Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Vzpodbuda za vse, ki čakate na svojega sončka 18.9.2007 20:59:56
|
|
|
|
brigita
|
Lepo pozdravljane! Po dveh mesecih se ponovno malo sprehajam po ringaraji in seveda podoživljam vse kar sem pred slabim letom tudi jaz brala in iskala vzpodbudne besede sotrpink, ki so čakale na svoje sončke. Pred dvema mesecema se je rodil moj prvi otrok spočet s pomočjo IVF, kateri nam je uspel v prvo. Cela 4 leta smo čakali na našega sončka in zdaj ga imamo. Vsak dan je večji in bolj razigram. Vedno ko ga gledam mi pridejo solze na oči, kajti vse kar sem morala dati skozi ( operacije, injekcije, čakanje na dve črtici, 9 mesecev strahu da bo vse vredu, porod z carskim rezom). Ampak ko ga imaš v roki in ko vidiš da je izrezana mamica, te oblije neskončna sreča, katera raste z njim. Pravim mu da je pravi borec. Zato drage moje, svetujem vam da verjemite in zaupajte same vase, borite se, kajti ko držiš v rokah svojega sončka pozabiš na vse tegobe, le nekje v ozadju je cela zgodba preteklosti. Lep pozdrav!
< Sporočilo je popravil katrin -- 20.9.2007 12:04:18 >
|
|
RE: VZPODBUDA ZA VSE KI ŠE ČAKATE NA SVOJEGA ... 18.9.2007 21:01:34
|
|
|
|
visnjaaa
|
Tole si pa zelo lepo napisala .....
|
|
|
|
RE: VZPODBUDA ZA VSE KI ŠE ČAKATE NA SVOJEGA ... 18.9.2007 21:07:36
|
|
|
|
sonček33
|
Brigita hvala. To daje upanje. Želim vam vse dobro.
|
|
RE: VZPODBUDA ZA VSE KI ŠE ČAKATE NA SVOJEGA ... 18.9.2007 21:49:57
|
|
|
|
Naja30
|
Res si lepo napisala. Za vse, ki še čakate tudi jaz držim pesti, da kmalu zagledate magični plusek in dobite svoje zlate ker je to nekaj najlepšega na svetu In privščim vsaki posebej iz vsega srca!
|
|
|
|
RE: VZPODBUDA ZA VSE KI ŠE ČAKATE NA SVOJEGA ... 18.9.2007 22:38:52
|
|
|
|
polma
|
BRAVO, BRIGITA!
|
|
|
|
RE: VZPODBUDA ZA VSE KI ŠE ČAKATE NA SVOJEGA ... 18.9.2007 23:24:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Brigita hvala. Res zelo lepo in ganljivo.
|
|
|
|
RE: VZPODBUDA ZA VSE KI ŠE ČAKATE NA SVOJEGA ... 19.9.2007 8:26:13
|
|
|
|
Sulfinija
|
Brigita zelo lepo napisano.To nam starim borkam daje novega upanja.Želim vam vsem skupaj veliko lepih,nepozabnih trenutkov. LP
|
|
RE: VZPODBUDA ZA VSE KI ŠE ČAKATE NA SVOJEGA ... 19.9.2007 11:21:20
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
Brigita, naj se ti pridružim! Tudi moja dva sončka sta bila spočeta po metodi IVF, imela sem ničkoliko operacij, nisem obupala in šla naprej! Otročka sta izredno aktivna že sedaj v bušiju; moj pravi da imamo ali fuzbalerja ali pa plesalko , in komaj čakam december,da jih dobim v roke! Naj bo vsak tvoj dan z ljubljenim otrokom čudovit!
|
|
RE: VZPODBUDA ZA VSE KI ŠE ČAKATE NA SVOJEGA ... 19.9.2007 12:49:57
|
|
|
|
spelka12
|
brigita ti in tebi podobne nam dajete upanje, da pridemo za vami. HVALA.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?