|
RE: Vztrajati ali ne,.... 28.5.2007 11:51:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen hvala za odgovore. IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Meni že samo ta njegova reakcija veliko pove o njem, kajti samo človek, ki misli, da je edini pameten, da ima samo on prav, vse ostalo pa je zoper njega, takole reagira, če se hoče nekdo z njim pogovoriti. Nadalje pa mi veliko o njem pove tudi tisto pivo ali dve, ki je očitno vsakodnevno na sporedu in mu je očitno pomembnejše od biti s tabo in otrokom (pa sem daleč od tega, da tipu ne bi privoščila kakšnega pira sem ter tja po službi ali pa zvečer). Vztrajati? Hmm, ne vem, kljub vsemu še vedno veliko premalo vem o vaju in vajinem (vašem) odnosu. Definitivno se je potrebno nekako pogovoriti. Če je drugače ok, če ne prihaja domov orto pijan in nasilen, če sicer zgledno skrbi za dom in otroka, potem se definitivno splača vztrajati oz. se potruditi, da vajina zveza ponovno zaživi. Potem mi je pa zadnjič rekel, če ga nimam rada-seveda ga imam, samo imam pa rada tudi sebe To, da pride totalno pijan se zgodi 1x-2x na leto-recimo. Udaril me pa še ni, mi je ene 2x že zagrozil toda to mu je pa popolnoma jasno, da me bo le 1x (prvič zadnjič in nikoli več!!!). Se popolnoma strinjam, da se dobi napaka tudi pri meni, samo kako naj vem kaj ga moti, če mi ne pove . Jaz upam, da se nama uspe čimprej pogovorit in razčistit kar se da.
|
|
|