajo. Morda pa še niso dobili
|
|
RE: ZAŠČITA PROTI VETRU IN SONCU ZA OTROKE 25.5.2009 12:19:49
|
|
|
|
Anja24
|
Jaz bi tudi to imela, ampak ne vem kje naj kupim. Kjer koli vprašam, nimajo.
|
|
|
|
RE: ZAŠČITA PROTI VETRU IN SONCU ZA OTROKE 25.5.2009 12:22:46
|
|
|
|
Splišni
|
V Sun&fun imajo že, če se ne motim. Poglej na internetni strani.
|
|
|
|
RE: ZAŠČITA PROTI VETRU IN SONCU ZA OTROKE 25.5.2009 12:28:40
|
|
|
|
Onasiss
|
O, HVALA ti.
|
|
RE: ZAŠČITA PROTI VETRU IN SONCU ZA OTROKE 25.5.2009 12:33:36
|
|
|
|
kamilija
|
Jaz sem to lansko leto kupila v intersportu. Sem dala 32eur. Je pa res super, ful prostoren, tako da smo lahko vsi trije notri. Ga pa samo vržeš in se sam postavi, lahko ga tudi fiksiraš kakor šotor. Prostora pa nič ne zasede.
|
|
|
|
RE: ZAŠČITA PROTI VETRU IN SONCU ZA OTROKE 25.5.2009 12:34:15
|
|
|
|
Nea_teja_
|
poglej v kaki športni trgovini kjer prodajajo šotore
|
|
|
|
RE: ZAŠČITA PROTI VETRU IN SONCU ZA OTROKE 25.5.2009 12:39:54
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea KJe, povsod sprašujem in nimajo. Morda pa še niso dobili --------------------- Možno. Vem, pa da so imeli lani, tako v lidlu kot hoferju, pred poletno sezono. Malo čekiraj www.lidl.si ali www.hofer.si .
|
|
RE: ZAŠČITA PROTI VETRU IN SONCU ZA OTROKE 25.5.2009 12:43:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz se sprašujem, kdaj se začne poletna sezona po štacunah. Ves vikend smo kot blesavi iskali bazenček in to na Obali, ga ni bilo za dobit, vsi so rekli, da še ni sezona
|
|
|
|
RE: ZAŠČITA PROTI VETRU IN SONCU ZA OTROKE 25.5.2009 12:44:29
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Jaz se sprašujem, kdaj se začne poletna sezona po štacunah. Ves vikend smo kot blesavi iskali bazenček in to na Obali, ga ni bilo za dobit, vsi so rekli, da še ni sezona Ah, jest sem bila včeraj na obali in so povsod iz štacun gledali napihnjeni bazeni. Res.
|
|
|
|
RE: ZAŠČITA PROTI VETRU IN SONCU ZA OTROKE 25.5.2009 12:45:39
|
|
|
|
ksenjak
|
V Tušu imajo tak šotorček od Hello Kitty pa tudi veliko ostalih zadev že imajo, od bazenčkov, blazin, pončov, rokavčkov. lp
|
|
|
|
RE: ZAŠČITA PROTI VETRU IN SONCU ZA OTROKE 25.5.2009 12:46:02
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Jaz se sprašujem, kdaj se začne poletna sezona po štacunah. Ves vikend smo kot blesavi iskali bazenček in to na Obali, ga ni bilo za dobit, vsi so rekli, da še ni sezona Poznam to. Sem avgusta rodila in sem nujno potrebovala šlauf (pač nisem bila pripravljena) in je dal mo celo Ljubljano čez, da bi dobu kak šlauf. Na konc ga je kupil na Petrolu!!
|
|
RE: ZAŠČITA PROTI VETRU IN SONCU ZA OTROKE 25.5.2009 12:50:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Ah, jest sem bila včeraj na obali in so povsod iz štacun gledali napihnjeni bazeni. Res. O katerih štacunah ti zdaj govoriš? A o odprtih? Blagor ti, da ti prihajajo naproti samo odprte štacune z napihnjenimi oneji...
|
|
|
|
RE: ZAŠČITA PROTI VETRU IN SONCU ZA OTROKE 25.5.2009 13:08:06
|
|
|
|
end1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Jaz se sprašujem, kdaj se začne poletna sezona po štacunah. Ves vikend smo kot blesavi iskali bazenček in to na Obali, ga ni bilo za dobit, vsi so rekli, da še ni sezona ...ves vikend ste blesavi iskali bazenček, a v baby ceter pa niste mogli?
