Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: YTONG-projekti varčnih hiš 26.1.2008 17:36:46
|
|
|
|
Dadi
|
mislim da le LARA gradila z YTONG-om...ma fajn hišico.
|
|
RE: YTONG-projekti varčnih hiš 26.1.2008 22:40:57
|
|
|
|
robinzon
|
Noe, naj te ne zavede cena cegla. Pravi stroški se šele začnejo, ko je streha gor. Misim, da je Lara govorila o 34 takratnih miljonih stroškov, pa še fasade nimajo in še bi se kaj našlo.
|
|
|
|
RE: YTONG-projekti varčnih hiš 27.1.2008 20:01:12
|
|
|
|
moci
|
mogoče misliš juting? ytong je gradbeni material, juting so pa montažne hiše.
|
|
|
|
RE: YTONG-projekti varčnih hiš 28.1.2008 10:39:31
|
|
|
|
Anonimen
|
yton ponuja tipske modele hiš. če ti je kak model všeč je ok, ker boš vrjetno kar dosti prihranila z načrtom, pa še narejene so tako da ves material, ki ga ytong ponuja ustreza maximalno. mi nimamo njihovega načrta ampak smo gradili iz ytonga in smo super zadovoljni! če te kaj zanima pa praši. lahko tudi zs.
|
|
|
|
RE: YTONG-projekti varčnih hiš 28.1.2008 17:49:37
|
|
|
|
ankhesenpaaten
|
mi smo zidali s tem, ma samo zunaje zidove, za notranje smo imeli že doma. v štartu je malo dražje, baje da se pa potem pozna....boljša izolacija in ne rabiš dajat drugega.
|
|
|
|
RE: YTONG-projekti varčnih hiš 28.1.2008 17:49:38
|
|
|
|
ankhesenpaaten
|
mi smo zidali s tem, ma samo zunaje zidove, za notranje smo imeli že doma. v štartu je malo dražje, baje da se pa potem pozna....boljša izolacija in ne rabiš dajat drugega.
|
|
|
|
RE: YTONG-projekti varčnih hiš 28.1.2008 17:49:38
|
|
|
|
ankhesenpaaten
|
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?