Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 6.9.2009 23:33:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Wecshlerjeva lestvica inteligentnosti 6.9.2009 23:50:36
|
|
|
|
Spark
|
To pa tudi mene zanima? Od kod jim podatki, saj ne vem, da bi kako testirali otročke.
|
|
|
|
RE: Wecshlerjeva lestvica inteligentnosti 7.9.2009 7:55:15
|
|
|
|
Šarki
|
mi smo ene dve leti nazaj v vrtcu dobili nek vprašalnik za eno univerzitetno študijo. sam je blo to anonimno, pa jaz sem izpolnila vprašalnik kaj ona že zna. samo ne vem kako se je to imenovalo
|
|
RE: Wecshlerjeva lestvica inteligentnosti 7.9.2009 9:16:45
|
|
|
|
tintin
|
Verjetno lestvico testira FF, Oddelek za psihologijo ali Pedagoški inštitut ? Podatke o vseh ljudeh v Slo se dobi iz Centralnega registra prebivalstva in če si raziskovalec mirno zaprosiš zanje in jih glede na zahtevan vzorec (starost, koliko ljudi....) tudi dobiš. Aja, jaz obvestila nisem dobila, sem pa psihologinja in vem kako te stvari gredo. Brez skrbi, če hočemo imeti v Sloveniji kak veljaven instrument za testiranje umskih sposobnosti je edina možna pot takšna, da se testira na slovenskem (naključno izbranem) vzorcu. Tisto par let nazaj je bila pa Bailiyeva lestvica otrokovega razvoja.
|
|
|
|
RE: Wecshlerjeva lestvica inteligentnosti 7.9.2009 18:10:58
|
|
|
|
tanjusi
|
TOLE smo mi imeli lani, je tako kot praviš s tem da so pri nas vodstvene delavke na podlagi rojstnih datumov, ki so res strogo določeni, določile otroke. Starši so morali podpisatti izjavo, da se strinjajo prišla je ena gospa ki je izvajala testiranje, mislim nisem pa 100 % da je to v okviru ministrstva, ni pa nobena groza , kolkor vem je bla pri nas zraven enega otroka mamica pa sta oba preživela
|
|
RE: Wecshlerjeva lestvica inteligentnosti 8.9.2009 17:49:17
|
|
|
|
DeVilla
|
Evo, je že Tanjusi odgovorila na vsa vprašanja. Mene pa še zanima, če starši dobimo rezultate?
|
|
RE: Wecshlerjeva lestvica inteligentnosti 8.9.2009 17:53:38
|
|
|
|
tanjusi
|
Mene pa še zanima, če starši dobimo rezultate? NE to bi pač radi imeli da določijo eno lestvico inteligentnosti pri dololčeni starosti otrok. Je pa bla tista gospa zelo prijazna in se izvaja ta test zelo skozi igro in otrok nima občutka da ga nekdo nekaj matra
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?