Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Wulong Oolong čaja za topljenje maščobe 10.8.2011 10:33:23
|
|
|
|
janapan
|
Jaz izkušenj nimam s tem čajem, ti pa lahko povem, da imam tudi jaz dobrih 10 kg viška po dveh porodih. V enem letu (pa tudi že prej) sem vsaj 100x začela z dieto. Od tega sem bila vsaj 4x na 90 dnevni ( vedno sem shujšala tudi po 6 kg a jo žal prekinila zaradi okoliščin) in vse sem dobila nazaj, celo z obrestmi. Sedaj sem prvič v življenju -pa sem probala že nešteto enih diet - začela z Montignacovo metodo (Jem torej hujšam). Bila sem zelo skeptična ker ne smeš krompirja, pa bele moke, sladkorja...pa še in še hrane, ki jo obožujem,...a sem vseno začela. In počutim se res odlično, čisto nič lačna. Kar mi je najbolj všeč je, da lahko vsak dan ješ jedi iz vseh kategorij...če ti paše sladko ali slano....ni tako striktna kot 90 dnevna. Mogoče bi prišla prav tudi zate....
|
|
|
|
RE: Wulong Oolong čaja za topljenje maščobe 10.8.2011 13:31:36
|
|
|
|
krfjolca
|
Jaz mislim, da so vsi ti čaji, tabletke in podobne čudežne reči bolj larifari in zgolj drage, to je pa vse. Brez tega, da zamenjaš življenjski stil in uravnotežiš prehranjevalne navade, enostavno ne gre. 90-dnevna dieta, South beach dieta in podobne so preveč restriktivne diete in človeka samo znervirajo, ravno tako zapraviš gore denarja za hrano. Ko se jih nehaš držat, pa dobiš s plusom kilograme nazaj. Montignac je zelo dober, ker ni shujševalna dieta, ampak je način prehranjevanja. Ki ga moraš seveda furat celo življenje, če se ne želiš spet zrediti.
|
|
RE: Wulong Oolong čaja za topljenje maščobe 10.8.2011 14:15:30
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: janapan Jaz izkušenj nimam s tem čajem, ti pa lahko povem, da imam tudi jaz dobrih 10 kg viška po dveh porodih. V enem letu (pa tudi že prej) sem vsaj 100x začela z dieto. Od tega sem bila vsaj 4x na 90 dnevni ( vedno sem shujšala tudi po 6 kg a jo žal prekinila zaradi okoliščin) in vse sem dobila nazaj, celo z obrestmi. Sedaj sem prvič v življenju -pa sem probala že nešteto enih diet - začela z Montignacovo metodo (Jem torej hujšam). Bila sem zelo skeptična ker ne smeš krompirja, pa bele moke, sladkorja...pa še in še hrane, ki jo obožujem,...a sem vseno začela. In počutim se res odlično, čisto nič lačna. Kar mi je najbolj všeč je, da lahko vsak dan ješ jedi iz vseh kategorij...če ti paše sladko ali slano....ni tako striktna kot 90 dnevna. Mogoče bi prišla prav tudi zate.... Montignacovo metodo (Jem torej hujšam) a mi lahko kaj več poveš o tej metodi..a si že šla kej dol..kaj sploh ješ oz česa ne smeš jesti
|
|
RE: Wulong Oolong čaja za topljenje maščobe 10.8.2011 18:41:26
|
|
|
|
lotkla
|
Škoda denarja, pa še zanič okusa je. Meni ni pomagal,sem ga vrgla stran.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?