|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vzpodbuda za koalo!
16.2.2005 18:09:43   
Pia73
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Ne vem, koliko od vas pozna našo :angel: koalo, čeprav je ona na forumu že od vseh začetkov in je ena zelo, zelo dobra oseba in prijateljica.

Glede zanositve nima ravno fajn diagnoze a je zelo optimistična in pripravljena na vse. Da ne govorim, da vedno stiska pesti za vse nas, nas spodbuja (mene je tudi osebno spremljala v bolnico na histeroskopijo :bravo: ) in se z nami veseli.

Zdaj pa je naša draga koala že 2. dni zelo žalostna :(:(:( Z njo sem žalostna tudi jaz,....... :(:(:(

Draga moja prijateljica koala želim ti, da te tale žalost čimprej mine in da boš spet tako veselo zrla v svet, kot znaš le ti! Vedi, da sem s teboj žalostna in da se bom s teboj veselila, ko bo zate svet spet lepši!

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Vzpodbuda za koalo!
16.2.2005 18:11:26   
Anonimen
Ne bit žalostan bo boljše. Kmalu, samo verjet moraš in videt "kozarec na pol poln" in ne "na pol prazen". Drži se.

(odgovor članu Pia73)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Vzpodbuda za koalo!
16.2.2005 18:13:19   
naja78
koala,nasmehni se-nekdo te ima neizmerno rad.punca glavo gor.

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Vzpodbuda za koalo!
16.2.2005 18:14:59   
KIRA
:rozica:
:rozica:koala:rozica::rozica::rozica:

:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::kuza::kuza::kuza::kuza::muca::muca::muca::muca::muca::metulj::metulj::metulj::metulj::metulj::metulj::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::love::love:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Vzpodbuda za koalo!
16.2.2005 18:15:15   
ZARA
Koala,samo to...NOV DAN - NOVO UPANJE!!!!

lp,Zara :rozica:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Vzpodbuda za koalo!
16.2.2005 18:27:20   
Anonimen
Pia nalij ji čašo polno optimizma ti to znaš:bravo:
koala rade te iamo zato potrpi boljše bo!!!!
!!!

(odgovor članu Pia73)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Vzpodbuda za koalo!
16.2.2005 18:33:45   
cmokec
:rozica: Koala :rozica: mislim nate.

Vem,da pride slab dan in je vse narobe. Vem, da vse to traja že zelo dolgo in mnogo predolgo. Ampak vedno ne more biti tako. Zato, ker je življenje zgrajeno in vzponov in padcev. Zato ti želim čimhitrejši vzpon med nosečke, osebni razcvet in veliko sreče v krogu mlade družinice.

Lahko, da prehitevam. A dokler ne dosežeš vsega, kar si želiš, mislim nate, držim pesti dan za dnem, teden za tednom. Kajti, ko bo prišel tvoj dan, bom vesela in presrečna, da se bom lahko s teboj smejala.

SREČNO :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

cmokec

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Vzpodbuda za koalo!
16.2.2005 18:49:02   
tinkamiška
Koala, jst pa ne znam tako lepo napisat...ti pa želim, da ti bi:angel::angel::angel: nastavljali polno majhnih veselih presenečenj, da bi ti čas do tvojih:modri::roza: in sreče prej minil.:rozica::rozica::rozica:

Tinka

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Vzpodbuda za koalo!
16.2.2005 18:57:06   
biba77
Koala, vse, da smo za tebe tukaj. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
Ne bit zalostna...:(

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Vzpodbuda za koalo!
16.2.2005 19:13:57   
pika74
Koala jaz sem tudi s tabo :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:.

Sej bo boljš.

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Vzpodbuda za koalo!
16.2.2005 19:35:35   
baguSka
Draga Koala..

Vidm da tale teden res zelo vpliva na nekatere. Meni se je tako začelo že v nedeljo zvečer in sem bila dva dni taka, da sem bila prepričana, da ne vidim več izhoda iz moje situacije. Dva dni sem prejokala. Danes sem poklicala prjatlco in mi pove, da je že ceu teden depresivna, žalostna, zamorjena.. In da ni edina. Jaz se ves čas tolažim, da za vsakim dežjem posije soček in da je za vsako izmed nas pripravljen svetit. Tako tudi zate! Le okna odpri, da pride do tebe!:rozica:

Pusti se nam da te me razvajamo in bodrimo. Pusti nam,
da zate stiskamo pesti in ti želimo vse najboljše..:rozica:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Vzpodbuda za koalo!
16.2.2005 19:46:55   
Anitka
Koala lubica moja, za dežjem posije :) Tudi jaz sem s tabo!:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Vzpodbuda za koalo!
16.2.2005 20:17:01   
miska2004
Draga Koala, vem da je težko, pa vendar poskusi biti optimistična, saj znaš!! Vedi pa, da smo RRjevke s tabo, ti stojimo ob strani in držimo pesti da se bo stanje čimprej uredilo kot si sama želiš!