|
|
|
|
RE: ZAŠČITA PROTI VETRU IN SONCU ZA OTROKE 25.5.2009 13:12:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, dobro vprašanje. Malo nam je od rok Baby center in tja res nismo šli. Ampak bi pričakoval človek, da imajo na Obali res že bazenčke... al kako? Če je bilo pa 30 stopinj. No, saj potem smo se namakali kar v morju, je bilo še mnogo mnogo bolje.
|
|
|
|
RE: ZAŠČITA PROTI VETRU IN SONCU ZA OTROKE 25.5.2009 13:29:47
|
|
|
|
higuys
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Ja, dobro vprašanje. Malo nam je od rok Baby center in tja res nismo šli. Ampak bi pričakoval človek, da imajo na Obali res že bazenčke... al kako? Če je bilo pa 30 stopinj. No, saj potem smo se namakali kar v morju, je bilo še mnogo mnogo bolje. V zadnjih treh tednih sem na Obali zasledila bazenčke & krama za na morje v šparu, mercatrorju, baby centru, direndaju, vsakem omv- ju še naša elica v ankaranskem kiosku jih ima
|
|
|
|
RE: ZAŠČITA PROTI VETRU IN SONCU ZA OTROKE 25.5.2009 13:33:55
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: higuys IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Ja, dobro vprašanje. Malo nam je od rok Baby center in tja res nismo šli. Ampak bi pričakoval človek, da imajo na Obali res že bazenčke... al kako? Če je bilo pa 30 stopinj. No, saj potem smo se namakali kar v morju, je bilo še mnogo mnogo bolje. V zadnjih treh tednih sem na Obali zasledila bazenčke & krama za na morje v šparu, mercatrorju, baby centru, direndaju, vsakem omv- ju še naša elica v ankaranskem kiosku jih ima Ja, ok. AMPAK MENE ZANIMA ZAŠČITA PROTI VETRU IN SONCU ZA NA PLAŽO ZA OTROKA. HALOOO...
|
|
RE: ZAŠČITA PROTI VETRU IN SONCU ZA OTROKE 25.5.2009 13:36:47
|
|
|
|
barika
|
JYSK jih bo imel po 8,50€
|
|
|
|
RE: ZAŠČITA PROTI VETRU IN SONCU ZA OTROKE 25.5.2009 13:37:00
|
|
|
|
higuys
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: higuys IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Ja, dobro vprašanje. Malo nam je od rok Baby center in tja res nismo šli. Ampak bi pričakoval človek, da imajo na Obali res že bazenčke... al kako? Če je bilo pa 30 stopinj. No, saj potem smo se namakali kar v morju, je bilo še mnogo mnogo bolje. V zadnjih treh tednih sem na Obali zasledila bazenčke & krama za na morje v šparu, mercatrorju, baby centru, direndaju, vsakem omv- ju še naša elica v ankaranskem kiosku jih ima Ja, ok. AMPAK MENE ZANIMA ZAŠČITA PROTI VETRU IN SONCU ZA NA PLAŽO ZA OTROKA. HALOOO... Dihaj. Naštete trgovine so tudi naslov za "zaščito pred soncem in vetrom" - to se mislila pod krama
|
|
|
|
RE: ZAŠČITA PROTI VETRU IN SONCU ZA OTROKE 25.5.2009 13:42:24
|
|
|
|
Onasiss
|
Aja, očitno imamo v Lj drugačne trgovine kot na primorskem, ker sem že vse poglrdala in povsod že vprašala. Zato tudi sprašujem.!!!!
|
|
RE: ZAŠČITA PROTI VETRU IN SONCU ZA OTROKE 25.5.2009 13:47:36
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika JYSK jih bo imel po 8,50€ Sem pogledala katalog pa ni to. Kdaj pa izide nov?
|
|
RE: ZAŠČITA PROTI VETRU IN SONCU ZA OTROKE 25.5.2009 13:56:32
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: barika JYSK jih bo imel po 8,50€ Sem pogledala katalog pa ni to. Kdaj pa izide nov? mi smo ga dobili danes.
|
|
|
|
RE: ZAŠČITA PROTI VETRU IN SONCU ZA OTROKE 25.5.2009 13:57:02
|
|
|
|
barika
|
pa maya maya jih ima.
|
|
|
|
RE: ZAŠČITA PROTI VETRU IN SONCU ZA OTROKE 25.5.2009 13:57:42
|
|
|
|
Rožica I
|
No, če ga ne boš dobila, ti našega prodam. Za, recimo, 38€ ! Je treba izkoristit povpraševanje, če je že ponudba na psu ! P.S.: Joke, ok? Da me ne bo katera na razpelo vlekla v tej vročini !
< Sporočilo je popravil Rožica I -- 25.5.2009 13:58:35 >
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?