|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vztrajati ali ne,....
27.5.2007 23:00:51   
Anonimen
V tej zvezi namreč. Pri nama s fantom že kar dolgo ni tako kot naj bi bilo. Zelo malo se vidiva, pogovarjat se pa z njim sploh več ne da. Po službi dobim samo še kakšen sms-pridem pozneje, potem pa pride okoli 2-eh ponoči (ko dela popoldan), potem pa dopoldan spi do 11-ih, se gre pripravt za službo, poje kosilo in gre; kadar pa dela dop. pride okoli 5-7-ih, včasih tudi pozneje. Ko se hočem z njim pogovorit o tem, da bo potrebno kaj spremenit pravi, da bo vzel user posted image in šel , mislim, da me s tem le izsiljuje-kaj menite?! Ali sploh lahko kar vzame malega in odide? Seveda user posted image za nič na svetu ne dam!!!
Hvala za odgovore!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vztrajati ali ne,....
27.5.2007 23:53:21   
poška
svetovati ti ne morem, lahko pa te opomnem, da če imata otroka, to ni več tvoj FANT, ampak PARTNER in to ni vajina VEZA ampak ste DRUŽINA.

zato se potrudi in resno premisli, kaj te muči. ker iz tega sestavka bolj razberem, da imaš ti dovolj, kot pa da te on zapostavlja. predvidevam pa da ga ni doma zaradi službe.  v družini je veliko dela in včasih ni časa za pogovor muhastih žensk. če predvidevaš da je vse OK, potem se sploh nimata kaj za pogovarjati

ko ko ko ko daaaak

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.5.2007 0:22:00   
Anonimen
Ne pride pozno domov zaradi službe ampak zaradi piva, dveh,...

(odgovor članu poška)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
28.5.2007 1:15:56   
nejcko
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Ko se hočem z njim pogovorit o tem, da bo potrebno kaj spremenit pravi, da bo vzel user posted image in šel ,

Meni že samo ta njegova reakcija veliko pove o njem, kajti samo človek, ki misli, da je edini pameten, da ima samo on prav, vse ostalo pa je zoper njega, takole reagira, če se hoče nekdo z njim pogovoriti.
Nadalje pa mi veliko o njem pove tudi tisto pivo ali dve, ki je očitno vsakodnevno na sporedu in mu je očitno pomembnejše od biti s tabo in otrokom (pa sem daleč od tega, da tipu ne bi privoščila kakšnega pira sem ter tja po službi ali pa zvečer).

Vztrajati? Hmm, ne vem, kljub vsemu še vedno veliko premalo vem o vaju in vajinem (vašem) odnosu. Definitivno se je potrebno nekako pogovoriti. Če je drugače ok, če ne prihaja domov orto pijan in nasilen, če sicer zgledno skrbi za dom in otroka, potem se definitivno splača vztrajati oz. se potruditi, da vajina zveza ponovno zaživi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.5.2007 6:36:46   
srki
V takih primerih je težko svetovati, lahko nekdo piše eno, v resnici pa je čisto nekaj drugega. Torej, potrebno bi bilo poznat obe plati zgodbe. Pa ne samo v tvojem primeru, v vseh takih primerih.

Glede tega, da vzame otroka, to je pa itak brezvezna grožnja.

(odgovor članu poška)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.5.2007 7:11:59   
Anonimen
S tabo dela tako kot dopuščaš.Če to traja že dolgp časa se mi zdi,da je malo pozno za karkoli,ker on ve,da lahko dela kar mu paše.
Največkrat ženske delajo napako že s tem,da moškim še naprej strežejo od spredaj in odzadaj,ne glede na to,da to niso zaslužili,ker jim je mar za družino in okoli vandrajo,ter živijo kot jim paše.Potem pa vidijo(moški)da je doma vse tako kot da bi bili nevem kako dobri in skrbni.Zakaj potem moški nebi izkoristil neumnost ženske,ki po vseh njegovih potepanjih in popivanjih še kar lepo skrbi zanj?
Nasveta ti pa ne morem dati,ker najprej moraš sama pri sebi premisliti kaj imaš sploh od te veze.

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
28.5.2007 8:07:35   
Anuška79
Najprej sama razčisti, kaj bi rada nato pa daj otroka v varstvo oz. spat in se pogovorita. POvej mu kaj te muči, kaj te moti in kaj od njega pričakuješ.

Če gre samo za 'poslužbena piva' bi se verjetno dalo s pogovorom vse rešit. Morda se v novi vlogi očeta ne znajde in se preprosto umakne, morda meni, da si ti preveč zaščitniška do otroka in se umakne, ker ne zna do vaju. Morda  ga je strah, da bo delal napake, pa se raje umakne. Čeprav boste rekle, pa saj je ja odrasel človek in bi se s tem moral znati spopasti, sem prepričana, da nekateri potrebujejo več spodbude kot drugi.

