|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   WLM 8.0 betta (novi MSN)
20.6.2006 4:51:44   
Anonimen
Samo v vednost...

To je novi Windows Live Messenger - izboljšana verzija zadnjega MSN-ja 7.5.
Jaz ga uporabljam zadnji teden in moram reči, da sem zdaj, ko sem se ga navadila, kar zadovoljna. Bistvena izboljšava je pa ta, da ga uporabljaš takorekoč kakor Skype - torej tako, da brezplačno "telefoniraš" (preko slušalk in mikrofona, seveda) vsem, ki imajo tudi WLM, kličeš pa lahko tudi na GSM ali fiksni telefon.
Vseh funkcij še nisem "pogruntala", ampak se pa še učim.

WLM je na voljo za brezplačno inštalacijo ali za posodobitev starega MSN-ja na njihovi strani www.msn.com, v zgornjem desnem kotu ekrana.

Če pa katera (kateri ugotovi kaj več v zvezi z WLM-jem, naj pa kar tukaj napiše. Bom vesela vseh navodil za uporabo (tista na MSN-ju so brezveze). user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: WLM 8.0 betta (novi MSN)
20.6.2006 5:21:55   
StBarbara
Grem probat inštalirat user posted image ...sicer se da s staro verzijo tudi vse zmenit user posted image user posted image

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.6.2006 13:04:52   
KIRA
men link ne dela. ne tvoj - ampak tist na msn strani. ti ga vidiš????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.6.2006 13:47:59   
Anonimen
Midva ga imava že vsaj kaka dva tednauser posted image  Mene je vmes mal zezal, drgač je pa ok. Novost je tudi mapa za izmenjavanje - notri daš vse file, ki so določenemu stiku iz tvojgea seznama vedno na voljo, tudi takrat, ko si ti nedosegljiv. Drugače pa ni nekih tragičnih sprememb.

Pa saj pogovarjal si se že prej lahko - web cam & mikrofonuser posted image

Meni je edino vizualno MSN 7.5 veliko leši (ker je bolj zaobljenih oblik, ta je pa čisto kvadraten).

LP

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
20.6.2006 21:36:01   
KIRA
sem tud jaz probala, sem našla link in sem naložila - ni velikih razlik.
kako se pa kliče na telefon ali na GSm, kot si napisala, pa sploh nikjer ne morem najt. edino tuj računalnik lahko pokličem. ampak to sem
že prej lahko. ni velikih razlik.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.