|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZAČETNICA
8.5.2006 13:33:48   
PATRICIJA_22
Živijo,

že nekaj časa spremljam zadeve na forumu, vendar
z grozo ugotavljam, koliko težav se lahko pojavi že samo
pri poskušanju zanositve in po pravici povedano ste me kar hudo prestrašile,
kajti moj načrt je prenehati jemati KT nekje spomladi in plan je bil da bi
zadevo morala s partnerjem speljati do konca nekje okoli septembra (drugo leto)
ampak sedaj sem popolnoma zmedena kaj sploh narediti:
-menda da je potrebno jemati že neke tablete še preden sploh nehaš jemati KT
-ovulacijski testi (koliko jih pa je)???

Upam, da bo imela katera kakšen nasvet zame, kajti pri mojih letih (22) mislim, da ne bi smela imeti
ne vem kakšnih problemov - ALI PAČ? user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ZAČETNICA
8.5.2006 13:41:19   
Tejči
Punca, misli pozitivno!! Ne smeš se že sedaj obremenjevati z nečim, čemer pri tebi ne obstaja!
Glede KT ti lahko iz mojih izkušenj, da sem zanosila takoj, ko sem jih nehala jemat in mi je ginekologinja rekla, da sploh ni problema. Nosečnost je potekala fenomenalno, porod tudi, detece sedaj pridno raste, v glavnem vse je OKuser posted image  Delala nisem nikakršnih ovulacijskih testov (takrat sploh nisem vedela, da obstajajouser posted image ).
Ti kr nehaj jemat tabletke, pridno seksajta in se ne obremenjuj s temi malenkostmi! Pa srečno ti želimuser posted image

(odgovor članu PATRICIJA_22)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.5.2006 14:06:58   
Elysabeth
Punca, misli pozitivno!! Ne smeš se že sedaj obremenjevati z nečim, čemer pri tebi ne obstaja!

se popolnoma strinjam z zgornjo mislijo!
Drugače pa...priporočeno je, da se po prenehanju jemanja KT vsaj 3 mesece počaka z zanositvijo in se v tem času pač uporablja drugačna zaščita...in začni jemati folno kislino!

Želim ti, da čimprej zagledaš user posted image user posted image !

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.5.2006 14:24:02   
šnucika
jaz sem nehala jemati KT in sem zanosila po dveh mesecih brez problemov...tudi nosečnostuser posted image  je bila super....seveda z normalnimi manjšimi nevšečnostmi.

sem pa že v zadnjem ciklu KT pričela jemati TIFOL-folno kislino.
pa ne se obremenjevat z O testi...saj večinoma ne dajejo rezultatov!
torej...veselo na delouser posted image in čimmprej user posted image user posted image !

< Sporočilo je popravil šnucika -- 8.5.2006 14:34:42 >

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu Elysabeth)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.5.2006 14:44:41   
PATRICIJA_22
Živijo,
hvala za tako hiter odziv, ampak res bolj ko berem tale forum
bolj me skrbi... Ampak saj bom videla, sedaj moram počakati, da mi
poteče pogodba o zaposlitvi (ki jo imam za določen čas) in me je strah da bi zanosila
pred službo za nedoločen čas, kaj šele da bi šla na porodniško..(Kaj pa če mi ne podaljšajo
pogodbe)?

Najbolj me je pa groza, da bom sedaj čakala na zaposlitev za nedoločen čas potem
nama pa ne bo uspelo zanositi in se bom dejansko morala ukvarjati s takimi težavami, kot
se ženske na temu forumu (to mora biti res huda preizkušnja).

Še enkrat hvala
Patricija

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.5.2006 15:35:53   
Anonimen
Patricija najprej dobrodošla!

Ne sekiraj se zaradi službe, za določen ali pa nedoločen čas. Če boš gledala, da imaš vse v življenju tipa top pošlihtano boš kja kmalu prestara za otroke!user posted image Ko se vama bo zdel pravi čas za user posted image jih kar lepo začnita delat.

Midva se trdiva samo en kratek čas (od januarja letos), pa ni še nič ratalo. Merim si BT, pa kupila sem si O teste (http://ringaraja.net/forum/tm.asp?m=906129 - tu boš dobila še par inf.)... skratka delava vse za user posted image user posted image , pa zaenkrat še ni rezultata. Sem pa tudi sama stara 24 let, pa sem KT (najprej Cilest, potem Yarino) jemala dve leti, Kt sem prenehala jemati pol leta predno sva začela delat na naraščaju (čeprav ni bilo potrebno). Sicer pa poznam par, oba pod 25 let, pa bosta konec leta dobila user posted image   s pomočjo IVF, ker naravno pač ni šlo ("napaka" je bila pri njej). Torej samo leta niso nobena merilo.

Lp

< Sporočilo je popravil jjasna -- 8.5.2006 15:36:34 >

Neposredna povezava do sporočila: 6
8.5.2006 18:31:57   
PATRICIJA_22
Pozdravljene vse skupaj,
opažam da se večini zdi starost 22 oz.23
veliko prezgodnja za otroka, ampak če pogledam tako kot jjasna
ima v bistvu prav, kajti skrbi me sedaj samo še finančna plat (moja ne od partnerja, in ravno zato večinoma poslušam da preveč kompliciram, kajti tudi če sem brez službe ne bova imela nobenih težav preživeti (finančno)...