Primer: moj je zlat človek in partner, a prihaja iz nefunkcionalne družine alkoholika in depresiven mame. Pri njih je bilo namesto pogovora vpitje in razbijanje  običajen način reševanja problemov. Najin problem: on se noče prepirat. Saj na koncu se vedno pogovoriva, a kolikokrat jaz znorim, ker problem raje potisne stran, ker se boji prepira, kot pa da bi ga izpostavil. POdobno je bilo po porodu: v porodni sobi in prej je bil super, v treh dneh, ko sva bila v porodnišnici je pa kar zlezel vase - kasneje sva ugotovila, da ga je bilo na smrt strah, kako bo poskrbel za to malo pikico. Ko sva prišla z malim domov, pa spet ne bi našla boljšega partnerja.

V glavnem: pogovorita se. Je pa težko svetovati, če človek ne pozna cele slike.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.5.2007 9:11:52   
Zahi
take in podobne službe (do 2h ponoči) niso nikoli zdrave za družino.. nastaja vse večja luknja med partnerjema.. vse manj se družita in pogovarjata.. ko je pa luknja prevelika se pa zelo težko pride nazaj..

če te izsiljuje s takimi izjavami je zadeva že precej resna...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.5.2007 11:43:08   
mika
če te izsiljuje s takimi izjavami je zadeva že precej resna...

tako tud jaz vidim. očitno ve, da dela zelo narobe, ampak tega ni pripravljen (ali ne zna) spremeniti. poskusi še z enim pogovorom in mu ne dovoli, da se umakne oz. da zbeži. poslušaj ga, ne skači mu v besedo, naj pove kako se počuti in zakaj je toliko z doma.
če pa nima namena ničesar spremeniti, pa se spremembe loti sama. prvo kar je, mu moraš pokazati, da se njegovih groženj z otrokom ne bojiš, pa čeprav se mogoče cela treseš, ko to izjavi. močnejša moraš bit od njega, samo tako boš lahko zaživela normalno življenje z njim ali brez njega.

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.5.2007 11:48:52   
Anonimen
hvala za odgovore.

IZVIRNO SPOROČILO: nejcko

Meni že samo ta njegova reakcija veliko pove o njem, kajti samo človek, ki misli, da je edini pameten, da ima samo on prav, vse ostalo pa je zoper njega, takole reagira, če se hoče nekdo z njim pogovoriti.
Nadalje pa mi veliko o njem pove tudi tisto pivo ali dve, ki je očitno vsakodnevno na sporedu in mu je očitno pomembnejše od biti s tabo in otrokom (pa sem daleč od tega, da tipu ne bi privoščila kakšnega pira sem ter tja po službi ali pa zvečer).

Vztrajati? Hmm, ne vem, kljub vsemu še vedno veliko premalo vem o vaju in vajinem (vašem) odnosu. Definitivno se je potrebno nekako pogovoriti. Če je drugače ok, če ne prihaja domov orto pijan in nasilen, če sicer zgledno skrbi za dom in otroka, potem se definitivno splača vztrajati oz. se potruditi, da vajina zveza ponovno zaživi.

To, da pride totalno pijan se zgodi 1x-2x na leto-recimo. Udaril me pa še ni, mi je ene 2x že zagrozil toda to mu je pa popolnoma jasno, da me bo le 1x (prvič zadnjič in nikoli več!!!).

Se popolnoma strinjam, da se dobi napaka tudi pri meni, samo kako naj vem kaj ga moti, če mi ne poveuser posted image . Jaz upam, da se nama uspe čimprej pogovorit in razčistit kar se da.

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
28.5.2007 11:51:37   
Anonimen

hvala za odgovore.

Potem mi je pa zadnjič rekel, če ga nimam rada-seveda ga imam, samo imam pa rada tudi sebe

To, da pride totalno pijan se zgodi 1x-2x na leto-recimo. Udaril me pa še ni, mi je ene 2x že zagrozil toda to mu je pa popolnoma jasno, da me bo le 1x (prvič zadnjič in nikoli več!!!).

Se popolnoma strinjam, da se dobi napaka tudi pri meni, samo kako naj vem kaj ga moti, če mi ne poveuser posted image . Jaz upam, da se nama uspe čimprej pogovorit in razčistit kar se da.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
28.5.2007 11:53:29   
Anonimen

hvala za odgovore.