Naj bo tvoj :angel: varuh vedno s teboj! Srečno!!

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Vzpodbuda za koalo!
16.2.2005 20:26:38   
ElaM
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: za koalo.
Za dežjem vedno posije sonce.

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Vzpodbuda za koalo!
16.2.2005 22:32:48   
mujcek
še moji sončki zate:)9nebesa:)9nebesa:):)9nebesa9nebesa9nebesa:):):):):)9nebesa9nebesa9nebesa:):)9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa:):):):)9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa:):):)

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Vzpodbuda za koalo!
17.2.2005 7:14:07   
klarisa
mislim nate....:rozica:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Vzpodbuda za koalo!
17.2.2005 8:05:52   
Natka1
Misli pozitivno in zgodil se bo čudež.... :angel:

Natka

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Vzpodbuda za koalo!
17.2.2005 8:12:59   
pupika
Draga koala, vse se bo uredilo prej ko slej. Sreča je že pri tebi le vrata do tvojega srčka ji moraš odpret.

Vedi da smo me punce s tabo.

:angel::angel::angel:

Zate :rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Vzpodbuda za koalo!
17.2.2005 8:43:19   
larisa
Koala vsi imamo svoje slabe in dobre dneve ampak nimajo pa vsi toliko oseb ki ti stojijo ob strani. Zato vedi da smo s tabo in življenje bo postalo bolj sončno.:rozica::miska::rozica::miska::rozica::miska:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Vzpodbuda za koalo!
17.2.2005 8:45:29   
Špelka
Jah, tale teden je res mal morast, ampak včasih mora bit tko, da je pol lepš, ko je lepo. 8)

Važno je, da lepi dnevi, pa tud grdi pridejo, pa tud grejo. Mormo jih pustit da grejo.

Koalca, zjoči se, potem pa pusti bolečini, da odplava....Ti pa nared neki norga, neki, kar si že dolgo želiš, za tvojo dušo. Kakšna vroča čokolada, nova cunjca, masaža? Kdo ve, mogoč bo pa pomagal.

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Vzpodbuda za koalo!
17.2.2005 9:11:31   
koala
O punce la kaj bi jaz brez vas?
Zdaj mi pa sozice tečejo, pa ne od žalosti ampak od ganjenosti. Lepo je vedeti, da ti toliko ljudi stoji ob strani. Hvala Bogu imam podporo zudi doma, moj miško je pravi srček, ko me prenaša.
Saj vem, da bo nekoč tudi zame resničnost tisti plus na testu, a zdaj imam pač krizo, ki bo še nekaj časa trajala, a jo bom premagala, tudi zaradi vas drage prijateljice.
Rada vas imam!
Pa en velikanski šopek :rozica: za vsako!

Koala

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Vzpodbuda za koalo!
17.2.2005 9:56:05   
Gea1
koala ne :((:((. Saj bo in takrat bo to vse skupaj le še spomin na eno težko življenjsko preiskušnjo.

Drži se! :kuza:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Vzpodbuda za koalo!
17.2.2005 10:09:36   
emaa
koala s tabo smo, na žalost je tako, da je za vsakim hribom, ki ga preplezamo, ena dolina, ampak, ko boš našla svoj hrib sreče z njega ne boš hotla dol in prav je tako. Do takrat pa smo tu in bomo jokale in se veselile s tabo.
:rozica:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Vzpodbuda za koalo!
17.2.2005 10:20:04   
larisa
Koala vem da smo že zelo dolgo skupaj na tem forumu ampak vseh punc nas je toliko in zato sem pozabila, koliko časa se trudita?

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Vzpodbuda za koalo!
18.2.2005 9:24:33   
koala
larisa od septembra 2002 aktivno, sva pa bila že prej brez zaščite.

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.