|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Windows starter
20.2.2012 13:58:51   
Julija08
Moj je od nekje privlekel Laptop (ga je dobil ful poceni), vendar gor ni Offica, je samo ta starter...kje kdo lahko naloži vse te stvari za normalno ceno, ker pri nekomu, ki ti da gor licnečne programe je to 100-150€ user posted image user posted image user posted image

Se mi pa zdi to močno pretirano...sem pa imela enkrat to na CD-ju, ko mi je en znanec naložil na moj računalnik in mi je dal še Cd za backup, če se zbrišejo...a bi tisto delalo tudi, če dam na tega....

sem pa bolj anti za te stvari, ne bi pa rada spet komu težila, da mi zrihta user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Windows starter
20.2.2012 14:04:01   
LuLu
Da se za manj denarja naložit vse to in še več, samo poznati pa bi le bilo dobro nekoga, ki to dela... kaki mladi zagriženi računalničar zagotovo user posted image

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.2.2012 15:02:30   
FotoModel
Zdaj odvisno kolko anti si za pcje.
Drugače moj predlog je, če hočeš zastonj to vse, greš ali na mojblink ali partis stran, potegneš dol office in si jih sama naložiš.

Khm khm, levooo nogavica, desnooo nogavica.. nogavice :)

Spletna trgovina LanStore - www.lanstore.si

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.2.2012 16:16:24   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: FotoModel

Drugače moj predlog je, če hočeš zastonj to vse, greš ali na mojblink ali partis stran, potegneš dol office in si jih sama naložiš.

Ja, tak je najceneje, samo če je "bolj anti za te stvari" ?  user posted image

(odgovor članu FotoModel)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.2.2012 17:40:58   
Julija08

Hmm, filme si že loadam dol tko da, če za naložit ni neka znanost, mogoče bi pa šlo...bom poskusila, hvala ;)))

Neposredna povezava do sporočila: 5
20.2.2012 17:47:18   
Julija08

Mater sem šla na Partis gledat, tega je ful...ker so pa najbolši, na stari kišti sem mela še XP, zdaj mam pa v službi in doma Windowse 7.

Maš jih ful:

Microsoft Office 2007 Office 2007 z priloženo serial key

Microsoft Office Professional Plus 2007 ... Slovenski Office 2007 [SP2]user posted image

jih je dve strani...bom kar taprve...kaj je pa to Professional Plus...a to je kaka bolj fency...

pa ni vrag da mi bo ratalo, bom jutri probala...a lohk ker ful zaj****?

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.2.2012 17:52:37   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: Julija08

Microsoft Office 2007 Office 2007 z priloženo serial key

Microsoft Office Professional Plus 2007 ... Slovenski Office 2007 [SP2]user posted image

Malo poglej na velikost datotek, ker SP so service packi, ni program... pa ziher si daj Office 2007 ali 2010, več pa mislim, da ni na partisu, pa če želiš, da je slovenski...

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.2.2012 18:17:09   
Julija08
Hvala!!!!user posted image user posted image user posted image

Sporočim kako bo šlo...

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.2.2012 18:37:12   
FotoModel
malo preberi spodaj komentare, kaj so napisali (če dela, kako so inštalirali pa tko..). drugače pa, kjer je največ sejalcev, tisti je ziher dober.. :)

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.2.2012 18:40:04   
LuLu

malo preberi spodaj komentare, kaj so napisali (če dela, kako so inštalirali pa tko..). drugače pa, kjer je največ sejalcev, tisti je ziher dober.. :)

Jap user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10
20.2.2012 18:40:09   
FotoModel
http://www.partis.si/torrent/podrobno/106352

kar to probaj, zdi se mi da je prva, katera je tu že omenjena. :) pa sporoči, kako ti je šlo. zafrknit pa ne moreš nič, ker pol sam uninstaliraš, če bi kaj zafrkavalo :)

Neposredna povezava do sporočila: 11
20.2.2012 18:42:31   
FotoModel
aja, pa jaz si pri kaki zakomplicirani instalaciji, ali kaj takem pomagam z youtubom. tam not napisi How to Install Microsoft Office 2007. pa mal poglej, pa ti bo vse fino video prikazano.. :)

Neposredna povezava do sporočila: 12
20.2.2012 18:59:14   
Julija08

aja, pa jaz si pri kaki zakomplicirani instalaciji, ali kaj takem pomagam z youtubom. tam not napisi How to Install Microsoft Office 2007. pa mal poglej, pa ti bo vse fino video prikazano.. :)

juhu, tukaj pa res veliko izvem....super bom poskusila, ziher bo ratalo...na youtube pa nisem pomislila, pa se je moj učil gor ploščice polagat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 13
20.2.2012 22:47:55   
Frodo Bisagin
IZVIRNO SPOROČILO: Julija08

Open office - legalno, zastonj in kompatibilno z drugimi programi oz. formati.

juhu, tukaj pa res veliko izvem....super bom poskusila, ziher bo ratalo...na youtube pa nisem pomislila, pa se je moj učil gor ploščice polagat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?