Potem mi je pa zadnjič rekel, če ga nimam rada-seveda ga imam, samo imam pa rada tudi sebe

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
28.5.2007 11:57:22   
Anonimen
Ja in zakaj ti je rekel da vzame otroka in odide?Meni se zdi,da imata kar dosto problemov in to velikih.Kajti kar tako brez veze nebi šel.Udari po mizi se pogovorita kaj je narobe kaj mi ne paše kaj tebi ne paše in razčistita enkrat za vselej.Če pa je tukaj prisoten alkohol potem pa bo težka.Kajti,če se niti pogovarjat noče potem bo težko,da bi šla k kakšnemu svetovalcu.
Pa mu ti zabrusi,če se nebo pogovoril,da vzameš otroka in greš.Ali pa pojdi za par dni k svojim ali pač nekam z otrokom.Pusti ga malo v dvomih,da bo razmislil in se streznil ko bo videl da misliš resno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
28.5.2007 12:24:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: vojakinja

Ja in zakaj ti je rekel da vzame otroka in odide?
Še sama ne vem več-nekaj sva se spričkala,...

Pa mu ti zabrusi,če se nebo pogovoril,da vzameš otroka in greš.Ali pa pojdi za par dni k svojim ali pač nekam z otrokom.Pusti ga malo v dvomih,da bo razmislil in se streznil ko bo videl da misliš resno.
Sva si pri naših uredila stanovanje in nimam kamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
28.5.2007 12:25:58   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: vojakinja

Ja in zakaj ti je rekel da vzame otroka in odide?Meni se zdi,da imata kar dosto problemov in to velikih.Kajti kar tako brez veze nebi šel.Udari po mizi se pogovorita kaj je narobe kaj mi ne paše kaj tebi ne paše in razčistita enkrat za vselej.Če pa je tukaj prisoten alkohol potem pa bo težka.Kajti,če se niti pogovarjat noče potem bo težko,da bi šla k kakšnemu svetovalcu.

če človek dela vsak dan do 2h ponoč je problem tukaj.. in ko pride domov ves zjeban.. mu seveda ni do pogovorov in ne vem kaj..
in ko mu žena začne najedat, da bo šla.. je seveda še slabše..

mislim, da je problem v njegovi službi.. če takega moža ni doma.. potem nima otrok očeta.. ne žena moža..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.5.2007 12:29:32   
tanikaa
Ta gospod ne dela do dveh ponoči, ampak s kolegi visi v gostilni.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
28.5.2007 12:33:57   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Ta gospod ne dela do dveh ponoči, ampak s kolegi visi v gostilni.

ups.. spregledal.. prebral samo prvi post.. user posted image

to je pa drugo.. tak ga bo pil vse več in več.. in nič ga ne bo spametovalo razen sam sebe.. to je pa v večini primerov zelo zelo prepozno, ko gre žena že stran.. ko je vsaka plača popita v gostilni.. in ko se neko jutro zbudi s cirozo..

najbolje bi bilo da ga zares zapusti.. ga da na hladno za kak mesec.. in vidi če je človek dojel in se "spucal".. samo.. jaz tukaj nebi bil preveč optimističen..

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
28.5.2007 12:39:45   
mika
Sva si pri naših uredila stanovanje in nimam kam

še boljše če sta pri tvojih, tako se tebi in otroku ni treba seliti. če partnerju moraš kaj izplačat, izplačaj in boš imela božji mir.
a je vredno zabušit življenje z nekom, ki mu je ljubši kozarček kot družina????????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
28.5.2007 13:13:07   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: srki

V takih primerih je težko svetovati, lahko nekdo piše eno, v resnici pa je čisto nekaj drugega. Torej, potrebno bi bilo poznat obe plati zgodbe. Pa ne samo v tvojem primeru, v vseh takih primerih.

Res je, srki. ni kaj dodat  - bi blo treba slišat obe plati, predvsem pa takole stanje med dvema ne nastane čez noč in brez razloga.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 19
28.5.2007 14:15:33   
lenika
Jaz sem popolnoma prepričana, da ne bi niti poskušal vzeti otroka in oditi, ker za otroka je potrebno poskrbeti in ne do dveh ponoči hoditi po gostilnah. To je samo grožnja, da bi se ti ustrašila in mu dala mir.

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 20
28.5.2007 14:34:44   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Jaz sem popolnoma prepričana, da ne bi niti poskušal vzeti otroka in oditi, ker za otroka je potrebno poskrbeti in ne do dveh ponoči hoditi po gostilnah. To je samo grožnja, da bi se ti ustrašila in mu dala mir.

Se strinjam.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 21
28.5.2007 14:37:04   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

ja.. sam problem je še zmeraj prisoten?

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 22
28.5.2007 15:00:18   
Anonimen

V tej zvezi namreč.

JA... ce si za sado-mazo variante.. potem kar...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?