Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Wellness Orhidelia v Olimiu 31.5.2009 11:00:03
|
|
|
|
gapii27
|
full nore in seveda temu primerne cene....3 ure bazen malo manj ko 30 eur na osebo....kaki paket masaža in jacuzi pa okol 50 eur na osebo... se pa vsekakor splača, če si enkrat prvošiš kako razvajanje lp
|
|
|
|
RE: Wellness Orhidelia v Olimiu 31.5.2009 11:08:30
|
|
|
|
Spiria
|
No ja, za celodnevno razvajanje čez vikend je cena 33 €, je pa vključeno koriščenje bazenov in savn, dobiš kopalni plašč in brisačo. Meni se to ne zdi ravno noro, glede na to, da je celodnevno in da so vključene tudi savne, ki jih obožujeva.
|
|
|
|
RE: Wellness Orhidelia v Olimiu 31.5.2009 11:12:04
|
|
|
|
gapii27
|
sem mislila full nore terme cene pa primene temu..potem je odvisno od paketa in tud časa ko si tam...manj ur več stane....vsaj na ceniku ki so ga talal na otvoritvi je tak pisal...pa za paket jacuzi in masaža drži, ker smo kupili bone za obletnico...drugo pa ne vem....uživajta na obisku term, caw
|
|
|
|
RE: Wellness Orhidelia v Olimiu 31.5.2009 11:14:40
|
|
|
|
Spiria
|
Oki doki Pa si potem bila v Orhidelii ali ne?
|
|
|
|
RE: Wellness Orhidelia v Olimiu 31.5.2009 12:24:04
|
|
|
|
gapii27
|
na otvoritvi...za drugo pa še ni bilo cajta... vrjamem pa da bota uživala, pa ni važn kje sta
|
|
|
|
RE: Wellness Orhidelia v Olimiu 9.6.2009 12:10:56
|
|
|
|
Felicity
|
Mi smo bili. Enkratno. Zares se splača it pogledat. Pa fajn je, ker ni gužve kot v termaliji.
|
|
|
| Stran: [1] |
Doris in Dorian?picola1Ali vam je čudno, če bi bila bratec in sestrica Doris in Dorian ?da (
24%)
ne (
52%)
res je malo hecno (
24%)
Število vseh glasov: 227Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!