Skratka, ko neham jemati KT bo trajalo še nekaj časa preden dejansko zanosim...
Zanima me pa še če je katera imela kakšne težave z zaposlitvijo oz. z delovnim mestom...

Skratka upam na najboljše, se pravi na user posted image  !

Neposredna povezava do sporočila: 7
8.5.2006 18:53:41   
iwa
Ojla začetnica!
Men je tole tud šele prvi mesec k se lotevam user posted image , pa sm še študentka in če mi user posted image slučajn v kratkem rata bom tud user posted image študentka oz. bom celo pavzirala pred diplomo. Stara sm 24 in morm ti rečt da se mi tvoja starost nikakor ne zdi prenizka (moja prjatlca je dec rodila pa ma 22 let, pa sta oba sam študenta, a pravi da ko svojo tamalo pogleda pozab vse probleme..user posted image ) Če mata skup ok prihodke pol ne vidm ovir da se ne bi lotla user posted image , sploh k si že sama dobr opazla da ni nujn da koj rata in če se zgodej lotš si pol lohk bl razbremenjena v tem!Punce so ti že fajn svetvale tko da ti kr pogumno! Pa brezveze se je karkol prej obremenjevat z neplodnostjo...mogoč ti pa koj rata!Pa želim tebi in vsem nam da kmal zagledamo user posted image user posted image !
Pa lep dan še naprej!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

Neposredna povezava do sporočila: 8
8.5.2006 19:34:07   
KODA
user posted image user posted image dobrodošla

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.5.2006 21:06:32   
PATRICIJA_22
Super ste,
sploh pa če je že tolikim pred mano uspelo (tudi s finančne plati)
potem ni razloga zakaj ne bi tudi meni...user posted image

Mi pa resnično veliko pomaga, slišati takole par mnenj od ljudi ki so objektivni brez predsodkov da sem premlada...

Sploh pa moramo zvišati rodnost naše deželice, jaz pa si neznansko želim biti mamica user posted image

Bomo videli...

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.5.2006 21:41:15   
Nitka
Patricija, predvsem se poglobi vase in če boš začutila, da če si ne glede na kogarkoli in karkoli želiš (seveda s partnerjem oba skupaj) otroka, potem GO FOR IT user posted image . Ne poslušaj drugih, ki si jemljejo pravico, da ti (ki si polnoletna oseba ženekaj časa) govorijo za kaj si pripravljena in zakaj ne. Zapomni si ta rek: "Smej se in vsi se bodo smejali s tabo. Jokaj in jokal boš sam". Nekako tako gre... bistvo je, da te opomni, da nihče namesto tebe ne bo 9 mesecev noseč in nihče drug ne bo odgovoren za tega otroka (poleg partnerja). Ampak tudi nihče drug ne bo čutil tiste materinske topline, ko prvič popestvaš svojega otroka, ko ga gledaš kako raste in ko ga opazuješ kako ti je v določenih točkah podoben. user posted image

Smeh je pol zdravja, veliko se smejmo z našimi otroci!
Trenerka fitnesa za pridobitev lepega zdravega telesa.

Neposredna povezava do sporočila: 11
9.5.2006 9:36:34   
tajči84_
Dobrodošla na forumu...user posted image

Se popolnoma strinjam s prejšnjim komentarjemuser posted image user posted image user posted image . Sama sem stara tako kot ti (22), otroka načrtujeva dobro leto in žal, še ni nič, pa se ne obremenjujem kaj preveč. Še manj pa se obremenjujem s komentarji kolegic, stricev pa tetk...˝Kaj nisi še premlada˝ pa kakšne podobne... Pač jaz sem pripravljena moj user posted image   tudi...pa čeprav sem brez službe...bova že nekako...
Več ki se obremenjuješ slabše je...Ti pa tvoj user posted image  sam pridno user posted image user posted image user posted image naprej in boš vidla da boš tudi ti ko bo čas zagledala user posted image user posted image . Jaz teh ovulacijskih testov nisem kupila, ker baje nekaterim sploh ne pokažejo pravilno.  No pa držimo user posted image user posted image user posted image  da čimprej zagledamo user posted image user posted image .

LP Tanja

(odgovor članu Nitka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.5.2006 10:02:34   
LUNA06
Ojla!
Pozdravljena med nami.

Jaz pa ti predlagam, da prenehaš jesti KT, se naročiš pri G, poveš kašni so tvoji načrti in ti bo naredila UZ.Potem počakaš še kakšen mesec (če se ti ne mudi, drugače ni nujno), potem pa user posted image .Če imaš dokaj redno user posted image , ne potrebuješ nobenih ovulacijskih tednov.Sama sem si plodne dneve izračunala kar tu na forumu in je vžgalo v prvo, zdaj sem user posted image  6 tednov.Prej pa sem dala skoz tudi operacijo pregrade, ki so mi jo ugotovili na UZ.

Čim manj se obremenjuj s temi stvarmi, ki se nam dogajajo in misli pozitivno, vendar pa useeno ne prehitevaj in ne pričakuj, da boš takoj videla user posted image , ker to pelje samo v slabo voljo!Do septembra vama sigurno uspe!!!

Pozdravček!

< Sporočilo je popravil LUNA06 -- 9.5.2006 10:03:09 >

Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?