Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Winx računalnik iz BCja 27.8.2010 8:37:23
|
|
|
|
janjja
|
Mislim da je ta stvar od Mehana - samo pač poslikan. Mi imamo istega samo da je roza in nima gor Winxic narisanih (bil je nekaj čez 50€). Jaz sem bila proti temu, ker ima tisti mali ekranček, mi pa imamo dva računalnika prava že doma, pa je mož popustil in jni ga je kupil. Resolucija je slaba, ekranček ni osvetljen, črno bel, ampak naši tamali je vseeno všeč in še poučne stvari iam gori, tako da zaenkrat še se kar igra z njim. Je pa gor vse sorte - sslovenščina, matematika, vaje za spomin... Vse v ang in slo. Je pa naša stara 5 let in pol stvari še ne zna, saj je gor deljenje, množenje, dopolnjevanke s črkami... Precej težko bi rekla za 4 letnico.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?